Şimdi Ara

Ankara'da AVEA'li iPhone Kullanıyorum - ANLATIMLI+ iPhone cektigi fotolar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
17.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya uğraşmaya değmez bu arkadaşlarO eksiklikler kişiden kişiye değişir snn için sorunsa alma,ki bu kadar çok iphone kullanıcısı olduğuna göre sorun teşkil etmiyo demek madem sevmiyosun kimse seni zorlamıyo iphone kullancan diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

Ya uğraşmaya değmez bu arkadaşlarO eksiklikler kişiden kişiye değişir snn için sorunsa alma,ki bu kadar çok iphone kullanıcısı olduğuna göre sorun teşkil etmiyo demek madem sevmiyosun kimse seni zorlamıyo iphone kullancan diye...

ben zorluorm kardesım kullanın su aleti yaaa

• heeeaaaaayyyyttt lan!! iphone a laf eden ağzının payını alır ona göre

• quote:

Orjinalden alıntı: virgil

heeeaaaaayyyyttt lan!! iphone a laf eden ağzının payını alır ona göre

aint no phone can take your spot right

• yorum yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larkyn

beyler gercekten komıksınız ya

iphone ile n95i nası karsılastırabılıyorsunuz? birisi telefon öteki mini laptop yapmayın allahaskına :D

emrecm senın attıgın mesaj ıphone cıkmadan once yazılan bır yazıya aıt. oyun yok dıyıp bı oncekı mesajında 5. sınıf cocugunun yaptıgı ipong oyununu gostermıssın kı buda senın beynının nekadar kıt oldugunu ve balıktan fazla zekan olmadıgını gosterır :D

yukardakı mesajlara güldüm :D flash yok diye cou site gozukmuyormuş :D google earthden senın evını bıle gorebılıyorum kocum sen bana flashsız site diyosun :D bilgisayarından flashı sil bakalım nooluyo? bi bok olmuyo. aksine sitelerdeki abuk reklamlar cıkmıyo. diceksin şimdi youtubeada giremiyorum. neyse bilen bilir youtubeun iphoneda nasıl calıstıgını.

"- bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu "

bunada güldüm. bızım caycı mehmet abının bıle bılgısayarı var :D zaten bılgsayarın yoksa once bılgsayar al sonra ıphone alırsın. hadi diyelim hediye geldi git internet kafeden etkinleştir bukadardamı beynın basmıyo :D

emre alem adamsın ya masalla iphone ipod touch herseyı kullanmıssın ve ıphonedan vazgecmıssın :D rihannayla sureklı beraber olma sansın olup ısrarla sokaga para atıp sokak kadınıyla beraber olmak gibi bişi yaptıgın :D

iphonu kotuleyenler yeni 1000 ytllık bır cep telefonu alıp iphone sahiplerini çekemeyen otistik insanlardır.

olsun ben hepinizi seviyorum :D iphonela tanısınca sizde beni seveceksiniz

insanlara isim takarken acaba hiç aynaya baktın mı?veya aynaya baktığın yüzün acaba bu yazdıklarını o insana söylediğinde aynı kalabilir mi?klavye delikanlılarına sevgiler....

