Şimdi Ara

[ANK/SAT]Apple Klavye! Bluetooth ve Alüminyum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, amerikadan getirtmiş olduğum Apple Bluetooth klavyeyi hiç kullanmadan satıyorum. Ürünün kutusu ve diğer herşeyi mevcuttur, yanlızca denemek için kullanılmıştır (bu kadar güzel bir klavyeyi denemeden duramadım :) ) Çok az kullanıldığını içinden çıkan orjinal pillerinin tam dolu olmasındanda anlayabilirsiniz. Ürün ingilizce-Q klavyedir ama isterseniz üstüne gittigidiyorsa 3-5TL'ye satılan türkçe klavye stickerları yapıştırabilirsiniz, yada benim gibi klavyeyi türkçeye ayarlayıp sticketsız kullanabilirsiniz. Ürün gerçekten inanılmaz derecede hafif, taşınabilir ve çok kalitelidir, ince yapısı sayesinde kolaylıkla laptop çantanızda taşıyabilirsiniz. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Ürün fiyatı 140TL'dir (amerikadan aldığım fiyat, üstüne kar eklemiyorum). ankara içi olması özellikle tercih sebebimdir, bu sayede sizde görerek ve deneyerek ürünü alabilirsiniz.

Şehirdışı alımlarda önce havale sonra kargolama yapılacaktır.

Takas Kesinlikle Düşünmüyorum. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Alışveriş yaptığım insanların listesini tutmuyorum ama uzun yıllardır gittigidiyor ve donanımhaber üzerinden alışveriş yapmaktayım. Gittigidiyor kullanıcı adım yine dreampowder, oradanda beni inceleyebilirsiniz. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 13 Haziran 2009; 14:56:44 >

• ankarada oturuyorum almak gibi bir düşüncem var fakat çok pahalı geldi ):

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.