Şimdi Ara

ANK DAN SATILIK KELEPİR SL65 55 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB DOSTLAR ELİMDE ANNEM İN KULLANDIĞI SL65 VAR CİHAZ TEMİZİDİR EKRAN FİLMİ KOPTĞU İÇİN ANNEME BAŞKA TELEFON ALDIK BUNU SATIYORUMM....... CİAHZ IN EKRAN FİLMİ KOPUKTUR EKRAN FİLMİNİ 30 YTL YE DEĞİŞİTİYOR HERYER AMA İHTİYAÇ OLMADĞI İÇİN DEĞİŞTİRMEDİM ZATEN 100 YTL LİK SL65 İ YARI FİYATINA VERİYORUM EE DAHA NE OLSUN DİMİ İLGİLENENLER PM ATSIN LÜTFEN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black-0606 -- 9 Eylül 2007; 23:06:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM SALLADIM
  • arkadaşlar fiyat 50 den aşağı olmaz lütfen 30 tık para gibi teklifler vermeyiniz 3310 değil dimi bu lütfen kargo alıcıya aittir 50 son fiyattaır hayırlı akşamlar herkese

• SLM
    SİMDİ ANLADIĞIM KADARI İLE MAKİNE DE ACILMA VEYA BASKACA TAMIR DURUMU YOK..
    EĞER SORUN SADECE EKRAN FİLMİ İSE ANKARADA FİYAT 40 DOLAR ARTI TAKMA V.S 10-20 YTL ARASIDA İSCİLİK

SİMDİ BU SARTLARDA 40 YTL ALIRIM.. TESEKKÜRLER
  • son fiyat 50 ytl dirrrrr....... dAHA AŞAĞISI İÇİN TEKLİF ETMEYİNİZ LÜTFEN ayrıca EKRAN FİLMİ balıkçıoğlu işmerkezinde alt kalt mobiltecde 30 ytl ye yapılıyor inanmıyanlara telefon numarasınıda verebilirim...lütfen 50 ytl den aşağı olurmu demeyin

• ilanda şöyle yazmıyormuydu EKRAN FİLMİNİ 25 YTL YE DEĞİŞİTİYOR HERYER

şimdi 30 oldu birden
  • küçük işlerler uraşanlar küçük insanlardır lütfen mesaj sayınızı arttırmak için abuk subuk mesajlar yazmayın işine gelen alır gelmeyen almaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.