Şimdi Ara

ANK / Satılık Gigabyte 990xa ud3 - Phenom 2 965 be c3- Sunbeam Core Contact Freezer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ANK / Satılık Gigabyte 990xa ud3 - Phenom 2 965 be c3- Sunbeam Core Contact Freezer
    İşlemci 15.11.2012 Inventus, Anakart 17.11.2012 Vatan Bilgisayar faturalıdır. Garanti süreleri hakkında bilgim yok o yüzden garantisi var mı yok mu bilmiyorum. Eğer garanti süreleri 3 yıl ise kasım ayına kadar garantileri mevcuttur. Soğutucuyu Hepsiburadadan aldım ama faturası yok, soğutucunun garantisi yok farz edin ki zaten garantilik bir durumu da olmaz.

İşlemci stok voltaj ile alındığından beri 3.8 Ghz de kullanılmıştır. Kendi fanı hiç kullanılmadı sıfır olarak kutusunda duruyor.

Anakartın arka aynası ve kutusu mevcuttur. Sisteme bir kere taktım daha da sökmedim. Sürekli sistemden sisteme dolaşan bir anakart değildir. Rev 1.1 olması lazım tam hatırlamıyorum alıcı çıkarsa kasayı açar bakarım.

İşlemci soğutucusu olarak Sunbeam Core Contact Freezer (120mm) kullandım. Kasa arkasına takılan aparatı mevcuttur. İstediğiniz gibi kendiniz o aparattan fan hızını ayarlayabiliyorsunuz. AM3 işlemcilerle uyumludur. Intel işlemciler için ek aparat gereklidir o da bende yok. Çok sessiz ve sağlam bir soğutucudur bilen bilir zaten.

Referansınız ne olursa olsun önce para sonra kargo şeklinde alışveriş yaparım. Ürünler şu an aktif olarak kullanılmaktadır istenilen testi uygulayıp ilana ekleyebilirim.

Anakart 210 TL

İşlemci 170 TL

Soğutucu 50 TL

ANK / Satılık Gigabyte 990xa ud3 - Phenom 2 965 be c3- Sunbeam Core Contact Freezer

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 430 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Temmuz 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar buna benzer bir sistemde bende var satmayı düşünüyorum. 965 baya sattım halada satılıyor. Aslında satmayada kıyamıyorum :)
  • Hocam bu anakart işlemci kombinasyonu gtx 770e darboğaz yapar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poseydonsss kullanıcısına yanıt
    Su an kullandigim 7870 e darbogaz yapmiyor 770 e yapacagini dusunmuyorum. Ancak cok sınırda olacagi kesin. Tabi bunu single player oyunlar icin soyluyorum. Battlefield 4 un 64 kisilik bir haritasinda islemci ekran kartini kısıtlayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.