Şimdi Ara

ANKARA İÇİ SATILIK FULL AMD+64 SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özelliklerini aşağıda sunduğum Sistem satılıktır:

ANAKART : MSI K8N Neo2, NForce-3 Ultra Çipset, Soket-939, Firewire (IEEE-1394) , 2<adet gigabit lan vs vs
    vs..... işte Linki ;http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1030

İŞLEMCİ : AMD Athlon-64 3000+, 1.8 GHz, Soket-939, Venice E6 Çekirdek (stock fan ile günlük 2.66MHZ)

EKRAN KARTI : ASUS V9999 GAMER Edition, 256MB 256bit GDDR-3 Bellek 16/6 pipeline ( default 350/1000 , günlük 430/1150 ) Linki ;http://forum.donanimhaber.com/m_7529601/tm.htm

SABİT DİSK : 80 GB, 7200 RPM, 8 MB ÖnBellek, SATA, SAMSUNG

OPTİK SÜRÜCÜ : 52X32X52 LG CD/RW(Siyah)

DİSKET SÜRÜCÜ : 3.5 inç, 1.44 MB,Disket Sürücü (Siyah)

SeS SİSTEMİ:Creative İnspire 4400 4+1 Ses sistemi

Klavye + Mause: Microsoft klavye mause set (siyah)

KASA + Güç Kaynağı : Siyah Thermaltake KaSa , 430W TaGaN Easycon PSU (konnektorleri takılabılır,cıkarılabılır)

RaM: Ramlerimi daha onceden sattıgım ıcın eklemedım

Hediye olarak;Revoltec marka uzerındeki lazer ıle kasa ıcı sıcaklıgı gosteren kasa içi fan ıle Creative 4.1 digital ses kartı ve iki adet cooler mater kasa içi fan verilecektir.

GARANTİ Durumu :TaGaN 430W PSU henuz 10 gunluktur,Mavi Bilgisayar'dan alınmıstır;Anakart ve işlemci henuz 2.5 aylık olup Gigatek bilgisayardan alınmıstır;Ekran kartı en fazla 3 aydır kullanılmıstır,henuz fanında toz lekesı dahı bulunmamaktadır;ayrıca garantısı,kutusu ve kutu ıcerıgı mevcuttur;Kasada cok temız,henuz ıkı ay oldu alalı,bır oem satıcısından almıstım,garantısı ve kutusu mevcuttur.Diğer parcalarında garantısı ve tum ıcerıgı mevcuttur..

MONİTOR:SAMSUNG SyncMaster 793DF 17'' monıtorumde ayrıyeten satılıktır.Kutusu,garantısı mevcut olup cok temız kullanılmıstır.İsteyen olursa onuda sıstem ıle birlikte verebılırım.

YER :Ben ANKARA'dayım.Sistem ANKARA'dan denenerek ve test edilerek elden teslim alınabilir.

SATIŞ SEBEBİ :Ramlerimi sattıktan sonra anladımki,bu bılgısayar evde oldugu surece ben bu sınıfı gecemıcem...

FİYAT : KaSa=950YTL Monitör=130YTL

NOT:ANAKART İŞLEMCİ EKRAN KARTI ÜÇLÜSÜNE İYİ TEKLİFLER GELECEK OLURSA,SADECE BU 3 PARÇAYIDA SATABİLİRİM...

Bana göre istediğim fiyat makul bir fiyat,dediğim gibi sadece Ankara içi elden teslim mumkundur,kargo ıle ugrasmak ıstemıyorum,isteklerinizi PM yoluyla yada 05449329497 numaralı hattan iletirseniz sevinirim,Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaGaNN -- 19 Haziran 2006; 13:08:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gerçekten çok güzel bir sistemmiş,fiyat bakımından da makul bir düzeyde,ne diyim derslerinde sana başarılar
  • OFF OFF PARA YOK GİDECEK GÜZELİM SİSTEM
  • Eeee yok mu arkadaşlar boyle bir sisteme sahip olmak isteyen

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.