• Uzun zamandir Nete giremiyordum. Kusura bakmayin konuyu acan olarak cevap yazamadigim icin.
    Arkadaslara GENEL cevap veriym.. Bi arkadas demis ki hala kullaniyo mu satti mi vs...
    En son basima gelen olayi anlatarak konuya gireyim. Biliyosunuz kurban bayrami vardi. Aile efradi olarak Memleketimiz nevsehire gittik. Haberim yok, agabeyim N95 almis. Ben de iPhone ile ilk defa memlekete gidiyorum. Gelenler kimler? Aile efradi, yegenler, abiler, ablalar, kiz kardesler vs.. N95 le ilgilenenler kim??? Kimse! Alan agabeyim haric
    Herkes AMA HERKES ne ile ilgileniyor acaba sizce? Ozellikle gencler? iPhone!
    Ben iPhone satis yetkilisi degilim. Ne steve'in ne de nokia nin aldigi paralar bizim cebimize giriyor.
    Peki devam ediym memlekette yasadigimiz ve fotografcilikla yari profesyonel olarak ilgilenen birisi olarak. FLASH'li ve 5 MP GÜYA! kamera ile ayni goruntuyu aksam, iPhone ve n95'le cektik. Sonuc? Bilgisayara aktardigimizda abimin oglu, iPhone'un cektigi resmi n95'le cekilmis sandi. Sensor genisletmeden MP'i yukseltmek resim kalitesini BIRAKIN ARTIRMAYI dusurur! Donuste bu durumu Nokia yetkilileriyle gorusecegini bildirdi agabeyim.
    Kabul ediyorum, ki bunu bastan beri soylemekteydim zaten, diger konularda da gorebilirsiniz, bluetooth desteginin olmamasi, butun islemleri iPhone'un belirledigi usuller ile YAPMAK ZORUNDA olmaniz vs.. bircok sorunu var. Ama kullanisi ve teknolojisi HARIKA! Hala ama HALA ve YINE buyuk bi lezzetle kullaniyorum. Hergun yaklasik 4 aydir. N95'le karsilastiriyorlar dedigimde BUTUN HERKES karsilastirma goturmeyecegini soyluyor. Dokunmatik ekrani bile yok. Birebir kullandim N95'i PLASTIK gorunumlu, cin mali imaji veren KABA bir telefon. Foto kalitesi iwrenc. Sundugu hicbir GENEL KULLANIM icin ekstra gelisme yok. Dedim ya.. Sadece agabeyim kendisi ilgilendi telefonla. Ben iPhone'u milletin elinden kurtarana kadar neler cektim :p
    Diger oyun yok, program destegi yok filan diyenlere ise.. .CEVAP VERMIYORUM! KOMIK Olmaya basladilar artik!
    En son kullandigim oyunlar: iSolitaire, Sudoku, Mario vs vs...

UYARI! Sunu belirtmeden gecemeyecegim. Bilgisayar bilgisi olmayan bir kimsenin iPhone kullanabilmesi icin COK PARASI olmasi gerekir. Fikri haklarin korunmasi adina iPhone bircok transferi engellemek icin tabiri yerindeyse ELINDEN GELENI YAPMIS. Dolayisiyle, bir dosyayi nette bulamayan, buldugu dosyayi farkli formatlara ceviremeyen, iPhone - iTunes arasi transferlerde tikanma oldugunda COZEMEYECEK arkadaslar KESINLIKLE iPhone almasinlar ya da hepsini netten YASAL YOLLARDAN PARASIYLA INDIRMELERI gerektigini bilerek alsinlar. Kaldi ki bi de temel sorun su var. Bi SURU sikintilara girip iPhone kullaniyoruz ama onun sahibi asla olamiyorsunuz RESMI YOLLARDAN ALMAMISSANIZ! Bi formatin ardindan hurrrrraaaaa tekrar kirma islemlerini yap, versiyon sorunu, update etme sorunu vs. cikabiliyor. Normal kullanicilar ASLA AMA ASLA kirilmis iPhone ALMAMALILAR diye TEKRAR uyarmakta fayda goruyorum.

iPhone almayi dusunenler ve bir soru soran arkadasim icin Ornek veriym. En son olarak Rihanna Don't Stop Music klibini izlemek istiyorum. Bunu yapabilmeniz icin sunlari takip etmeniz gerek:

1. Rihanna Dont Stop music klibini internetten RAPID sitelerinden (Ben, rapidreactor.net kullaniyorum) download edin
    2. .avi uzantili bu dosyayi .mp4 uzantiya cevirmemiz gerekir ki bunu iPhone ile seyredebilelim.
    3. Ben (Mac Kullanicisi olarak) Visual Hub programi ile .mp4'e ceviriyorum
    4. rihanna.mp4 parcasini, iTunes'ta Movies bolumune atiyorum veya sag tus ile iTunes ile ac yapmaniz gerekir.
    5. Daha sonra, iTunes ile Sync. edip bunu iPhone'un, iPod bolumunde, videos altinda seyredebilirsiniz.

Bu kadar ugras sonunda ne oluyo peki? N95'le, cizgi film moduymus gibi seyrettigim bir videoyu, discoya gitmiscesine iPhone'dan tikanma olmadan, renk kaybi olmadan, goruntu kaybi olmadan MUKEMMEL bir sekilde seyrediyorum. Lutfen ama LUTFEN artik N95 karsilastirmasi yapmayin!

Yine unutmadan bi arkadas da N95 le internet zevkinden filan bahsetmis.. Burdaki GULME karakterleri YETERSIZ KALIYO Lutfen ya ciddi msj yazin ya da iPhone'u tanimadan yazmayin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_scorpion -- 2 Ocak 2008; 17:19:18 >

• Tartismaya hic gerek yok.
    Ne demis buyuklerimiz!
    RENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZ.

