Şimdi Ara

[ANK]SIFIRDAN FARKSIZ OPTİMUS BLACK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı Nisan ayının 24'ünde evkurdan aldım.Biraz kazık gibi oldu satış yapan şahıs bizi kazıklayarak cihazı 1400'e sattı.O zamanlar araştırmamıştım piyasayı böyle olaylar başıma geldi.Tahmini olarak 17 ay garantisi kaldı.Cihaz perakende değil ya da siz ne diyorsanız.Cihazı normalde satmayacaktım ama mecburiyetten sattıyorum.Kozmetik 10/9.9'dur.0.1'i de şarjz takma yerinin kapağında hafif bir çizik oldu açarken.Çok belli değildir çizik 1 mm den daha küçüktür.Cihazı Ankara içinden elden görerek bakarak kurcalayarak hatta tepinerek kontrol edebilirsiniz.İsterseniz cihazı CM10 4.2.1 yükleyerek isterseniz orjinal ICS yüklü olarak verebilirim.İsterseniz de işlemci hızını 1.4 veya 1.5'e çıkartıp ta verebilirim.Kutusunun içinde aksesuarları tam bir şekilde verilecektir.Lütfen MBİ'de bu kadara satılıyor bu kadar etmez demeyin.Çünkü galaxy ace 420-450 den , galaxy y'yi de 420 den satmaya çalışanlar varken benim gidip cihazı 450'den satmam mümkün değil.Cihaz bugüne kadar tamire verilmemiştir.Ekranında en ufak bir çizik bile yoktur.İstediğim fiyat 550'dir takas ve indirim yoktur bu son fiyatımdır.Lüzumsuz yorumlar yapmayın.Cihaz'ın anakartını vs bozduğunuzda LG'ye gidip verin 1 hafta içinde yenisini verirler.Benle aynı evkur mağazasından alan arkadaş anakartını yakmış,gidip vermiş garantiye ve yenisiyle değiştirmişler.Dediğim gibi 17 garantisi vardır.Cihaz siyahtır koruyucu kapağıyla birlikte verilecektir.Cihazı 4-5 ayda en fazla 30-40 kez yanımda taşımışımdır.Evde usul usul yeni sahibini beklemektedir.

İlan düzensiz olduğu için özür dilerim arkadaşlar.

İSTEDİĞİM FİYAT 550>>>475
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 29 Aralık 2012; 14:33:45 >

• Ayrıca arkadaşlar bir sıkıntı olduğunda hemen yardımcı olurum.Mesela cihazı bozdunuz veya half brick yaptınız vs vs yani her şey için soru sorabilirsiniz.Bu arada ölücüler yorum yapmadan önce bunu okuyun MediaMarkt'da 999 TL'den 699'TL ye inmiş Optimus Black.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.