Şimdi Ara

ANK: Satılık Xbox 3k ve Aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3k gören Xenon Board Xbox'ımı satmak istiyorum arkadaşlar. Tamir için hiçbir işlem yapılmamıştır. NTSC-U'dur, bansızdır, yani dashboardıyla filan RGH gibi işlemlerlere uygundur, tamir edilip kullanılabilir. Üzerinde LG Dvd-rom bulunmaktadır 1.91 FW yüklüdür, dvdromu sorunsuzdur, kasası her türlü yedek parça olarak kullanılabilir. Yanında hediyeler mevcuttur.
    Fiyatlar ve aksesuarlar şöyle
    Xbox Konsol (sadece konsol): 70 TL
    Fat konsollar için PAL güç kaynağı (Bütün Fat kasa makinalar için uyumlu, Türkiye uyumlu): 50 TL
    Orijinal Microsoft marka Xbox VGA kablosu: (Monitörlerde 1080p'ye kadar çözünürlük sağlar): 25 TL
    Orijinal Microsoft marka Xbox Component - Composite görüntü kablosu (optik ses çıkışlı ve HD veya SD TV uyumlu (1080p - 576i aralığında görüntü sağlar) : 25 TL
    Fat kasalar için orjinal HDD kutusu (WD'nin uyumlu notebook sata harddiskleriyle uygun yollu 250-320 gb xbox hdd'si yapabilmek için) : 20 TL
    Ankara içi elden alışverişi tercih etsem de dilerseniz sahibinden veya gg üzerinden get'li alışveriş açabilirim herhangi bir ürüne, kargo alıcı ödemeli şekilde yapabilirim.
    Ürünler için sahibinden üzerinden get'li alışveriş seçeneği açtım link ve resimler için tıklayınız.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-aksesuar-xbox-360-fat-icin-orjinal-vga-kablosu-66575331/detay/
    Bana öm'den ulaşabilirsiniz, düzenli olarak forumu kontrol ederim.
    İyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.