"2005 yılında yine buradan ( gittigidiyor.com ) aldığım Xbox oyun konsolumu hiçbir arızası , kırığı , çıkığı olmadan burada satmak istiyorum. İçinde EVOX işletim sistemi ve Çip vardır. 2 adet kablolu kolu ile birlikte 50'den fazla oyunda yanında verilecektir. Şu anda ofiste olduğum için fotoğraflarını ekleyemedim ama puanlarıma bakarak bu konuda bana inanabilirsiniz. Cihazın çalışmasında herhangi bir problem yok. Sadece artık oynamadığımdan elimdeki malzemeyi çıkartmak istiyorum.
Ankara içinden alacaklar için elden teslim edebilirim. Diğer kentlere kargo ile göndereceğim. Kargo alıcıya aittir. Sorularınız için bana mesaj gönderebilirsiniz."Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
hocam hayırlı olsun bu cihazı bilmeyenler için söylüyorum ısınmaz divx dvd sorunsuz gösterir hdd sine oyun atıp cd koymadan oynarsınız playstation 1 nintendo oyunlarını oynatır aynısı bende var tavsiye ederim kaçırmayın
gerçekten böyle sağlam bir makinaya böyle bir fiyat çok iyi hayırlı satışlar rast gele...
ikinci cihaz olarak sizden alabilirim ama fiyat indirimi rica ediyorum işyerinizden gelip alabilirim pm