Şimdi Ara

Ankara Hukuk Öğrencisiyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

Sayısalım edebiyat cografya çalışmadım ist marmara hukuk kazandım bi işe yaramıyor yani 1k mezunu var her yıl sadece ist hukukun yani belli olmaz o işler.hukuk kazanmaktan kolay bişey yani sayısaldaki 50 k adam=tmde 10 kdaki adam

Hocam tmde 1knın gideri vardır ama değil mi yani ciddi soruyorum bence tmde 1k sayısalda 4-5k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sayısalım edebiyat cografya çalışmadım ist marmara hukuk kazandım bi işe yaramıyor yani 1k mezunu var her yıl sadece ist hukukun yani belli olmaz o işler.hukuk kazanmaktan kolay bişey yani sayısaldaki 50 k adam=tmde 10 kdaki adam

HOCAM BENDE EN BAŞINDA BUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIM.LAKİN İŞ NE NOKTAYA GELDİ.BEN BURADA MESLEKLERİ SADECE YGS-LYS KAZANMA AÇISINDAN KARŞILAŞTIRMIŞTIM.EN BAŞTAKİ MESAJIMA BAKABİLİRSİN.FAKAT MAŞALLAH İŞ DON LASTİĞİ GİBİ UZADI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

quote:

Hocam tmde 1knın gideri vardır ama değil mi yani ciddi soruyorum bence tmde 1k sayısalda 4-5k

Evet 1kdakiler de boş adam değiller yani ama konumuz hukuk kazanmak vs tıp kazanmak fark ortada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

quote:

Evet 1kdakiler de boş adam değiller yani ama konumuz hukuk kazanmak vs tıp kazanmak fark ortada

Yani hep diyorum sayısal ögrencisi cok rahat tmde 5-10k yapar diye ama tercih meselesidir herkes kendine uygunu olsun Ankara Hukuk da bir markadır.Herkes icin en iyisi olsun diyorum ve gidiyorum

• Hocam siyasi olay var mı?Okulda kimler baskın?

• Hocam siyasi olay var mı?Okulda kimler baskın?

• Ulan dahada tıpın parası konuşuluyor Allah için, para kazanmak amacıyla tıpa gidecekler gitmesin görüyoruz ne olduğunu sonra haberlerde. Neyse Tıpın amacı insana yardımcı olmak dertlerine derman bulmaktır ve insan sağlığından önemli hiçbirşey yoktur şu dünyada yok o üstünmüş yok bu üstünmüş istersen 5 hukuk fakültesi bitir,cumhurbaşkanı ol ölümcül bir hastalığa yakalan o zaman kim üstünmüş görülür.Neyse diceğim odur ki herkes istediği hayalindeki mesleği yapsın ciddi diyorum o zaman dünya daha yaşanır olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

Arkadaslar oncelikli olarak burda hukuk küçümseyip tıp tıp diyen arkadaşları takmayin.. Tıp kazanmak zordur haklı hukuk kazanmak nispeten kolaydır çünkü çalıştığının hakkini alırsın. Burda hedefi ilk 20k olan adamlarin hukuk kucumsemelerini tm eziklemelerini takmayın cok biliyorlarsa çalışır kazanirlar.. Ama dedigim gibi kendileri tıp tıp diye forumda bağırıp sonunda dandik mühendislik fakültelerinde okuyacaklar.. Konuda daha gerginlik yaşanmasını istemiyorum sorusu olan mesaj atsın

+1
  • Dersler nasıl hocam?

• Gecenlerde yeni yasayla avukat ve savcılara 1200 tl ye yakın zam gelmisti dusunun net ne kadar alıyorlarda bu zam geldi zaten cogu savcı falan burs verir. Yani para konusunda ve sekil konusunda her ulkede onde gelen meslekler bunlar.

• Adam sinava hazirlanan 'TM'lere yardimci olmak istemis gelip konunun icine etmisler.Forumun trollerine cevap vermeyin,konu dagilmasin beyler.Tip hukuk polemigine girdiginiz adamlar balon,basin engeli.

