Daha önce hiç oynamadım anivia ile ama en çok merak ettiğim herodur kendisi hazır skini indirimede girdi nasıl bi herodur nasıl oynanır neler kasılmalıdır
Froggen izle anlarsın...
Anivia bir tanedir bir tane. Alışırsan muhteşem bir hero, pratik gerekli sadece Q ve E skilleri tutturursan 2 kat daha iyi vuruyor duvarı iyi kullanırsan karşındaki adam küfür eder 6 levele kadar farm belki az ama 6 levelden sonra acaip farmlıyorsun. Yani midde iyiysen al derim, ap runen falan yoksa, midde iyi değilsen alma derim zor ve alışılması gerekli pratik yapmalısın
w maxla 6 mana crystal al op oluyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: ASMD
Froggen izle anlarsın...
yeni bitti anivia ile oynadı en son 17/0/11 di skoru harikalar yarattı. ilk froggeni izlediğimde de anivia oynuyodu o gün bugündür anivia ya meraklıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Anivia bir tanedir bir tane. Alışırsan muhteşem bir hero, pratik gerekli sadece Q ve E skilleri tutturursan 2 kat daha iyi vuruyor duvarı iyi kullanırsan karşındaki adam küfür eder 6 levele kadar farm belki az ama 6 levelden sonra acaip farmlıyorsun. Yani midde iyiysen al derim, ap runen falan yoksa, midde iyi değilsen alma derim zor ve alışılması gerekli pratik yapmalısın
Ap runelerim tam midde iyi olduğumu düşünüyorum genelde froggen 3 warmong kastı en son anivia ya bana hem taktik hem build lazım aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Bssrk
quote:
Ap runelerim tam midde iyi olduğumu düşünüyorum genelde froggen 3 warmong kastı en son anivia ya bana hem taktik hem build lazım aslında
Warmog kasmasının nedeni egg olunca ölmesin diye yani hiç oynamadığın bir hero hakkında taktik versekte bir işe yaramaz bence al 2-3 oyun at skilleri öğren kbt dene falan sonra olur taktik anca çünkü sürekli aynı taktiği kullanamayacaksın başka hero geldiğinde başka kullanacaksın
Warmog kasmasının nedeni egg olunca ölmesin diye yani hiç oynamadığın bir hero hakkında taktik versekte bir işe yaramaz bence al 2-3 oyun at skilleri öğren kbt dene falan sonra olur taktik anca çünkü sürekli aynı taktiği kullanamayacaksın başka hero geldiğinde başka kullanacaksın
Neyse işten çıkınca bi denerim bakalım şimdiden bir heyecan sardı
quote:
Orijinalden alıntı: Bssrk
quote:
McLaren izle W skill'ini öğrenmek için.
cok zevkli bi herodur kolay ölür ama müthiş damagesi var
İyi herodur ama oynaması gerçekten zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.
İyi herodur ama oynaması gerçekten zor.
düzeltelim skillshotlarda zorlanan kişilere zor yoksa gerisi kolay tabii yeni başlayanlar için önermem bu heroyu
quote:
Orijinalden alıntı: Lien-
Çok boş mesajlar atıp, çoğu konuyu trollüyorsun. Yararlı konuları da baltalıyorsun, insanlarla polemik yapıyorsun. Hani konu açıyorlarya foruma, burada ortam çok kötü vs. vs. diye, işte senin gibiler yüzünden oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: goldwar12
quote:
Çok boş mesajlar atıp, çoğu konuyu trollüyorsun. Yararlı konuları da baltalıyorsun, insanlarla polemik yapıyorsun. Hani konu açıyorlarya foruma, burada ortam çok kötü vs. vs. diye, işte senin gibiler yüzünden oluyor.
Şikayet butonunu veya özel mesaj yazmayı daha öğrenememiş gibi duruyorsunuz isterseniz özelden öğretebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: goldwar12
quote:
bloku tıklamak bu kadarmı zor?
Çok zor kullanması.
Geçen kbtde cs rekorumu yaptım anivia ile. 620 falan vardı 42dakikalık oyunda. Ultisi müthiş farm olanağı sağlıyor. Zaten farm yapıp kasıldıktan sonra önüne geçilebilecen bir hero yok.
quote:
Orijinalden alıntı: NoN3
Geçen kbtde cs rekorumu yaptım anivia ile. 620 falan vardı 42dakikalık oyunda. Ultisi müthiş farm olanağı sağlıyor. Zaten farm yapıp kasıldıktan sonra önüne geçilebilecen bir hero yok.
Yine gelmiş "karşıdan 5 kişi geliyodu naaparsın kanka? Pentaaaaa xd" atıp tutmaya devam edin siz
quote:
Orijinalden alıntı: NoN3
Galio XD
mana taşıyla başlarsın early mana taşlarını çıkman iyi olucaktır runelarla mana regen tercih edebilirsin hangisi kolayına gelirse. İlk E skili fullenir.Q ise en son fullersin. E skilinin özelliğini rakibe "chill" attığında E ile 2 kaç damage vurursun. Wall ı kullanman ilk başlarda zor olabilir ama 10-15 oyunla alışırsın tabii öğrenme aşamasında çokda fail olursun pek dert etme onları