Şimdi Ara

Ankara Eryaman ve fiber sorunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
9.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batıkent'de ben sorunsuz kullanıyorum. Film izleme sitelerinde de sorun yok.

Ankara Eryaman ve fiber sorunları

hızınıteset'ten (nereye olduğu belli değil)

indirme hızları : 7 mb, 90 mb, 7.49 mb, 9mb

Bugün gün boyunca hiç bir yeri doğru düzgün açamadım. Her ay zamanında fatura kesmeyi biliyorlar. stabil birşey yok.
    Gerçi otomatik ödeme faturasını bile kesemiyorlar bazen. geçtiğimiz aylarda bu otomatik ödemedeki hesap kapatıldı fatura yatırılmadı diye :D

ben ne diyeceğimi bilemiyorum. çok kızardım "burası türkiye burada herşey olur" diyenlere. şimdi haklı olduklarını görüyorum.

Süper online, devam ediniz. Kotalı limitsiz 10 mbit internetinizi satmaya. çünkü siz şu an kötünün iyisisiniz.

• Hadi yurtdışı çıkışının yavaşlığına alışığız da Eskişehir'e bile bu hızla bağlanıyorsam nerede kaldı bunu 10 Mbiti?

Bana verdiğiniz hız bu, bu hız için 49/10 = 4.9 TL yeterli, bu ay da böyle idare edin diyeceğim.

• Mutlaka bakım vardır bölgede, ekip çağırın hızınızı evde kontrol ettirin. Speedtest ve hizinitestet gibi sitelere zaten Superonline optimizasyon (!) yaptığı için normalden yüksek rakamlar çıkması lazım.

MH'yi arayıp hizinitestet adresinden her gün, hem sabah hem öğlen hem akşam 1 mbit hız alıyorum diyin koşa koşa gelirler bakıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 12 Aralık 2010; 22:59:32 >
  • bende canberklerde oturuyorum. dün gece itibari ile speed testte download hızı :0,79 mb, upload hızı ise 4,71 mb çıktı. 1 yıl oldu üye olalı ilk başlarda çok memnundum ancak 2 aydır bağlantı kopmaları, modemde yanan turuncu ışıklar ve resetlemeden düzelmeme problemleri, facebooktan youtube den basit bir videoyu bile izleyememe sıkıntıları artık bu işi çekilmez bir hale getirdi. TTNet'den kurtulduk derken 1 mb'lik tarifesini bile arar olduk. Dün SOL'a bir yazı yazdım bakalım ne cevap verecekler

• videoyu falan geçtim. siteler zor açılıyor :|
  • biraz önce süperonline müşteri hizmetlerinden beni aradılar ve bugün sabah itibariyle genel çalışmanın tamamlandığını internet hızının normale dönmüş olduğunu söylediler. Kontrol etmemi istediler ancak iş yerinde olduğum için en erken akşam 8 gibi bakabileceğim. eve gidince speed test yapıp sonucunu buradan paylaşırım

• Ben kontrol ettim, değişen bir şey yok. Sayfalar zor açılıyor, youtube, facebook videoları falan yüklenmiyor.

Normalde 10 Mbit çıkan yurtiçi bağlantılar, Eskişehir ve İzmir

Frankfurt

• Yer : Eryaman 2. Etap KC Lale Evler

Hız : 50 Mbit

Hizinitestet.com sonuçları : 5 Mbit DL - 70 Mbit UL

2 Aydır üyeyim. İlk 3 ay bedava sonra 90 lira sanırım. Taahhütlü. Ankara'ya taşındım başka bir şehirden ve sırf süperonline olan bir bina/site aradım ve burayı buldum. 2 Aydır 50 Mbit hız alamadım. Altyapı çalışmaları varmış. Az önce görüştüm altyapı çalışmaları bitmiş. İnternet seçeneklerinden bir ayar yaptırdılar,modemi fabrika ayarlarına döndürdüler fakat herhangi bir çözüm yok henüz. Yukarıda gördüğünüz gibi 70 Mbit UL hızım var sadece:) Youtube'dan video izleyemiyorum. Hızlı internetim var diye eve TV bağlatmadım internetten izleyebilirim diye.. O da yok! Herhangi bir şey indireyim desem bekleyecek vaktim yok. E ben bu yüzden 50 Mbit bağlantı hızı aldım? Tüm bu saydıklarımı hızlıca yapabileyim diye fazla para veriyorum? Bireysel bir problemmiş benimkisi. Arıza kaydı açtılar. Yarın arayacaklarmış. Eğer bir gün gerçekten 50 Mbit'e YAKIN hızla bir şeyler indirirsem heralde kalkar o modemi öperim evet yaparım bunu!

