Salgında kapalı kalınan dönemde birçok sektörde yaşanan ciro kaybı ve artan hammadde fiyatları tüketiciye zam olarak yansımaya devam ediyor. Son olarak İzmir’de ekmeğe zam geldi. Alınan karara göre, İzmir'de 200 gram ekmek 30 kuruş zamlanarak 1 lira 80 kuruştan satılacak. Edinlilen bilgiye göre, İzmir Fırıncılar Odası’nın zam talebi bakanlık ve konfederasyon tarafından olumlu karşılandı. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İEOSB) de bu talebi onayladı. https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/izmirde-ekmege-zam-geldi-1849121 Ankara Fırıncılar Odası, yeni ekmek fiyatı listesi açıklandı. Buna göre, 200 gram ekmeğin fiyatı 1 lira 50 kuruştan 1 lira 75 kuruşa yükseldi. Zamlı fiyat 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacak. https://www.ankaramasasi.com/haber/863745/ankarada-ekmege-zam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 3 Temmuz 2021; 14:9:34 > |
Ankara'da ve İzmir'de ekmeğe zam

-
-
Bi istanbul kaldı, o da zamlanırsa troller konuya doluşur nede olsa giremedikleri bazı zam haberleri konuları var
-
ekmek en az 10 lira olmalı
-
İstanbul da 200gr ekmek 2 TLquote:
Orijinalden alıntı: Redeemertrekmek en az 10 lira olmalı
Kg fiyatı 10 TL olalı baya oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OverClocKing
İstanbul da 200gr ekmek 2 TL
Kg fiyatı 10 TL olalı baya oldu.
Alıntıları Göster200 gr ı 10 tl olmalı zaten, bunlar daha bir şey değil
-
-
Ben hep ekşi mayalı tam buğday aldığım için etkilenmiyorum. İçi sünger gibi besleyici olmayan beyaz ekmek alanlar düşünsün.
Bu tur zamlara karsi en etkili mudahale Sedat Peker'den gelecek videolardir
-
Ekmek hala ucuz , en az 2.5 TL olması gerekiyor. Yıllardır ekmeğe zam yaptırtmıyorlar ama elektriğe,suya,una, tuza, mayaya, yağa, asgari cürete, kiraya diğer bütün giderlere zam geliyor fiyatları artıyor.
-
AKP Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen 2 gün önce Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir ne değildir" programına konuk oldu.
Programda elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 12 yapılan zam da gündeme geldi. AKP döneminde enflasyonun tek haneye düştüğünü söyleyen Şen'e programın sunucusu Ersoy yeniden çift haneye çıktığını hatırlattı.
Zamlarla ilgili "AKP neden zam yapsın ki, keyfi için yapabilir mi, bir zorunluluk var, dış ataklar, pandemi ve bir kısım ekonomik tasarufların yanlış yapılması" ifadelerini kullanan Şen'e Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş tepki gösterdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende diyorum neden porsiyonlarınızı küçültün filan dendi,hemen zamlar gelebilsinde bazıları 20-30 maaş alabilsin diyeymiş.
İnsanlar 1 liralık ekmek için kuyruk oluyor bunlaı görmeyip açları da siz doyurun derler anca.
-
Mersin'de herkes kafasına göre
Fırınlarda 1 ve 1.25 lira arasında değişiyor
Halk ekmek 75 krş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 3 Temmuz 2021; 17:4:52 >
bu şartlarda bu fiyatlara hala fakir fukara ulaşsın diye zam yapılmıyorsa helal olsun . suyu yakıtı unuydu herşeye zam geldiği halde .. halkın çıkarını gözetmek .
-
Ben olsam ekmeğin fiyatını serbest bırakırım. Millet zaten pahalı olandan almaz. Memlekette fırından çok birşey yok.
Zaten gramajı fazla diyerek pahalı satanlar var. Adam ekmeği 2,5 liraya satıyor sorunca gramajı fazla diyor.
-
Her seye zam gelirken ekmegin yerinde saymasi sacmaydi zaten. Senelerdir fiyati baskilandigi icin hala ucuz sayilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: redoracleBende diyorum neden porsiyonlarınızı küçültün filan dendi,hemen zamlar gelebilsinde bazıları 20-30 maaş alabilsin diyeymiş.
İnsanlar 1 liralık ekmek için kuyruk oluyor bunlaı görmeyip açları da siz doyurun derler anca.
Çok ekmek alıp israf yapıyorsunuz size de iyilik yaramıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X