Merhaba, Toyota Corolla aracıma film yaptırmak istiyorum. Standart versiyon için fiyat bilgisi rica ederim. Teşekkürler. |
Ankara cam filmi ppf kaplama kampanyası (19. sayfa)
-
-
Merhaba 5 yıl garantili global cam filmi 2000 liradır efendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar TRoc ve CHR araçlarımız için ön iki cama film kaplatmayı düşünüyoruz ayrıca bir arkadaşım da Taigo için cam filmi yaptırmak ister fiyat alabilir miyiz?
-
Başka şubeleriniz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba 5 cam için fiyatlarımız ilk mesajda güncel. Forum üyelerine ben amateras ceramic tavsiye ediyorum. Isı reddi yüksek içlerinden görüş kaybı olmadan dışarıdan koyu ton görüntü alınıyor. Film kalitesi olarak araç ömrü boyunca sorun yasatmayacak bir film.
5 cam fiyatı 4000, 2 cam fiyatı 1750 liradır. 3 taksitle ödeme yapabilirsiniz efendim. 0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz
Sadece Ankaradayız efendim
Teşekkür ediyorum, arayıp her iki araç içinde randevu alacağım hocam. İş yerim size çok yakın zaten.
-
Merhaba geçen ay yaptırdığım sadece kaputta bulunan ppf i söktürüp kaput ve ön tampon tpu ppf yaptırmak istiyorum tiggo 7 aracıma randevu için arasam haftaya boşluk var mıdır? Bir de farlara yapılan ppf de tpu tph pvc farkları nedir sonuçta boyasız plastik malzeme değil midir?
Merhaba hafataya randevu alabilirsiniz 0312 251 22 51 üzerinden.
Farlara kesinlikle ppf tpu tavsiye ederim. Tpu malzeme taş sıçramasına daha dayanıklı ve yüzey tutunmasi daha iyi. Farlara basınçlı su çok vuruluyor kaliteli malzeme her zaman iyidir. Zaten maliyeti düşük olduğu için çok fiyat farkı yok.
PVC malzemeyi sadece bir kaç yıl kullanılan araçlara bütçe sorunu varsa tavsiye ederim.
Randevu veremiyoruz dediler kapattılar. Sadece haftaya Ankara'da olduğum için başka seçeneklere bakmaya başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyConcept -- 12 Eylül 2024; 15:33:37 >
Merhaba kaplama ustamız sağlık sorunu nedeniyle bir süre çalışamayacak. Yaşanan durum için üzgünüm
Evet maalesef geçmiş olsun bugün randevum vardı bir karışıklık olmuş yaptıramadım. Daha sonra inşallah
-
Aracım Peugeot 308 cam film yapılacak şu an güncel kampanya fiyat 2000 TL mi
İlk mesaj her zaman güncel.
Arkadaşlar ustamız hasta olduğu için bir süre işlem yapamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz
Tamamdır geldiği zaman geleyim bana haber verirseniz sevinirim
Merhaba, ne zaman randevu vermeye başlarsınız? Belirli bir öngörünüz var mı? Hem cam hem ppf kaplama düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: madmax50İlk mesaj her zaman güncel.
Arkadaşlar ustamız hasta olduğu için bir süre işlem yapamıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haftaya ustamız düzelmezse yeni bir arkadaş alacağız. Buradan bilgi vereceğim efendim
Değerli üyelerimiz ustamız uygulamaya başlamıştır. 0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz.
Benim olumsuz mesajımı neden siliyorsunuz illaki olumlu şeyler mi yazmamız gerekiyor bu da şeffaf olmadığınızın kanıtı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X