Bildirim
Ankara Hukuk isteyenler buyursun [TM]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AYT Matematik kaç net yaptın ve nasıl çalıştın ? (Youtube kanallarindan hangilerini kullandın?)
Hangi kitapları önerirsin
Mesela bu sene çıkan o trigonometrideki birim çember sorusu nerdeyse yok çoğu kitapta en azından benim kitaplarımda yok o soruları nasıl yapıyorsunuz soru tipi görmeden hocam çok merak ediyorum :D -
Sonuç belgesi atar mısın -
AYT Mat 32 net geldi hocalara geldik izledim sadece.2 soru bankası bitirdim diye hatırlıyorum.Ondan sonra sadece AYT Mat denemesi çözdüm yıl boyunca her gün çünkü amaç görebildiğin kadar soru çeşidi görmek.Konuyu bitirince bu konu bitti sıradaki konu diye bir şey olmuyor maalesef o konudan tüm soru tiplerini görmelisin. -
Netlerin yazdığı sayfa mı tercih sonuç sayfası mı? -
Netler ve sıralama varya o -
buraya ekleyemedim bir türlü. Hızlı ResimHızlı Resim - Hızlı ve Kolay Resim Paylaşımı - resim yükle - resim paylaşhttps://hizliresim.com/36XDJ9
-
hocam son 1 ay kala netlerin ne alemdeydi -
TYT 80-85 arası değişiyordu.Özellikle Türkçe çok değişkendi.AYT 50-55 arasıydı bazen çıkıyordu daha yukarılara mesela kolay denemelerde 70+ da oluyordu ama genellikle 50-55. -
345 ayt mat denemesi çok zor ve beni baya tilt etti diye hatırlıyorum ama çözemediklerimi sora sora baya işime yaradı.TYT'de en iyi sınavım ösym geldi ama AYT 70+ları görmüştüm bi çok kez. -
hangi sınıftansın kardeşim -
Hocam sınavda baya sakin kaldınız heralde -
Edebiyattan 1 ayda ayt için ne çalışılmalı?
Matematikte sorun yok -
TYT için sakin demek çok zor çünkü malum zaman sıkıntısı çok ama AYT de cidden aşırı sakindim.Herkes de öyledir ama. -
Edebiyatım çok kötüydü benim.Yukarda sonucumu attım bakabilirsin.Bi şey diyip seni yanıltmak istemem -
hocam sende sonucunu at sana zahmet elimizde veri olsun
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sonuç belgesi atar mısın
|
Benzer içerikler
- perifer tıp ne demek
- e devlette öğrenci kaydım görünmüyor
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- çalıştıkça netlerim düşüyor
- ekimde yks ye başlamak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X