Şimdi Ara

ANK: LG X110 Beyaz Netbook - 180 TL Yetişen alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime takasla geçen netbook'u satmak istiyorum. Evde başka bir netbook'um var (Grundig marka) bu yüzden satıyorum.

Netbookun bir kaç ufak sorunu var, fiyatını bu yüzden çok uygun tutuyorum.

- Pili çalışıyor. Ancak sadece pille çalıştırdığınızda netbook kafasına göre kapanabiliyor. Bu yüzden adaptörle kullanmanızı tavsiye ediyorum.
    - Hoparlörlerinden sadece soldakinden ses geliyor anladığım kadarıyla. Bilgisayarınızla beraber kulaklık veya hoparlör kullanıyorsanız hiçbir problem yok.

Bunlar dışında netbook tertemiz, problemsiz. Yeni format atılıp Windows 7 yüklenmiş sorunsuz - seri şekilde çalışmakta. Kablosuz internet özelliği de sorunsuz çalışıyor kuşkusuz en önemli özelliklerinden.

1 GB RAM
    Intel Atom N270 1,6 GHz işlemci
    160 GB Harddisk

SD kart girişi, USB girişi, VGA çıkışı gibi özelliklere sahip. Sessiz ve serin bir çalışması var. (Diğer netbookum oldukça gürültülü ve ısınarak çalışmakta)
    1,3 Mp Web kamera gibi özelliklere sahip. Beyaz ve oldukça temiz bir kasası var. Bilgisayar öğrenmek isteyenler için, 2. bir bilgisayarım olsun diğer odada diyenler için biçilmiş kaftan.

Ankara içi elden satışı tercih etmekteyim ancak şehir dışından istenirse Sanalpazar üzerinden taksitle ödenecek şekilde ilan açabilirim.

Fiyatı 180 TL yapıyorum, yetişen alsın bu netbooku. Lütfen pazarlık veya takas teklif etmeyiniz.
    0507 288 56 00 telefon numaram Ankara içinden alacaklara hızlı bir şekilde teslim edebilirim cihazı Bahçelievler civarında.

Saygılarımla

upload img

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogostarmen -- 31 Mart 2013; 15:38:06 >

• ÜRÜN MEVCUTMU ?
  • Fiyat duserse haber bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün duruyor arkadaşlar. Hızlıca satılması için fiyatını 180 TL'ye indiriyorum. Lütfen pazarlık yapmayınız. Harici disk fiyatına netbook satıyorum :)
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM den 750 ytl ye NOTEBOOK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.