Şimdi Ara

Ankara İstinat Duvarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Bilsen Yapı olarak sizlere sağlam referanslarımız ve uzman kadromuz ileİstinat Duvarı hizmeti sunmaktayız.

    Ankara İstinat Duvarı

    Ankara ici Istinat Duvari isleriniz itina ile yapilir. Tüm Türkiye’de standartların üzerinde güvenli, kaliteli, dekoratif ve uzun ömürlü bir istinat duvari yaptirma ihtiyaci duyuyorsaniz bizi arayabilirsiniz.
    Müstakil ev, toplu konut siteleri, kooperatifler, is yeri ve kurumlar için gerek güvenlik, gerekse siklik açisindan büyük bir öneme sahip olan istinat duvarinizin yapimi için bizi arayabilirsiniz. Uzman ve isinde ehli bir kadromuz ile Bilsen Yapi olarak bizler, sizlere bu hizmeti misyonumuza uygun bir sekilde sonuçlandirmaktayiz.

    istinat duvarı

    Gerek kullandigimiz temel mühendislik bilgileri ile, gerek daha kaliteli ve saglam olmasi icin yaptigimiz zemin etutu ile bir çok rakibimizden farkimizi ortaya koyarak, hakkini verdigimiz bir iscilik ve tecrubelerimiz ile beraber sizlere ayricalikli bir hicmet sunmak için kurulmus bulunmaktayiz. Misyonumuz’da da belirttigimiz üzre önceligi müsteri memnuniyeti ve bu yönde gereken her ilke ve esaslari belirlemis olarak islerimizi sonuçlandirmaktayiz. Özellikle tepelik yerlere kurulmus ve güvenlik acisindan daha fazla korunmasi gereken konut ve is yerleri için sart olan istinat duvari, heyelan bölgeleri ve fazla yagis alan bölgelere de kesinlikle sarttir. Bu yüzden dekoratif ve sik bir açidan da önemlisi dogal olarak gelebilecek tum tehlikere ve hirsizlik gibi olaylara karsi istinat duvari yapimi mutlaka ama mutlaka gereklidir. Bizde bilsen yapi olarak bunun bilincindeyiz.

    Bu yuzden yaptigimiz tüm işlerimizde gelişen teknoloji ile ortaya çıkan ve hem güvenlik, hem şıklık, hem uzun ömürlü ve kaliteli olması için gerekli tüm uygulama ve bilgileri kullanmaktayız. Tüm bu hizmeti, tüm Türkiye'de Bilsen Yapı ayrıcalığı ile almak size bir telefon kadar uzaklıkta. Bizi arayın, görüşelim…







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.