Şimdi Ara

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
51
Favori
174.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Focus android 10 işletim sistemli multimedya montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Civic FB7 Tesla ekran android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Golf 7 10" ekran android multimedya sistem montajımız.

Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi KampanyasıAnkara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

• Nissan Juke multimedya montajımız.

• A3 makyajlı kasa için hız sabitleyici takabiliyor musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef takmıyoruz.
  • Jeep Renegade android multimedya ekran montajımız.

• Hocam astra j Tesla için fiyat özellik PM alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat B8 Navimex android multimedya montajımız.

• Megane 4 For-X marka 4gb ram android Tesla ekran montajımız.

• Arkadaşlar bugün araç kamerami değiştirdim, işçilik çok güzeldi ilgi ve alaka çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum takılan cam filmi çok kaliteli çalışanlara çok teşekkür ederim.
    Ankara android multimedya ekran ve Cam filmi Kampanyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joog kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz, aracınızı güzel günlerde kullanın.
  • Audi A3 3m cam filmi, ceramic pro ön cam filmi, boya koruma, android multimedya vs birçok uygulama.

• Honda Civic FB7 android multimedya montajımız.

• Focus 3 android multimedya sistem montajımız.

• Hyundai i20 android 10" ekran multimedya montajımız.

• Jetta android multimedya incelememiz.

• merhaba

bugune kadar onca araca uygun ekran takmıssınız..

elektrık vs yonden sorun yasadınız mı hıc aracların beyın yonunden olsun..sigorta yakması olsun gıbı

garantısı devam eden araclarda fırmalar sorun cıkar mı bıze bu durumda

sıfır araca ses sistemi bile takamayız dıyen yerler goruyorum..sorumluluk almayız dıyenler

öğrenmek ıcın soruyorum sızın acınızdan durum nasıl
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1. Elektrik vs. sorun yaşama durumu olmaz zira cihazların harici sigortaları mevcut. Beyin yani ECU öyle kolayca bozulacak bir sistem değil. Bu cihazlar dünyada binlerce araca takılıyor test ediliyor. Böyle bir durum olsa 300-500 lira için 200.000 liralık araca kimse bu cihazı takmaz. Şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadık.
    2. Garantili aracın hoparlör, teyp vs. sistemi garanti dışı kalır cihaz üzerinde servise giderseniz. Genelde hoparlör patlıyor müşterimiz bize gelip oriijnal cihazı taktırıp serviste garanti hizmetini alıyor sorunsuz.
    3.Aracın sıfır olması veya milyonluk olması sorun değil, önemli olan yapılan işin kaliteli olması. Örneğin dün 600.000 liralık panameraya kit ses sistemi montajı yaptık. Hiçbir kabloyu kesmeden direkt sokete montaj yaptık.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.