Şimdi Ara

Ankara Dövme Silen yerler, Kızılay Dövme Silen yerler, Dövmemi sildirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dövme Sildirmeden dikkat ile okuyun.

    LAZERLE DÖVME SİLDİRME ?

    Dövme silme için kullanılan lazer ışını derinin epidermis tabakasını geçerek, dermis ve derialtı dokudaki dövme rengini veren bileşikler tarafından emilir ve bu maddelerin parçalanıp bağışıklık sistemi tarafından ortadan kaldırılması sağlanır. Q-switched Nd:YAG lazer değişik renkler ve dalga boylarındaki lazer ışınlarıyla dövme silmede en geniş renk spektrumununda etkili olan teknolojiler dendir. Dövmenin rengi koyu ise daha kolay silinebilirken, açık renklerde silinmesi daha da zorlaşır. Çoğu zaman dövmeler birden fazla renkte olurlar. Dövmelerdeki değişik renkleri deri altına demir, karbon, civa, kadmiyum, kobalt, krom ve titanyum bileşikleri verilerek oluşturulur. Siyah renkli dövmeler her türlü ışığı absorbe edebildiği için her tür dövme lazeriyle en kolay sonuç alınan dövmelerdir. Koyu renkler de siyah renk gibi lazer tedavisine cevap verdiğinden kolay sonuç alınırken, sarı, yeşil v.b. renkler daha spesifik ışık dalga boyu emebildiğinden daha zor ve daha uzun sürede tedavi edilebilirler. Silinecek dövmenin bulunduğu bölge, yüz gibi kanlanması iyi ve derisi ince olan bir bölgeyse tedaviden sonra iyileşme daha hızlı olur. Bu da daha yüksek enerji verilerek çalışmaya imkan tanırken, daha kolay ve daha kısa sürede sonuç alınabilir. Ancak gövde, kol ve bacaklar gibi kalın derili alanlarda daha uzun ve daha çok seans uygulayarak sonuç alınabilir. Dövme silme seansları sırasında çoğu zaman anesteziye gerek olmasa da hassas kişilere uygulama yapılırken, lokal anestezi yapılması faydalı olabilir. Uygulama yapılan bölgede hafif bir şişme ve kızarıklık olabilir. Bir hafta içinde şişlik ve üzerinde kabuklanma ortadan kalkar. Uygulama yaklaşık 4-8 seans yapılabilir. Her seans arası 4-6 hafta olmalıdır. Daha erken yapılan seanslar fayda sağlamaz. Uygulama sonrası değişik epitelizan kremler kullanılmalıdır. Seans aralarında herhangi bir riske karşı yine de güneş koruyucu kullanması önerilmektedir.

    LAZERLE RENKLİ DÖVME SİLME

    Dövme sildirme işlemi için kullanılan Q-Switched Nd:Yag lazerler normalde yalnızca tek renkli – siyah dövmeleri silmek için geliştirilmişlerdir. Ancak teknolojinin gelişimi ile renkli dövme sildirme de mümkün hale gelmiştir. Renkli dövmelerin silinmesi için cihaza ek olarak dye başlık ya da ktp başlık gibi eklentiler üretilmiştir. Dolayısıyla günümüzde renkli dövmeler de siyah dövmeler gibi lazerle silinebilmektedir.
    Lazerle Dövme Silme Sonrası İz Kalır Mı?

    Özellikle iz kalmaya eğilimli bölgeler olan göğüs, üst kol ve ayak bileğinde dahi bu olasılık %5’den düşüktür. Bu konuda işlem için kullanılan cihazın kalitesi ve lazer dozunun doğru ayarlanması da önem taşır.

    Lazerle Dövme Sildirme Dışında Diğer Tedaviler Nelerdir?

    Dövme sildirmede cerrahi, dermabrazyon, kimyasal peeling veya karbondioksit lazer kullanılabilir. Ancak bu yöntemlerin yara izi, kahverengi veya beyaz leke bırakma olasılıkları yüksektir. Dövme sildirmede en iyi tedaviler, deriye zarar vermeden dövme boyasını özel olarak yakalayıp parçalayan Q-Switched lazer sistemleridir.

