Şimdi Ara

[ANKARA]%10-15 kârla ÇİNDEN istediğinizi getirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda ve sahibinden.com'da bir sürü insan çinden 2-3 dolara aldıkları malzemeleri 30-40 TL gibi rakamlara satmaya çalışıyorlar.

Ben ANKARA'da CEPA, KENTPARK'a kadar gelip elden alabilecek herkese, toplamda maksimum 75USD'ye kadar alacakları ürünleri alıp sadece %10-15 kârla teslim etmeyi düşünüyorum.

20USD'nin altındaki alışverişler için %15
    21USD ve üstündeki alışverişler için %10

Ankara dışı veya Ankara içi olup CEPA KENTPARK bölgesine gelemeyecek arkadaşlar kargo ile uğraşacak vaktim olmadığı için lütfen talepte bulunmasınlar.

Ayrıca denemek isteyen herkese çinden nasıl alışveriş yapacaklarına dair bilgi verebilirim. Çok da zor değil inanın.

Çinden internet üzerinden alışveriş yapmaya cesaret edemeyen arkadaşlar.

www.aliexpress.com
    www.dealextreme.com
    www.ebay.com sitesinden
    beğendikleri ürünlerin linklerini yollarlarsa elimden geldiğince yardımcı olacağım.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
    1- aliexpress'de toptan satış mantığı olduğu için, siz adetli alım yapmayacaksanız seçim yaparken "min order quantity"si 1 olan ürünlere dikkat etmeniz gerekiyor.
    2- Ebay ve aliexpress'de "freeshipping" yazan ürünlerden seçim yapmanız gerekiyor.
    3- teslim süresi 3-4 haftayı bulabilir, sabırlı olmanız gerekiyor.

Not: paypal'da kullanılan dolar/TL kuru Türkiye'dekinden biraz farklı oluyor. Bu yüzden alışverişin son aşamasında paypal'daki ekran görüntüsünü alışverişi yapmayı düşünen arkadaşa yollayacağım. O da TL cinsinden bana maliyetini görecek. Üstüne %10-15 benim payımı koyup hesabıma yollayacak. Ben de ürünü sipariş vereceğim.

Ürün geldiğinde kendisi CEPA/KENTPARK civarına gelerek ürününü teslim alacak.

Bu arada kendim alırım sen araya girme diyenler için

ÇİNDEN NASIL ÜRÜN ALABİLİRİM sorusunun en güvenli cevabı.

Öncelikle çalıştığınız banka hangisi ise, o bankadan bir SANAL KREDİ KARTI çıkartın.
    Bunun için o bankanın internet bankacılığına üye olmanız yeterli.
    Internet bankacılığı menülerinde gezerseniz kolaylıkla bir sanal kredi kartı çıkartabilirsiniz.
    sonrasında yapmanız gereken sadece
    Kredi kartı numarasını
    son kullanım tarihini
    ve CVC2 olarak bilinen numarayı ezberlemek veya kaydetmek.

Sonrawww.paypal.com sitesinden bir hesap açın.
    Bunu yaparken SANAL KREDİ KARTINIZA 10TL'lik bir limit tanımlayın.
    çünkü paypal sizin kartınızı onaylamak için 2-3 dolar gibi bir rakam çekip iki üç gün sonra geri yolluyor.
    Bunları hallettikten sonra geriye birşey kalmıyor.

Önce istediğiniz siteden istediğiniz ürünü seçiyorsunuz.
    ürünün fiyatını TL'ye çevirdikten sonra elde ettiğiniz rakamın %10-15 fazlasını SANAL KREDİ KARTI'nıza tanımlıyorsunuz. (internet bankacılığı üzerinden)
    Satın al dedikten sonra o site sizi paypal'a yönlendiriyor.
    Siz e-mail'iniz ve şifreniz ile giriş yapıp, ÖDE dediğinizde paypal tarafından para çekilip satıcıya aktarılıyor.
    Oldu da bitti maşallah, bir süre sonra satıcı ürünü kargoluyor daha sonra da kapınıza teslim ediliyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.