Isteyen istedigi telefonu kullanir. Burada birbirinizle tartismak zaman kaybindan baska sey degil.

Saygilar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

anti değilim ama gercekten fiyaskoyu buraya olay yaptı arkadas.. hic boyle abartılıcak bir seyı yok cıhazın kesınlıkle..

Korax ın dediği gibi flash desteği yok :)

esasında mac ciler çok iyi bilirwww.macdunyasi.com burasının iphone için yazdıklarını hatırlatıp sıyrılmak istiyorum bu konudan..

3G desteği yok. Şebeke içi internet için GPRS/EDGE kullanılmak zorunda.
    - 3. parti yazılım desteği yok, kapalı sisteme sahip. Jobs�un yalanına kananlar, tarayıcı ve internetsiz çalışmayan Web 2.0 uygulamalarını 3. parti yazılım sanıyor
    - Oyun yok
    - Java ve Flash desteği yok
    - Koca koca reklamlar yapılsa da, YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı
    - Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda
    - MMS desteği yok
    - Tuşsuz yapısı ve dokunmatik ekranı nedeniyle tek elle kullanılamıyor. Fiziksel klavyesi yok
    - İki megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok
    - GPS yok
    - Anlık mesajlaşma (AIM, Yahoo, MSN) desteği yok
    - Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor
    - Hafıza kartı yuvası yok
    - FM radyosu yok
    - iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor
    - Bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu
    - Excel, Word ve PDF desteği görüntülemeden ibaret. Belge düzenlemeyi ve oluşturmayı desteklemiyor
    - Safari tarayıcısı var. Fakat Flash olmadığından, pek çok sitede görüntüleme sorunu yaşanıyor
    - Sesli arama, sesli komut ve ses kaydı yok
    - A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok
    - Kablosuz eşitleme ya da internetten doğrudan içerik satın alma desteği yok
    - Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz
    - AT&T dışı SIM kartların çalışmaması bir yana, her AT&T SIM kartı çıkarıp takışta bile aleti yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Yani iPhone, cep telefonu tarihinin en karmaşık simkilitli telefonu

Sonuç: iPhone, Apple tarafından basının da desteğiyle fazlasıyla şişirilen bir balon. Apple sanıyor ki, yıllardır tatlı kazanç sağladığı iPod/iTunes tekelinde olduğu gibi iPhone�de de dünyayı ele geçirecek. Oysa apaçık ortada olduğu gibi, cep telefonu piyasasına böyle yüksek fiyatlı ve en basit özelliklerden yoksun bir aletle girmek, kendisine pahalıya patlayacak. AT&T�nin dümen suyunda, Apple ürünü olarak değil, AT&T projesi olarak hazırlanan iPhone, Apple�nin itibarını zedeleyecek. Çünkü �5 yıl sonrasının telefonu�, �dünya tarihinde ilk defa internet cebe giriyor�, �telefonu yeniden yarattık� gibi gülünç ve zavallı sloganlarla pazarlanmaya çalışılıyor. Aslında iPhone, iPod/iTunes tekeline yan ürün olarak hazırlanan, tekelci Apple kafasının iyice katmerlenmiş hâlini yansıtan, Apple�nin Macintosh�u öldürmesine ve bir yıl Mac OS X�i rafa kaldırmasına sebep olan bir elektronik zımbırtıdan başka bir şey değil�

Bu arada Helio Ocean isimli, ibretlik bir ürün var: 3G destekli, iki ayrı klavyesi olan, AIM, Yahoo, MSN desteği olan, MMS destekleyen, iPhone gibi HTML tarayıcısı olan, bilgisayarsız doğrudan müzik indermeye izin veren, oyun desteği bulunan, Stereo Bluetooth�u destekleyen (A2DP), MySpace ve YouTube desteği olan, GPS ve Google Harita desteğine sahip, 2 megapiksel flaşlı ve zoomlu kamerası olan, video kaydı yapan, çıkarılabilir pili olan bir alet. ABD fiyatı? 295$. Ama, ama iPhone? O 500$. Neden? Çünkü o dünya tarihinde interneti ilk kez cebe getiren, 5 yıl sonrasının telefonu! Çünkü Steve Jobs bizim tanrımız. Onun icraatları sorgulanamaz, eleştirilemez. O ne yapsa kusursuzdur!

