Şimdi Ara

Ankara dershane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açı birey sınav final mi başka önerisi olan bu sene gideniniz var mı 95k say mezunum bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyabloo -- 29 Temmuz 2019; 19:15:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ben bilim yuvasına gittim. Ümitköy de. Gidip bakabilirsiniz iyi bir yerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümitköy uzak kalıyor Kızılay civarındakilerden arıyorum

• fen bilimlerini öneririm.ortadogulular dershanesinden uzak durun cok kotu

• Çınar var bildiğim butik dershane, giden arkadaşlarım memnunlardı bakabilirsiniz

• ebola06 E kullanıcısına yanıt
    Fen bilimlerindeki hocaların sadece iyi sınıflardaki kişilerin üzerine düştüğünü duydum hocam ne kadar doğrudur acaba

• ebola06 E kullanıcısına yanıt
    Ortadoğu ve ortadoğulular karıştırılmasın kötü olan ortadoğulular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAKIRKÖY DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    İzmir Dershane Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam rekor dershanesini duydunuz mu butik bir yer 150 öğrenci alıyor ve 28 saat ders sınırsız 1-1 soru çözümü var ama 4 gün boyunca sabah 9 akşam altı arası ordasınız ve çıkış yok bu konu biraz tedirgin ediyor beni

• Sıhhiye açı dan uzak dur

• Sağolun hocam düşünmüyorum kitle dershaneleri zaten

• Ben ortadoğuyu da tavsiye etmem hocam. Sayısalın ilk sınıfındaki en iyi 5 öğrenci hariç pek bir fayda sağladığını düşünmüyorum.
  • 5ten fazla diye hatırlıyorum. ben 2018de gitmiştim oraya bu sene de birçok kişiye tavsiye ettim ve memnun kaldılar.İş öğrencide bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 olmasın da 10 olsun hocam seni mi kırıcam. Netice itibariyle çok da önerilesi bir yer değil bence tabi tecrübeleri herkesin farklı.
  • ziyabloo Z kullanıcısına yanıt
    Duymadım hocam maalesef ama bence evde senin kendine ayiracagin vakit de olmalı hep dersanede olunmamalı gün boyunca

• Eşit ağırlıkta mıydınız benim zamanımda da eşit ağırlık iyi değildi pek. zaten sayisal ilk sınıflarda 15-17 kişi filan olur 15-17 kişinin 10u iyi yer kazandıysa kalanlar da ilk 30k içindeyse dersane iyidir denilebilir siz neyden memnun kalmadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 30 Temmuz 2019; 15:58:53 >
  • Evet eşit ağırlıktaydım. Mesela müthiş bir uçurum vardı sınıflar arasında. Sırf sınıflar arasında değil en iyi sınıf bile kendi içinde 2'ye bölünebilir orda dahi bir denge yoktu. Hocaları yeterli görmemiştim, fen zümresine yorum yapamam fakat matematik ve türkçe zümreleri her dershanede bulabileceğiniz tarzda hocalardan oluşuyordu büyük bir artısı yoktu. Çok kontrolcü bir tavır sergileme derdindeler fakat bu mümkün değil, ceza sınavı falan muhabbetleri bana son derece gereksiz geliyordu. Sanki kayıt olurken sınırsız etüt muhabbetini bu yolla sınırlamaya çalışıyor gibi. Tek şubeli olmasına rağmen açı, final gibi kurumların ticarethane mantığına sahip bir yer bence. Memnun kalan bir tane arkadaşım var sadece, o da sayısalın en iyi sınıfındaydı ve en iyi derecelerden birini yaptı okulun. Eğer gerçekten bir derece elde edeceğiniz bekleniyorsa imkanlar seferber ediliyor gayet rahat ediyorsunuz, fakat kalanlar üvey evlat muamelesi görüyor bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 30 Temmuz 2019; 16:2:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyabloo

Fen bilimlerindeki hocaların sadece iyi sınıflardaki kişilerin üzerine düştüğünü duydum hocam ne kadar doğrudur acaba
    hocam ben h sinifindaydim ilk basta, a-b-c.. siniflarina giren hocalar da bizim dersimize giriyordu.oyle bi ayrim görmedim.sadece bu iyi siniflar son zamanlara doğru bizden öndeydi konu olarak onu görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Moltisanti

Ortadoğu ve ortadoğulular karıştırılmasın kötü olan ortadoğulular
    ben gecen sene ortadogululara gitmistim (binası olgunlara yakın olan bina,yan tarafinda zafer dershanesi vardı) berbat bi yer gercekten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.