Şimdi Ara

ANKARA AÇI MEZUN İÇİN NASIL(mf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olsun🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım gitti 12. Sınıf için okuluna. Çok pişman oldu sırf bu yüzden mezuna kaldı hocam tavsiye etmiyor

• Hocam daha önce de yazdım buralarda. 6. Sınıftan beri aralıksız açıdaydım ve çok memnundum. Bu yüzden mezun yılımda da gittim ve hayatımın hatası oldu. Ben uzak dur derim mezun için. Temel lise için bi şey diyemem ama onun için de iyi şeyler duymadım açıkçası

• Ben 11.sınıfta ve mezun yılımda gittim üstelik iki yılda da derece sınıflarından birindeydim benim için bu yıl artı yönleri de vardı eksi yönleri de .Bi kere dershane gerçekten çok kalabalık istediğin hocalardan istediğin saatlerde hoca bulmak çok zor (hoca dediğime bakma ankara gazi vs son sınıf öğrencileri yani stajerler) hadi buldun diyelim etüt salonu çok kalabalık oluyo yani etüt hiç verimli geçmiyor.Derece sınıflarına ayrıca bide derslere giren hocalardan 30-40dk etüt alma hakkı tanıyolar onu da haftalık her dersten bi kere alabiliyorsun.(bu herkesin alabildiği -1.kattaki etütlere göre daha verimli oluyor.) Sınıflara gelecek olursak 15-20 kişi arasında genelde değişiyor kişi sayısı. Benim bu yıl dersime giren hocalar çok iyiydi deneyimli hocalardı haklarını yiyemem ama benim sınıfımdan daha düşük derecedeki sınıftaki arkadaşlarım söylüyolardı onlara çoğunlukla yeni başlayan hocaları veriyorlarmış deneyimleri tartışılır doğrusu. Ama bana soracak olursan mezuna kalmış birisi için etüt olanakları iyi olan bi dershaneyi tercih etmesi daha önemli sonuçta yapamadığın soruları birilerine soramadıktan sonra istediğin kadar konuyu bildiğini san hala eksiklerin var demektir. Neyse diyeceğim o ki eğer oraya gitmeyi kafaya koyduysan derece sınıflarından birine girmeye bak derecelerin derse giren hocalar her yıl hemen hemen aynı oluyormuş emin ol memnun kalırsın.Başarılar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.