Şimdi Ara

ankara da lpg montaj ustası tavsiye(taktırdım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
22.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta önce audi a3 2011 aracıma PRİNS marka lpg kiti taktırdım ve çok memnunum,

    uzun süre araştırdım, çünkü bu işte kit %40, işiçilik %60 dır.,

    şaşmazda, QATRO GARAGE, bekir abi yi tek geçerim,

    taktır kafan rahat etsin.
  • benim aracım 2005 astra h easytronik landirenzo marka lpg var. bugün filtre değişimi için maviumut otogaza götürdüm. filtre değişimi yaptı, arabaya bilgisayarı bağladı, bi sürü ayar yaptı. sonra teslim etti. fakat teslim ettikten sonra arabayı kullandım tekleme yapmaya başladı, hiç yanmayan arıza lambası yandı. geri gittim yanına arıza lambasını sildi. tekrar teslim etti. ama bu kez de araba 1. viteste resmen silkeleniyor. diğer viteslerde de tekleme yapıyordu. gene gittim yanına bu kez dedi ki kendi ustanın yanına git bujileri ve gerekirse bobini değiştirsin. tekleme ondan yapar dedi. daha önce yapmıyordu dedim ama ona da bir cevap veremedi. neyse açıkçası pek güvenim kalmadığından oradan ayrıldım. şimdi arabada tekleme var ve hiç memnun değilim. eskiyi mumla aratıyor. şimdi nereye hangi ustaya gitsem de bu işi çözse diye kara kara düşünüyorum. basit filtre değişikliği için gittiğim yerde bile bu şekilde sorun oluyorsa. esaslı tamirlerde kimbilir neler olacak. ankara veya ankara dışında önerisi olan arkadaş var mı acaba?




  • Bende bmw 318 e quattro garage da prins taktırdım adam işini severek yapıyor. Makine Mühendisi işin hem teorisini hem pratiğini biliyor. Hatta bir çok modifiye yapan yerin çözemediği turbo arızasını çözüp 70 hp dizeli 96 hp ye çıkardı sadece 900 tlye diğerleri 1500 fiyat çekmişti
  • abim bende öyle bir gizledimki herşeyi bmw aracımda lpg olduğana dair hiç bir kanıt kalmadı. Ama tamponu deldirseydim keşke dedim. her depo dolumunda pompacıdan utanıyorum adamın saçı asfalta değiyor deliği göreceğim takacağım diye adamlara fazla eziyet çektirmiş oldum tamponumu deldirmemekle.
  • Arkadaşlar Toyota Yaris 1.3 sol aracıma lpg taktırmak istiyorum. Ankara’da bu işi uygun ve temiz işçilikle yapan bir yer tatavsiye edebilir misiniz? Ayrıca bu araç için LPG kiti marka Öner’iniz var mı? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin montajınıza çok geç kaldım ama okuyan diğer arkadaşlar için yazıyım. Ben araca lpg taktırdım 2 senede sanayiden hiç çıkamadım en son arabayı satmak üzereydim şaşmazda özgökse otogazı tavsiye ettiler gittim 1 hafta sonrada sadece ustalara tatlı götürmek için uğradım. her program var ve işlerinde gerçekten çok iyiler. ben biraz pipirikli bi insanım kolay kolay tavsiyede bulunmam ama lpg de orayı tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.