Şimdi Ara

Ankara - İstanbul otobüs bileti kaç paradır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam Aşti'ye gideceksin, Doğu taraflarından gelen bir firmaya binersen ki İstanbul İstanbul İstanbul diye çığırtkanlara yanasır sorarsın sıra sıra 25 liraya kadar yolu var. Yoksa Nilüferdi Kamil Koçtu Pamukkaleydi 50 olması lazım en son hatırladığıma göre. Amaa bayaa süre farkediyor o 25 liralıklar Sakarya, Bolu, İzmit vs duruyor da duruyor ona göre

Yani kendimden biliyorum 2 ay önce İstanbul'a Tokat Topçam Turizmle gitmiştim. Bayaa da rahattı 25 liraydı. Ondan önce de arkadaş İzmite yanıma 20 liraya Şanlıurfa Astor ile gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 16 Ağustos 2013; 12:34:39 >
  • 50 Paradır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 civari sanirim. otobus firmalarinin sitelerinden baabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten alırsan 50 lira. Bazı saatler 45 liraya bile bulunabiliyor.
  • 45 normal fiyat . diğerleri tutturabildiğine yüksek fiyatdan satıyor.
  • Ben 15 ay önce 37 liraya metronun 3 kişilik özel otobudlerinde gidip gelmiştim ne ara pahalandi otobüs fiyatlaro bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sefersorgulama.com da sorguladım 30 ile 60 arasında değişir sanırım bu kadar fiyatların uçuk olmasında yaz sezonun etkisi vardır ortalık sakinleşsin yine eski fiyata düşer gerçi o zamanda işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: travego23100

http://www.sefersorgulama.com da sorguladım 30 ile 60 arasında değişir sanırım bu kadar fiyatların uçuk olmasında yaz sezonun etkisi vardır ortalık sakinleşsin yine eski fiyata düşer gerçi o zamanda işe yaramaz

Ankaralıyım , 65 TL Uçakla İse 49 TL Uçakla Neden Gitmiyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.