Şimdi Ara

[Ank/Sat] Çeşitli Satılık ürünler [/ANK\Sat] PAZARLIK VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Evdeki fazlalık ürünlerden kurtulmak hemde Enpara hesabımda hazırda para bulunması maksadıyla açmış olduğum ilandır. Ürünlerin çoğunluğu ucuz olmakla birlikte 2-3 adet kolleksiyonerlere uyacağını düşündüğüm parçaların fiyatları fazladır.

Önce albüme bakalım beğendiklerimizin detayları ve fiyatları aşağıdadır; Saygılarımla...

Arkadaşlar; İstediğiniz ürüne fiyat teklifi yapın. Uygun yazdığımı düşünüyorum pahalı bulanla pazarlığı yaparım. Maksat evdeki kullanmakdıklarım birilerinin işine yarasın. Para 2. plandadır. Kolleksiyon ürünleri de pazarlığa dahi

Microsoft wireless 1,0a Mouse; --------> 3 adet 10 TL

3 adet vardır. Microsoft Wireless comfort Klavye mouse set almıştım. 2 takım almıştım. takas sonucu elime 1 adette yedek geçti. Uzun zamandır kullanmadım. Resimleri çekerken 3 üne de pil taktım ışıkları devamlı yanıyor sönmedi. Önceden sönüyordu öyle hatırlıyorum. Ya yanlış hatırlıyorum yada bozuk olabilir.

3 adeti beraber satılık olup 3 mouse 10 TL dir.

Pipo -----> 150 TL

Hiç kullanılmamış Kutusunda. tertemiz. Resimden görebileceğiniz zarif bir model. Tahminime göre lüle taşından yapılmış. İnternette benzerleri var. genellikle 35 tl ile 750 tl arasında değişiyor. Ederi tahminime göre 250 civarıdır fakat 150 yazdım satılması için. Anlayan bir forumdaşa gidebilir. Yada evimde durmaya devam edebilir.

Adam kafası şeklinde Kupa -------------> 50 TL
    Yine kolleksiyonluk diye tahmin ettiğim bir ürün. Adam kafası şeklinde kupa. Kalemlik olarak kullanılmıştır. İyi bir temizlenip kullanılabilir.

Microsoft Usb to Ps2 dönüştürücü ------------------->1 Tl
    Eski anten çoğaltıcı -----------------------------> 1 Tl
    Uydu çoğaltıcı splitter ----------------------------> 3 Tl
    Eski işlemci soğutucusu --------------------> 3 TL
    Lale Jak diye tabir edilen kablo. 3 renk -------------> 3 TL
    Aver Tv 034 kutusundan çıkan kumanda gözü -----------> 3 Tl
    2 ucu 3.5mm olan ses kablosu ( resimde yok)-------------------------> 3 TL
    Aynı kablonun kısa olanı ------------------------> 3 Tl

1 Poşet dolusu Çakmak kalem anahtarlık Rozet vs. Atmaya kıyamadım. Sigara kullanmadığım için çakmakda kullanmıyorum. Bir kısmı bozuk çakmakların. Yanmayanları küçük başka poşete koydum. 1 Poşet karışık içerik -----------------------> 10 TL

Cetezen ve CİTİZEN aynı model 2 saat. Paslanmışlar. Fakat her ikiside iyi durumda. kordon çatlakları var. Her iki saat beraber satılık. -------------------> 20 TL

3D İnşaat Maketi; Harç tuğla plan vs var. hiç kullanılmamış. Kutusunda çok az deformasyon var. Çocuklara alınabilir. --------------> 40 Tl

Ati Radeon Hd 2400 PRo 256mb ddr 2 Ekran kartı -------> 50 Tl. Yedek ekran kartımdır. Yenisi alındığı için çıkarttım. Battlefield ları flight simulator leri sıkıntısız oynamıştım. bu üründe fiyatta revize mümkün değil. Kenarda sonsuza kadar bekleyebilir ve Comodor 64, amiga 500 i286 ,386,486 kolleksiyonuma arkadaşlık yarenlik edebilir.

Çakı ----------------> 10 tl

cASİO fX 102 HESAP MAKİNASI hem pilli hem adaptör girişli. Kolleksiyonluk ----------> 50 Tl

Micron AA- aaa- 9v şarj aleti ------------> 10 TL

Deri kartvizitlik. Ben telefon standı olarak kullandım. -------> 5 Tl

PSP kulaklık kumandası 2000 ve 3000 serisine uyar -------> 10 Tl

Orjinal Apple kablosu. Sanırım Touch dan kalma. Şarj kafası verilmeyecek. -----> 10 TL

Nokia Kulaklık -------> 2 TL

Kılıflı NSC marka Hesap makinası ------------> 15 Tl

Minton MP3 player standı. Usb girişinde biraz deformasyon var. Hem pilli hem elektrikli ------> 10 TL

A4 Tech klavye 2 adet var. Tanesi 10 Tl birinde anti RSI yazıyor fark ne bilmiyorum--------> 10 tl

Samsung Kulaklık; girişini d802 ye benzetiyorum. eski telefonlardan birinden kalmış. Kime sattığımıda hatırlayamadım. Telefonuna uyan arkadaşa Hediyemdir. -------> Ücretsiz

Tweezer 1 adet -----> 0.50 Tl yani 50 kuruş

A4 Tech Kablosuz alıcı --------> 5 TL

Sarı- Beyaz Masa lambası --------------> 10 TL

Albümde gördüğünüz ürünler için PM atınız.

Ürünler Ankara içi teslim edilmeye çalışılır. Teslim ederim diyemiyorum elimden geleni yapmaya calışacağım. Şehir dışı gönderimlerde PTT,ARAS,YURTİÇİ hangisini seçerseniz gönderim şubeden teslim ile yapılır.

Saygılarımla
    [simage]https://picasaweb.google.com/111777329559522486216/November292015?authkey=Gv1sRgCOeh4bC2zKW5MQ&feat=directlink#6222649531789872690https://picasaweb.google.com/111777329559522486216/November292015?authkey=Gv1sRgCOeh4bC2zKW5MQ&feat=directlink#6222649998325954098https://picasaweb.google.com/111777329559522486216/November292015?authkey=Gv1sRgCOeh4bC2zKW5MQ&feat=directlink#6222649998325954098[/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucav -- 3 Ocak 2016; 0:17:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.