    Lazerle Dövme Sildirme Fiyatları

    Lazerle dövme sildirme fiyatlarını belirleyen temel etken dövmenin boyutu ve renkli olup olmamasıdır. Renkli dövme sildirme fiyatları ile siyah dövme silme fiyatları farklıdır. Alan olarak daha büyük dövmelerin silinme ücreti görece daha yüksektir. Mevzuattaki ilgili maddeler sebebiyle dövme silme fiyat listesini web sitemizde yayınlayamamaktayız. Bu konuda detaylı bilgi ve randevu için : 0312 418 18 27 nolu telefonu arayabilirsiniz.


    Size Ankara'da kendi dövmemi de ora da sildirdiğim. Turuncu Tattoo- Hayati beyi Öneriyorum. Benim dövmem 3. Seans'da şuan.
    Yarısı çıkmış durumda. 6.seans'da tamamının çıkacağına eminim bu gidişle. Size bu olayı anlatmamın nedeni, daha önce başka bir yere gittim. Kolun yanıyordu resmen. Şikayet ettim ismini de vermek istemiyorum. Ama burada sadece ben değil birçok arkadaşım gitti ve sonuç gayet tıbbı şekilde yapıldı. Ayrıca şuan kuzenim ile beraber gidiyoruz. o da benim sayemde geldi 1. Seans'da oda gayet memnun. Fiyatlarıda çok abartılı ahım şahım fiyatlar değil. oldukça uygunda. Bir daha ki seansları 4 gözle bekliyoruz. Sonunda tamamı çıkacak inşallah.

    Bu Firmayıda googleden buldum gittim.Yorumları okudum. Gayet başarılılar. En Eski başlayanlardan biri bu mesleğe. Sistelmleride son sistem ekipmanlar hepsi.

    Google'den bulduğum bir kaç şey. Diğerleri yorumdur. Sizlerde Araştırabilirsiniz.

    Nurseli İdiz İle Canlı Yayın Turuncu Tattoo Dövme Sanatı ve Dövme Sildirme Profesyonelliğimiz ve sektördeki En Eskilerden Olduğumuzun Kanıtıdır.

    https://www.youtube.com/watch?v=Rp0OvKj-TE0

    Dövme Silme Bir Örnek Aşagıdaki Video Linkindedir.

    https://www.facebook.com/video.php?v=928701873890227

    İnstagram/hayatitatu


    Not:Dövmenin Yıllarca Vücudunuzda Kalacağını Düşünerek.Lütfen İleride Pişman Olacağınız Kişilere Yaptırmayınız.



    Ayrıca Fox Tv Nin Başlatmış Oldugu Engellilere Özel Ücretsiz Sevgi İzi Dövmesinin . Ankaradaki destekçilerinden birisi.

    TURUNCU TATTOO ENGELLİLERE ÖZEL TAMAMEN ÜCRETSİZ SEVGİ İZİ KAMPANYASI DEVAM EDİYOR.LÜTFEN TÜM TANIDIĞINIZ ENGELLİLERE VE AİLELERİNE ULAŞMASI İÇİN BU DURUMU PAYLAŞIN. ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN ELELE...

    Kendini ifade edemeyen engelli ve yaşlı sevdiklerinizin kaybolması durumunda kolayca bulunabilmesi için sol bilek üstlerine kodlu sevgi izi dövmesi yaptırabilirsiniz. MÜGE ANLI'nın başlatmış oldugu sevgi izi kampanyamıza TURUNCU TATTOO olarak tüm hızımız ve içtenligimizle destek vermeye devam ediyoruz. Bu kampanyadan ücretsiz olarak yararlanmaları için çevrenizi haberdar ederek bir sevgi izide siz bırakabilirsiniz. Umut Aydın , Hayati Tatu
    Tel: 0554 285 14 73 - 0312 418 18 27


    facebook.com/turuncu.cafe.pub

    Resimde Sevgi izi ve Dövme silme seansından bir örnek mevcuttur.
    Ankara Dövme Silen yerler, Kızılay Dövme Silen yerler, Dövmemi sildirmek istiyorum Ankara Dövme Silen yerler, Kızılay Dövme Silen yerler, Dövmemi sildirmek istiyorum Ankara Dövme Silen yerler, Kızılay Dövme Silen yerler, Dövmemi sildirmek istiyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimturkey.com -- 20 Nisan 2017; 22:2:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.