Şimdi Ara

Ank - Behringer V-Amp2, Vox Tonelab LE - Boston G15R AMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bar programında kullandığım V-Amp 2 'yi ekipman yükseltmem sebebiyle 100TL'ye satıyorum. Aletin fonksiyonel anlamda hiçbir sıkıntısı yok. Efect türü ve efect parametresini ayarlayan iki adet pot başlığı üzerinde bulunmuyor. Ancak bunları kontrol etmeniz anlamında hiçbir sıkıntı yok, sadece yuvarlak üst başlıklar kayıp, yoksa podlarda bir sıkıntı yok, rahatlıkla kontrol ediliyor... Zaten ucuz olmasının sebebi bu... Bir diğer konuda; adaptörün kablosu doğrudan prosesörün içine lehimlendi. Bunun da hiçbir olumsuz sonucu yok... Orjinal çantası ve foot switch'i ve adaptörü ile birlikte verilecektir.

Vox Tonelab LE 500TL.
    Ekipman yükseltmem sebebiyle satıyorum.
    Tek sorunu control adlı tuş çalışmıyor. Açıkçası benim kullanmadığım bir tuş, eksikliğini hissetmedim, belki de basit bir tamirat ile tekrar çalışabilir bilmiyorum...

Ayrıca,
    15 Aralık'ta satın aldığım ev amfimi ekipman yükseltmem sebebiyle satışa çıkarıyorum. Fiyatı pazarlıksız 100TL'dir.
    Aldığım günkü gibidir. 15 Aralık 2010 günü Evrensel Müzik'ten 160TL'ye satın alınmıştır. 15 Aralık 2012'ye kadar garantisi sürmektedir. Faturası ürünle beraber verilecektir.
    Üzerinde Overdrive channel, 3 bant EQ ile Spring Reverb bulunmaktadır. Amfinin çıkış gücü 15 wattır, ev için fazlasıyla yeterlidir. Sahnede mikrofonlayarak kullanmaya da müsait bir amfidir.
    Özellikle blues ve rock çalanlar için mükemmel bir bütik amfidir. Forumlarda aratırsanız görürsünüz.

Ankara'da deneyerek alabilirsiniz. Diğer illere kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere, havale yapıldıktan sonra kargo ile gönderilir...

cenkyigiter@gmail.com
    0505 687 12 64...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.