Benden bu kadar. Reklamverenini cilalayan basın, robotlaşmış müritler, sırtlanlar ve çılgın/cahil cep telefonu gençliği iPhone�ye tapınmaya devam edebilir�

macdunyasi.com da daha detaylı bulursunuz ...saygılar..

valla hepsine teker teker yanıt vericektim. cidden üşendim değmez. kullanan biliyor nasıl olduğunu. şöyle topluca bi yanıt veriyim. :)

donanim olarak 3g, fm radyo ve gps yok. 3g nin eksikliğini steeve de kabul etti. bu konuda ok ama böyle bi telefonda gps ve radyo gereksiz. kullananlar daha iyi bilir. ha şöyle bişey olabilirdi; radyo, gps, 3g, fotoğraf flashı ekler nokia gibi 2cm kalınlığında telefoncukda yapabilirdi :) çok zor olmasa gerek. 1 cm dan daha ufak bir kalınlıkta 8gb lik hafızalı kırılmamış hali n95 den fiyatı 3 te 1 olan bir cihazdan bahsediyoruz. ha şu özelliği eksik yolda kalırsanız nokiaları takoz olarak kullanabilirsiniz. ama bu arabanızı tutamaz yokuşta.

batarya olayı; azcık lehim yapmayı bilen 15 dk içinde değiştirebilir bataryasını. 1 yıl sonra %80 performansa düşüyor. bataryası ölmüyor öyle kolaynan.

yok flasmış, mms miş, pdf görüntüleyici imiş, video kaydı imiş yok efendim yok var efendim var. hepsi laf kalabalığı. neymiş hafıza kartı girişi yokmuş. buna gülerim işte . :) bunlar arasında bluetooth ve web flash olayı hariç hepsi kırıldı. sim kilidi imiş kırıldı. kırılmasa bile apple satış stratejisi olarak el altında bi alt versiyonu paso kırdırır. satış stratejisi deniliyor buna.

her teknolojik aletin eksisi olur. bununda en büyük eksileri bütünleşik(tak çıkar olmayan) batarya, şimdilik eklenemeyen web flash desteği ve 3g eskiği. nokia ve diğer firmalar bizi senelerce uyutup senelerce yeni telefonlarını sattılar bize. bunu kesinlikle apple da yapıyor diğer ürünleriyle, sutten çıkmış akkaşık değil tabiki. ama diğer takozların ve kandırmaca reklamların yanında şu an irtibari ile fiyat performans açısında senelerce en iyisi olacak ve diğer firmalar ne kadar touch screen telefon üretimine geçseler bile böyle bir alet yapamayacaklar. gördük touch secren s60, lg nin ürünlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 2 Ocak 2008; 23:14:01 >

• bunun kayıtlı oldugu site linkini yani ı phone kayıt konbtrolü için resmi site linkini yollarmısın imeiden kontrol ettircem baakalım bi tane alıcam 1000 liraya bu arada görüşlerinizzz i phone hakkında kamera çokmu kötü ben n 95 kullanıyorum kıyaslarsak nasıl olurr lütfen gömrüşlerinizi esirgmeyin kötü durumlara düşmemek için ne yapmak lazım ayrıca ı phone kullanıyosak
  • arkadaş emek etmiş iphone ile ilgili bi topic hazırlamış... insanları aydınlatmak için.. topic in vardıgı yere bak.. emre arkadaşımın iphone ile ilgili yaptıgı olumsuz yorumlara büyük oranla katılıyorum. ancak bu topice yazmakla hata etmiş. emek eden arkadaşada haksızlık. herkese kolay gelsin
  • iyi günler.. bende bugun sabah itibariyle i phone umu açtım .. kargo ile almıştım içindede turbo sim ve örnek olarak kesilmiş bir at&t kartı vardı ve içinde birde kendi kartımı nasıl keseceğim yazılıydı . hem örnek olarak kesilmiş sim kart yardımıyla hemde you tube daki videolar yardımıyla kartımı kestim , üzerine turbo simi yerleştirdim , fakat taktığımda olmadı , sim kart takılmadı dedi birde şebeke sinyal gücünün olması gerektiği yerde kilitli sim yazıo. sabahtan beri uğaşıorm ve neredeyse iphone hevesim de gitmek üzere... ankara da oturuorm özellikle ankara da bulunan ve sadece sim kilit takmaya yardımcı olabilcek biri varsa çok sevinirim.. bilgisayardan ve teknolojiden anlamayan bir bayanım o yuzden :d küçük bir yardıma ihtiyacım var. benm turbo sim ve teelfon bilgilerini de veryim : turbo sim normalden gördüğümden değişik bi renk : turuncu sarı arası bişey .... 1.1.2 versiyon , türkçe menülü , kayıtlı telefon fkat bir de açabilsem aramalara .....

bu sorunumla ilgili anladığım kadarıyla , turbo simi takarken sanırım kayıyor ama normalde hiç kaymaz die bir yanıt aldım başka bir kullanıcıdan...

