süper bi şey bazen konyadan gelenler oluyor 1-2 paketi tek başıma oturup bitiriyorum
quote:
Orjinalden alıntı: yÜkXeX DoZ
akide sekeri degilmiydi bunun adı :S
Akide şekeri daha ufaktır ve sert olur. Aroması da nanelidir...
benim dükkanı bi ziyaret ediverin bakayım ..
Kuruyemişçiler iyi fikir. Ünal'da vardır belki.
quote:
Orjinalden alıntı: cadocx
süper bi şey bazen konyadan gelenler oluyor 1-2 paketi tek başıma oturup bitiriyorum
msn de engelledinmi nan sen beni
ya benim hatun aşerdi nerde buldun bu şekeri.. ankarada
orta yada büyük ölçekli kuruyemişçilerde yada aştide.Aştide %100 vardır
bunları bulabileceğin tek yer hacıbayramdır orada hertürlü sahte hac eşyalıar tesbih namazla,konya şekeri,şıh sakalı,hacı osurtan otu,vs.vs.vs bulabilirsin tek adres hacıbayram A.v.M
Merhabalar Artık Konyada ve türkiyede bir ilk olan Türkiyenin her yerinden online Konya Şekeri Cezerye Lokum Konya Sarması Kuş Lokumu Sucuk Lokumu Sadrazam Lokum v.s. siparişi verebileceğiniz bir e ticaret sistemimiz var üstelik ödemeyide dert etmeyin havale yada kapınıda ödeme yapabilirsiniz :) Üstelik gönderdiğimiz ürünler ayllarca raflarda güneş ışığında kalmış kurumuş ürünler değil günlük taze taze fırından yeni çıkmış ürün size gönndermek dir işde buda bizim diğerlerinden ayıran farkmızdır. http://konyasekeri.maxidurak.com bu adresden kolayca sipariş verebilirsiniz
bende çok severim konya şekerinii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme