Toplu hepsini yapan bir kere para odeyip kurtulacağım bir kurum ariyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 9 Ekim 2020; 16:42:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'da tg sınavlar icin kurum

-
-
Uppppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
prestij ata dershanesi ben normal olarak görüşmeye gittiğimde dışardan denemeye giren öğencileri ile ilgili bir şeyler söylemişti onlar sanırım alıyorlar ve işlerle anlaşmalılar bi bakabilirsiniz ama yeri biraz tuhaf
-
Siz bulabildiniz mi hocam
Su konuyu duzenli açıyorum ama neredeyse kimse yardimci olmuyor mezunlar nerede sinava giriyor?
En son sizin attığınız ilk işlem mi neydi onu aradım numaramı kaydettiler bir de bu prestij atayı arayacağım son olarak :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anladim hocam orasi bana uzak kaliyor biraz
up
Böyle yerleri bulmak çok zor ya neyse umarım uygun bi yer bulursun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet hocam maalesef en son fen bilimlerine 2k verip gideceğim galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 9 Ekim 2020; 21:16:19 >
hepsini yapan bildiğim yok benim, en azından büyük dershanelerde. final sadece töder, fb sadece özdebir yapıyordu büyük sınavlardan.
-
Evet hocam bayağı aradım ama bulamadım her sınav icin onceden kayıt olup farkli yerlerde girmek biraz yorucu geliyor
özveren sokakta mavi limit kurumu limit tg ve birkaç bir şey daha yapıyordu geçen sene
-
Yarın sırf bu yüzden akşam saatlerinde Mersin'de olacağım.Bombos bir şehir Ankara.Birikimim olsaydı ilk kuracağım şey bu deneme sınavlarını yapan bir kurum kurmak olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X