Şimdi Ara

AnimeFreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ben animeleri buradan izliyorum paylaşmak istedim sadece Türkçe,İngilizce,İspanyolca Alt Yazı Ekli Sitede

http://www.animefreak.tv/

İyi SeyirLer

• Benim bildiğim ::blaCk:: adlı arkadaşımız kullanıyordu. Sonra ben gördüm. Ben de kullanmaya başladım. Ben de animefreak ile ilgili mesajlar atınca yaygınlaştı. Tabi geçmişini bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Benim bildiğim ::blaCk:: adlı arkadaşımız kullanıyordu. Sonra ben gördüm. Ben de kullanmaya başladım. Ben de animefreak ile ilgili mesajlar atınca yaygınlaştı. Tabi geçmişini bilemem
    hiçbilmedim animeler hakkında öyle bi öninceleme yapmak için kullanıyorum ben genelde oradan bölüm seyretmek pek keyifli olmuyor
  • quote:

Benim bildiğim ::blaCk:: adlı arkadaşımız kullanıyordu. Sonra ben gördüm. Ben de kullanmaya başladım. Ben de animefreak ile ilgili mesajlar atınca yaygınlaştı. Tabi geçmişini bilemem
    Evet bende oradan izliyorum. Hatta şuan, orada Death Note'u izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Evet bende oradan izliyorum. Hatta şuan, orada Death Note'u izliyorum.

Alıntıları Göster
    Çok iyi sitedir herkes izlesin. Ama bazı animeler yok. (2-3 tane).

Bazı animelerin zaten hiçbir sitede altyazısı yok. (Olsa eklerlerdi bu sitenin suçu değil elbet)

Bazı animelerdede bazı bölümler arası altyazı eklememişler nedense. Bleach 24- 27 arası gibi.

Bazı animelerin altyazı vb. FPS si uymuyor bazı bölümlerinde. O da bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Fakat normalde iyi sitedi. Hatta süper.

Bleach izliyorum sayesinde hiç download yapmadan. Death Note , FMA , vb. de izliyorum. Harika gerçektende. Herkes izlesin

• quote:

Çok iyi sitedir herkes izlesin. Ama bazı animeler yok. (2-3 tane).

Bazı animelerin zaten hiçbir sitede altyazısı yok. (Olsa eklerlerdi bu sitenin suçu değil elbet)

Bazı animelerdede bazı bölümler arası altyazı eklememişler nedense. Bleach 24- 27 arası gibi.

Bazı animelerin altyazı vb. FPS si uymuyor bazı bölümlerinde. O da bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Fakat normalde iyi sitedi. Hatta süper.

Bleach izliyorum sayesinde hiç download yapmadan. Death Note , FMA , vb. de izliyorum. Harika gerçektende. Herkes izlesin

Alıntıları Göster
    kaç senedir online dragonball izleyecek yer arıyordum..
    sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: ssj2vegeta

kaç senedir online dragonball izleyecek yer arıyordum..
    sonunda

Alıntıları Göster
    Buffering'i diğer sitelere göre çok iyi olduğu için gayet sevdiğim bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

Buffering'i diğer sitelere göre çok iyi olduğu için gayet sevdiğim bir site.

Alıntıları Göster
    çok kalitesiz görüntüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

Alıntıları Göster
    Görüntü kalitesi benim için sorun değil diyenler için 1 numara bir sitedir ama ben pek tercih etmem :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

Tabi öyle olcak. Kim bilir animelerin kaçıncı bölümlerine bakıyorsun? Devam eden animelerin son 30 bölümlerine bak bakalım ? Hepsi yüksek çözünürlüklü. Japonyada animede HD olayı başlayalı 6-7 ay oldu. Eski animelere bakıyorsan tabi kalitesiz olacaktır. !

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

Tabi öyle olcak. Kim bilir animelerin kaçıncı bölümlerine bakıyorsun? Devam eden animelerin son 30 bölümlerine bak bakalım ? Hepsi yüksek çözünürlüklü. Japonyada animede HD olayı başlayalı 6-7 ay oldu. Eski animelere bakıyorsan tabi kalitesiz olacaktır. !

Alıntıları Göster
    ChnGT/GTS, videolar online olarak izlendiği için çözünürlük genelde düşük tuturlur.
    Böylece video karşı taraftan daha hızlı yüklenir böylece kullanıcı donma sorunu yaşamadan videosunu izler.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

ChnGT/GTS, videolar online olarak izlendiği için çözünürlük genelde düşük tuturlur.
    Böylece video karşı taraftan daha hızlı yüklenir böylece kullanıcı donma sorunu yaşamadan videosunu izler.

Alıntıları Göster
    Ben de daha şimdi baktım.
    Görüntü kalitesi sandığımdan çok çok iyi çıktı
    Gerçekten tvde izliyormuş hissi veriyor.Hiç takılma donma sorunu yok.
    Kesinlikle HD anime izlemeyenler( ki ben izlemiyorum) indirmeye hiç uğraşmasın.Açsın burdan tv izler gibi izlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

Ben de daha şimdi baktım.
    Görüntü kalitesi sandığımdan çok çok iyi çıktı
    Gerçekten tvde izliyormuş hissi veriyor.Hiç takılma donma sorunu yok.
    Kesinlikle HD anime izlemeyenler( ki ben izlemiyorum) indirmeye hiç uğraşmasın.Açsın burdan tv izler gibi izlesin

Alıntıları Göster
    ben death note un 2-3 bölümünü izlemiştim. gerçekten çok kalitesizdi. diğerlerini bilmiyorum.

• quote:

ben death note un 2-3 bölümünü izlemiştim. gerçekten çok kalitesizdi. diğerlerini bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Ben de Death Note'u oradan izliyorum. Bence iyi görüntü. Online olunca o kadar da olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 1 Şubat 2009; 14:43:25 >
  • quote:

Ben de Death Note'u oradan izliyorum. Bence iyi görüntü. Online olunca o kadar da olsun .

Alıntıları Göster
    Death Note ın ilk bölümlerinin kalitesi gerçekten kötü bencede ama şuan 14.bölümdeyim gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhobos

Death Note ın ilk bölümlerinin kalitesi gerçekten kötü bencede ama şuan 14.bölümdeyim gayet güzel

Alıntıları Göster
    death note un 34-35-36 yı izledim ordan. bilmiyorum beğenmedim ben. cizgiport.com dan izliyodum orda kaliteliydi baya. ordaki kalite orda yoktu yani.

• quote:

death note un 34-35-36 yı izledim ordan. bilmiyorum beğenmedim ben. cizgiport.com dan izliyodum orda kaliteliydi baya. ordaki kalite orda yoktu yani.

Alıntıları Göster
    Bende şimdi cizgiport.com'a baktım. 1-2 dakikalık bir yerini izledim Death Note'un. İlk başta farklı gelmedi animefreak'ten ama, karşılaştırınca cizgiport daha canlı gözüküyor. Ama gözümüz alışmış bir kere .

• quote:

Bende şimdi cizgiport.com'a baktım. 1-2 dakikalık bir yerini izledim Death Note'un. İlk başta farklı gelmedi animefreak'ten ama, karşılaştırınca cizgiport daha canlı gözüküyor. Ama gözümüz alışmış bir kere .

Alıntıları Göster
    Death Note demişken, filmlerini bulabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

İzlemesende olur, bölümleri kesmişler ucuca eklemişler.
    Youtube'da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

İzlemesende olur, bölümleri kesmişler ucuca eklemişler.
    Youtube'da var.

Alıntıları Göster
    evet. filmini izlemeyen dn den soğursunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.