Şimdi Ara

Ankara içi kız arkadaşla nerede kalabiliriz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilmeyen arkadaşlar konuşmuş durmuş arkadaşlar. Umarım hepiniz proje sunumu için Ankara'ya gelirsiniz ama sandığınız olayı gerçekleştirebilecek zamanınız olmayacak. O projeye destek almak için 40 takla art arda atacaksınız emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

Hiç masumiyetiniz kalmadı ha?! Belki arkadaşın niyeti sizin beyniniz kadar çirkin değildir? Adam akıllı konulara bile sapıkça yorumlar geliyor ya sinir oluyorum. Em onu ne lan yeter artık! Kız belki terbiyeli, ağırbaşlı ve hiç oralı olmayan birisidir ve tek amacı önemli bir projeyi tamamlamaktır?

Arkadaşlar erkek + kız = seks olarak mı algılıyor artık düşünen yeriniz? Yapmayın artık. Gerçi kime diyorum ya forum cidden çoluk çoçuk kaynıyor. Ciddi konu açarken 2 defa düşünmek zorunda kalıyor insan.

Trollük yapıyorsanız trol amaçlı eğlenceli konular açın gelelim, gülelim orda. Kaliteli csb yazın, seve seve okuyalım. Ama artık ciddi konulara saçma şeyler yazmayın. Yardım etmeyecekseniz, edemeyecekseniz lüzumsuz şeyler yazmaya ihtiyaç yok değil mi?

Seksi 'kızın terbiyeli, ağırbaşlı olup olmaması' ile bağdaştırana kadar en düzgün yorum buydu. Zihniyetleriniz çok tuhaf..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.