şimdiden teşekkür ederim ...

• Ne kadar kötülensede iphone telefon olayında devrimdir.Bi hatırlayalım nokia bu işe başlağında çıkardığı ilk alet 25-30 cm civarındaydı:))) ilerledikçe N96 seviyesine ulaştı...
    gelelim iphone 8 gb 16 gb haberi yaktı ortalığı böyle bi giriş n95 8 gb yapılmasını zorunlu kıldı.
    sonrasında dokunmatik ekranlı telefonlar smartfonlar aldı başını gitti:)))
    eksikleri çok ama yolun başında devamında neler olacak kim bilir.
    şimdi çıksalar 32gb 8mp kameralı yok yok bi iphone duyursalar yine şöyle diyenler çıkacak neden arttırılabilir hafıza yok???(telefonda 4 gb üstünü göremeyen bu arkadaşlar 8 gb versiyonu içinde aynınnı demişler)şu yok bu yok...
    aslında iphone sever yahut taraftarı değilim. Telefon piyasasına güçlü bi rakibin gelmesi dengeleri değiştirdi
    nokia'nın 1 ekleyip 1 çıkarttığı özelliklerle sattığı telefonun haddi hesabı yok...
    kısaca nokia'nın ve diğer rakiplerin bu ticari politikasının içine etti:))
    bu noktaya dikkatinizi çekebildimse ne güzel..

• Arkadaşlar elma ile armudu karşılaştırıyor arkadaşlar burd ayanımda bir N95 var :D iphone'un yanında resmen bir çöplük başka hiçbir halt değil tam bir takoz. Cep telefonu ilk Türkiye'ye geldiğinde Turkcell hatla beraber cep telefonu satıyordu ericcson'un ilk dev gibi arkada pili olan takoz telefonu :D Babamda vardı aynı o intibayı uyandırıyor bu N95 bende iphone'un yanında. Allah'tan 8gb bir belleği var haa :D o da olmasa al sana 6600 :D

Innovation of the Century arkadaşlar adamlar basbas bağırıyor :D İngilizcesi biraz olanlar kafasını kaldırıp biraz dünyadaki tepkileri okusunlar böyle komik durumlara düşmesinler. Bir ton da para istiyorlar bu kıçı kırık nokia'ya yürrüüü anca gidersin :)
  • hala nokia yı savunan kişiler var ve bırakın savunmayı aksine iphone u kötülüyolar ya hiç bir anlam veremiyorum...

kimse iphone u kullanmadan görmeden başka telefoncuklarla karşılaştırmasın...

herkes nokia nokia diyo nokia hepimizin kanını emmedimi yıllarca...?

nokia hep aynı özellikleri ısıtıp ısıtıp önümüze koydu...

hep aynı menu aynı tuş takımı aynı kullanım yıllarca aynı şeyler...koyunlaştırma stratejisi...

ben uzun süre nokia kullandım ve ilk modellerinden tutunda son çıkan modellerin tümünü kullandım bunlara N95 8gb dahil...ama hiç biri iphone nun yanından bile geçemez...

iphone tam bir multimedia canavarı bırakın diger cep telefonu markalarını başka kulvardaki hiçbir aletlede kıyaslanamaz düzeyde...düşünsenize ekrandaki görüntüler yumuşak bir parmak dokunuşuyla su gibi akıyor...nokia teknolojik olarak iphonenun çok gerisindedir....

• Ha Nokia Ha Apple,al birini vur ötekine.

Sizinkisi kargaya yavrusu sahan gorunurmus hesabi baska bir sey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 18 Mart 2008; 23:47:12 >
  • IPHONE diyorum baska bisey demiyorum......
  • iphone teknolojidir... iphone telefon değildir... iphone sadece içine telefonda konmuş bir teknolojik cihazdır. Apple çok zeki bir pazarlama yönetimi uygulamakta ve herşeyi kendine has yollarla kendi içinde paylaşmaktadır.

IPHONE YI ZATEN BIRAKINDA HERKEZ ALMASIN BİR ÖZELLİĞİ OLSUN.
  • arkadaşlar bana nokiadan hediye n95 geldi ama benim gönlümde iphone var bakalım n95 satarsam iphone alıcam 16gb
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.