Şimdi Ara

[ANK] Garantili İpod Touch 4. Nesil Eksiksiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZ SATILMIŞTIR. İLGİLENENLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_hagi -- 21 Mart 2012; 16:45:05 >

• Takip
  • 360 tl lik aletle iphone 4 almak zuhaha hic gulecegm yoktu 4 s verelim.

Dostum aletin ustune 750 tl daha cikarman gerekli
  • İyi de güzel kardeşim biz üstüne para vermeyeceğiz demedik ki bunu anlamayacak insanın 0-6 yaş grubunda olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10_hagi

İyi de güzel kardeşim biz üstüne para vermeyeceğiz demedik ki bunu anlamayacak insanın 0-6 yaş grubunda olması lazım

Yazini duzgun oku bence yazdigin yaziyi ancak 0-6 yas ablat zaten
  • enterprise bence abartmışsın,

fiyatta indirim bekliyoruz,,

şu anda 290 tl ile 300 tl civarı ürünler topluyorum,

iphone4 ü olup çocuklarına kaptıran müdürlerimize :)
  • Hocam cihaz fazlalıktır eğer ederini bulursa satacağım yoksa dursun elbet ailede birilerinin işine yarar Kutulu faturalı 6 aylık cihaz ama 3 ay bile kullanılmadı. Tek kusuru belkide arkasındaki kılcal çizikler ama o da fotograflarda görüldüğü gibi değil 375 den düştüm arkadaşlar indirim istedikçe o yüzden şuan için 350 den aşağı satmayı düşünmüyorum hocam. Ama tavsiyeniz için yine de teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kutu ve fatura konusuna dikkat etmemisim kusura bakma
    bilgisayar parcasi + para seklinde takas mumkun olursa 2.5" 3.5" hdd ler external 21.5led monitor 4gb ddr3 ram v.s gibi ciddi aliciyim :)
  • Önemli değil hocam ;) üzgünüm ki takas düşünmüyorum. Boşta duran bir cihaz değerini ve gerçek alıcısını bulursa satayım dedim ama öyle saçma fiyatlar teklif ediyorlar ki vazgeçecem yakında valla :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.