Şimdi Ara

Ankara'da Fan Temizleyebilecek Yer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Asus N56V kullanıyorum. 4 yıldır fan temizliği falan yapmadım, içini açmak baya teferruatlı bu laptopun. Yalnız son zamanlarda televizyona bağlayınca 1 saatten sonra falan ısınmadan dolayı kapanmaya başladı laptop, normal kullanımda da fan sesi can sıkabiliyor. İçini açma videolarını izledim ama dediğim gibi zor gözüküyor, bu işi yapabilen yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 30 Nisan 2016; 17:57:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Merhabalar, Asus N56V kullanıyorum. 4 yıldır fan temizliği falan yapmadım, içini açmak baya teferruatlı bu laptopun. Yalnız son zamanlarda televizyona bağlayınca 1 saatten sonra falan ısınmadan dolayı kapanmaya başladı laptop, normal kullanımda da faln sesi can sıkabiliyor. İçini açma videolarını izledim ama dediğim gibi zor gözüküyor, bu işi yapabilen yer var mı?

Hemen hemen tüm bilgisayar tamircileri yapar. Yalnız ben olsam kendim yaparım.Zor dediğiniz şey sadece ortasında bir kablo var (Kasanın üstü ile altı arasında bağlantı sağlayan) bir tek onu takması biraz uğraştırır.

Eğer bilgisayarcıya temizletecekseniz kullandığı macuna dikkat edin.Tamirciler genelde adi denilebilecek macun kullanırlar (onuda bol bol sürerler nedense)Eğer tanıdığınız biri varsa Termal Macununuzuda alın götürün sizin gözünüzün önünde yapsın işlemleri.Zaten yarım saat sürmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKTeknisyen

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Merhabalar, Asus N56V kullanıyorum. 4 yıldır fan temizliği falan yapmadım, içini açmak baya teferruatlı bu laptopun. Yalnız son zamanlarda televizyona bağlayınca 1 saatten sonra falan ısınmadan dolayı kapanmaya başladı laptop, normal kullanımda da faln sesi can sıkabiliyor. İçini açma videolarını izledim ama dediğim gibi zor gözüküyor, bu işi yapabilen yer var mı?

Hemen hemen tüm bilgisayar tamircileri yapar. Yalnız ben olsam kendim yaparım.Zor dediğiniz şey sadece ortasında bir kablo var (Kasanın üstü ile altı arasında bağlantı sağlayan) bir tek onu takması biraz uğraştırır.

Eğer bilgisayarcıya temizletecekseniz kullandığı macuna dikkat edin.Tamirciler genelde adi denilebilecek macun kullanırlar (onuda bol bol sürerler nedense)Eğer tanıdığınız biri varsa Termal Macununuzuda alın götürün sizin gözünüzün önünde yapsın işlemleri.Zaten yarım saat sürmez.

Hocam diğer laptoplara bakıyorum 4 vida söküp bir kapağı çıkarıp fana ulaşıyorlar, bu lanet Asuslarda tüm kasayı falan sökmek gerekiyor, ilk deneyimim olacağı için göze alamıyorum.
    Öneriniz için teşekkürler, ben bilgisayarcı araştırayım o zaman.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Endişe etmeyin vidaları açıp sıkarken cok fazla kuvvet uygulamayın yalama yaptırmayın. Açarkende nazik olun sanırım sizi endişe eden klavyenin çıkarılması orda dıkkat etmenız gereken sey klavyenın bağlantı yerınde tırnak vardır o tırnağı cekmenız onu yaptıktan sonra işlemci üzerindeki bakır soğutucuları soküp fanı temizlemek ve kurumuz macun artıklarını sert bır malzeme kullanmadan temizlemektir. Sonra bütün işlemleri geri aynısını yapmak olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

Endişe etmeyin vidaları açıp sıkarken cok fazla kuvvet uygulamayın yalama yaptırmayın. Açarkende nazik olun sanırım sizi endişe eden klavyenin çıkarılması orda dıkkat etmenız gereken sey klavyenın bağlantı yerınde tırnak vardır o tırnağı cekmenız onu yaptıktan sonra işlemci üzerindeki bakır soğutucuları soküp fanı temizlemek ve kurumuz macun artıklarını sert bır malzeme kullanmadan temizlemektir. Sonra bütün işlemleri geri aynısını yapmak olacaktır

Sağolun hocam boş bir zamanda dneyeceğim inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.