• Evet şimdi test yaptım ve bitti dedikleri altyapı çalışmalarından sonrada durum aynı şekilde vahim. bağlantı hızı yerlerde. youtube ve facebook'tan bir videoyu açıyorum sonra pause yapıyorum uzun süre yüklenmesini bekliyorum ancak o şekilde izleyebiliyorum

• inanamıyorum 7.7 mb boyutundaki bir dosyayı 5buçuk dakikada indiriyorum

• 3. etap ta uydu net yokmu arkadaşlar? biz buraya yeni taşındık var sanıyordum arayınca olmadığını öğrendik.Mecburen superonline araştırmaya başladım :S

ney pasam kararsızım.telekomdada aylık 20 lira telefona ödeyeceğim boş yere
  • Malesefki uydunet eryamanda bir kaç mahallede ve o mahallelelerinde sadece bir kaç sitesinde var. 3. atapta yok malesef. Süperonline bulunduğunuz sitede alt yapı çalışmasını yapmışsa ev telefonu kullanmayanlar için telekoma aylık sabit ücret ödemekten iyidir.

• battlefield sayfasından bu sayfaya gelmek : 3 dk
    youtubedan 480p 'lik bir video izlemek : 10-15 dk beklemek ve sonra izlemek.

durum bu. bıktım valla yavaş internetten.

Şu anki durumu "Kağnı hızında Kotalı Limitsiz 10 mbit Fiber internet" olarak nitelendiriyorum ben. Ne zaman düzelecek merak ediyorum...

Speed test.net te bizim hızımız böyle çıkıyor acaba bir yanlışlıkmı var?
    İlk ay deneme kullanıyoruz... (avanta )

CM Stacker STC-T01-UW1 - PC Power&Cooling 610W - Intel Q9450 2.66 Ghz, 1333 Mhz - OCZ VENDETTA - GIGABYTE GA-EP35-DS3P (rev2.1) - PALIT 8800GT HDMI Sonic - KINGSTON HYPERX 4GB 800MHz 2x2GB - Seagate ST3250410AS 250GB 16MB x2 RAID0 + Seagate ST3500320AS 500GB 32MB x2 +2 TB Western Digital WD20EARS x1
    SAMSUNG Galaxy S (i9000)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCook

DOwnloadda nasıl? bence virüs programını kapa tekrar dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCook

Normal. Hızınız orada görünen kadar yüksek değil. Sadece hız testinin sonunda yaşanan bir problem yüzünden o kadar saçma hızlar çıkıyor. Normalde eryamanda olabilecek en yüksek hız 1.5-2 Mbps sanırım. Günlerdir bende bir sorun varmış gibi teknik servis gelip gidiyor ama teknik serviste bıktı bende. Herkez biliyor ki eryaman da superonline batmış durumda. Düzeltmek içinde 2 aydır birşey yapmıyorlar/yapamıyorlar.

Modem değişikliği, kablo kontrolü, modemden ayarlamalar gibi gündem değiştirici müdaheleler sonunda da 240p video (360p, 480p, 720p, 1080p) haricinde hiç bir video youtube'dan seyredilemiyor. Geceleri facebook videoları hiç ama hiç açılmıyor. Torrent sağlam ama web siteleri berbat durumda. Hiçbir müşteri hizmetlerinde ki temsilci bu duruma bir çözüm bulamıyor.

• Arkadaşlar Merhaba. Allah razı olsun kim bu konuyu açtıysa;

Bende SOL 10 Mbit bağlatalı 2 ay oldu bana ama 55 Kbit'i geçmiyor. bakır kablo daha iyiydi valla.
    Müşteri hizmetlerine açtığımda alt yapı çalışması var deniyor. 2 ay oldu hala bir gram iyileşme yok.

Akşamları çöküyor nerdeyse. Arkadaşlar ben çok uğraştım bu konu hakkında her açmamda 35 dakika tartışıyoruz. Sonuç yok.... teknik servise bağlıyor biz bakmıyoruz diyor müşteri hizmetleri biz bakamayız diyor ne olacak bu iş yaaa..

kapatın o zaman diyorum 150 tl diyor.

vallahi toplanalım tuketici mah başvuralım benimle olanlar varsa her zaman buradayım.
  • Vallahi dostum akşam bir sürü resimli örneklerini koydum buraya silindi diye mesaj geldi.

gerçekten çok yavaş.

quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

55 Kbit mi ? yanlışınız olması lazım..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.