• Hocam ben hazirliktayim sizce 1. Sinifa gectikden sonra nasil bir yol izlemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: salih uçan

Adam sinava hazirlanan 'TM'lere yardimci olmak istemis gelip konunun icine etmisler.Forumun trollerine cevap vermeyin,konu dagilmasin beyler.Tip hukuk polemigine girdiginiz adamlar balon,basin engeli.

emin ol ki troll değilim.sadece tm ciler yazdıklarımı hazmedemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Gecenlerde yeni yasayla avukat ve savcılara 1200 tl ye yakın zam gelmisti dusunun net ne kadar alıyorlarda bu zam geldi zaten cogu savcı falan burs verir. Yani para konusunda ve sekil konusunda her ulkede onde gelen meslekler bunlar.

azizim benden sana tavsiye eğer net bir bilgi sahibi değilsen ne olur burada yorum yapma.sadece hakim ve savcılara 1155 tl zam geldi.avukatlara herhangi bir zam söz konusu değil.sadece avukatlara şöyle bir kolaylık sağlandı.avukatlıktan hakim ve savcılığa geçiş şartı önceden 5 yıldı.fakat şimdi 3 yıla indirilecek.avukatlar, 3 yıl fiilen çalıştıkları anda,hakim-savcılık sınavlarına girmeye hak kazanacaklar.yani bunları da ben mi sana öğreteyim.bilmediğin bi konu olursa çekinmeden soru sorabilirsin.zevkle cevaplarım.

• onuryum O kullanıcısına yanıt
    Sayıcalcı oldugum icin tm islerini savcı hakim avukat ne tam bilmem zaten orda lafın gelisi yazdım. 1200 tl yide 1 ay once duydugum 1000 li birşey den kafadan atmıstım gene iyi tutturmuşum

• ortam nasıl ondan haber ver :)
  • onuryum O kullanıcısına yanıt
    zaten hazmedememişler ölümüne eksilemilşer fazla ezme şunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anaxsed

Kardesim helal olsun. ..

hukuk kazanmak zor olmasa gerek...belki de sayısalcıyım diye bana öyle geliyor.mesela tıp kazanmak çok daha zor.

Yerse ankara hukuk kazan gs kazan kazanmasi zor okullar vardır.. Sayisalciydim fizikten 95 alıp edb dan 80i zor alırdım

sadece gs-koç ve bilkent hukuk(t.burs)kazanması zordur.ankara da dahil diğer tüm hukuklar kazanması kolaydır.fakat en düşün tıp fakültesini bile kazanmak zordur.edebiyat-coğrafya sen bunları dersten mi sayıyorsun.ayrıca hukuk ve tıp karşılaştırılamaz.biri şahin diğeri ferrari.bir de böyle düşün.

Allah seni davada dusurmesim önüme doktorlarda hukukcularda adam öldürür ama hukukcular can cektire cektire canisi

TIPÇILARIN DAHA ÜSTÜN OLDUĞUNU EMİNİM Kİ SENDE BİLİYORSUN AMA....NEYSE HACI SEN GİT ROMA HUKUKU FİLAN TAKIL

arkadaşım sana katılmıyorum ama şu mesajına yarım saat güldüm

• Allah belanizi versin sayisalcilar. Surada duzgunce bir soru sordum hem cevaplanmasini engellediniz hem de eksilemisler. Ne oldu yani mf de ilk 10 bine giremiceksiniz diye illa tmde girenlere bok atmak mi zorundasiniz. Bende mf den sayisala 11 in sonunda gectim ne yani havaniz atom mu parcalayacaksiniz mf de. Annelerin bahsettigi komsu cocugu gibi gorunmeye mi calisiyosunuz. Neymis avukatlarin maasi azmis onun is bumasi zormus. Hepsi yasam kocu kesildi basimiza amk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gercekten bunu bir tm mf cekismesindeki tarafgirlik olarak okumayın.Fakat gercek su ki tmciler yonetir (tabi hepsi icin degil)mfciler yonetilir var mı daha otesi?(sayısal olup makine gibi calısmak senin istegin ben ne yapayim daha az calismak ve yonetmeyi vadediyorum var mı daha otesi? Yok...eee o zaman neyin kafasındasınız noktaaaa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.