Sitede kapanma vs söz konusu değil.Şuanda site taşınıyor.Aşırı yavaşlık yüzünden bu yönteme başvurduk,1-2 güne açılacak. Sanmayın ki site kapandı :) Uzun vadeli ve Türkiye'nin ilklerinden biri olmaya devam etmek istiyoruz.
Sitenin temasına da el atabilir misiniz,hazır taşınıyormuşsunuzda.
quote:
Orijinalden alıntı: Eudyptes
quote:
Orijinalden alıntı: ErzaScarlet
quote:
Orijinalden alıntı: nanoman
ve site kapandı!!!
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
site uçmuş yada domain parasını vermemişler
Sitede kapanma vs söz konusu değil.Şuanda site taşınıyor.Aşırı yavaşlık yüzünden bu yönteme başvurduk,1-2 güne açılacak. Sanmayın ki site kapandı :) Uzun vadeli ve Türkiye'nin ilklerinden biri olmaya devam etmek istiyoruz.
Sitenin temasına da el atabilir misiniz,hazır taşınıyormuşsunuzda.
torrent yarıda kaldı bir an önce bitsin de şu taşınma :)
Hosting değiştiriyoruz, 1-2 güne kadar tekrar aktif hale gelmiş olur
Sitemiz şuanda online arkadaşlar...
Kendi nick'im ile üye olmaya çalıştım ama benden önce biri davranıp almış
Ben hala giremiyorum siteye delirdim ya ne yapmam lazım dns ayarlarında filan sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: Vallex
Ben hala giremiyorum siteye delirdim ya ne yapmam lazım dns ayarlarında filan sorun yok
Format at
/>
quote:
Orijinalden alıntı: Vallex
Türkiye ve Kuzey Avrupa üzerinden verimerkezlerine giden trafikte problem vardı. Düzeldi...
quote:
Orijinalden alıntı: Doqac.
quote:
Orijinalden alıntı: nanoman
ve site kapandı!!!
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
site uçmuş yada domain parasını vermemişler
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
Hosting değiştiriyoruz, 1-2 güne kadar tekrar aktif hale gelmiş olur
Site kapatacak tamda zamanını buldunuz ya :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme