Şimdi Ara

ANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİL
    Selamlar, 3 ay önce Temmuz ayında aldığım ekran kartımı, kart yükselttiğim için satıyorum. 3 aylık ancak bunun 1.5 ayında şehir dışında tatilde olduğum için yalnızca kalan 1.5 ay da kullandım. Mining vs işler hiç aklınıza gelmesin evimde sadece ben akşamları 2-3 er saat oyun oynadım. Zaten satın alırken göreceksiniz nasıl dikkatli kullandığımı.

Kelepir yani bu fiyata 1070 alamadığınız bu yüksek piyasada 1070 Ti gibi çok güçlü bi kart alacaksınız. GALAX markası MSI ve ASUS gibi isim yapmış markaların ÇOĞU modelinden daha serin ve daha performanslıdır

EXOC yani diğer 1070 Ti lara göre daha hızlı çalışıyor. GALAX soğutma olarak gerçekten başarılı. 2-3 saat ? kullanım ile 65-70 dereceyi geçmiyor. Görsellere bakarsanız ne kadar titiz olduğumu da göreceksiniz.

İletişim kurmaktan çekinmeyin. Yıllardır oyun parçaları aldım kullandım, sorulara yardımcı olmaya çalışırım. Zaten eklediğim görsellere baktığınız zaman ne kadar ilgili olduğumu görürsünüz başkaları sattıkları ürünün benchmark değerlerini geçin kendi görselini bile eklemiyor. Daha da detay bench isteyen varsa video gönderebilirim.

Fiyatta 2250TL istiyorum. Açıkcası bu kadar yakın tarihte alınmış ve bu temizlikte başka kart bulamazsınız. Bu paraya 1070 alamıyorken 1 ay kullanılmış bu güçte bi kart alacak kişiyi gerçekten mutlu edecek.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİLANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİLANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİLANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİLANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİLANKARA İÇİ GTX 1070 Tİ 3 AYLIK ve SADECE 1 AY KULLANILDI MINING KESİNLİKLE DEĞİL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı düşürdüm arkadaşlar, monitör almam gerektiği için kartı satmam lazım. Hiç bir soru işareti kalmasın aklınızda vatandan matandan alacağınız karttan daha güvenilir detay isteyenlere detay verebilirim. 1080Ti geçeceğim aklımdan geçmezdi bilseydi boşuna 3bin lira vermezdim 3 ay önce :)

• ürünün linkini atma şansınız varmı acaba ?
  • PM ile yanıtlandı

• Gtx780 ti var ilanlarım arasına bakarsan takas düşünürmüsün üstü nakit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    1080Ti aldım

• Hayırlı olsun oda mi satılık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

Hayırlı olsun oda mi satılık
    Yok kardeş 1070 Ti almıştım daha sonra 1080Ti aldım arkadaştan onu kullanıyorum yani başka bi ekran kartına ihtiyacım yok demek istedim.

• Marka Nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

Marka Nedir acaba?
    konuyu okusanız yazıyor GALAX.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.