Bildirim
Anime Memes/Caps Paylaşımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güzel konu
Takip
İleride eklerim bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 7 Kasım 2018; 21:15:27 > -
Böyle bir konu lazımdı ya hep anime tavsiyesiyle olmuyor naruto capsi vardı, bir tane dayı hokegelerle oturuyoruz madara köye saldırdı falan diyordu aradım bulamadım
-
https://www.reddit.com/r/Animemes/ burası gayet iyi ama bazılarına erişemeyebilirsiniz. Imgur engelli olduğu için.quote:
Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu
Böyle bir konu lazımdı ya hep anime tavsiyesiyle olmuyornaruto capsi vardı, bir tane dayı hokegelerle oturuyoruz madara köye saldırdı falan diyordu aradım bulamadım
Ayrıca genelde ecchi paylaşım yapıyorlar orada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 7 Kasım 2018; 21:18:18 >
-
Erişirm bizim mahallede son vpn bükücü derler bana -
-
-
Ben yazarken atmışsın ya neyse sağol -
-
İngilizcem yetmedi -
-
İlk fotoğraf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında ilgi görmemiş ama şu video ile hortlatmak istiyorum
-
Sonra kenan abi
Güzel konuymuş. Benim de katkım olsun :))
-
Bu konu güzel. Neden kimse yazmıyor :))
Sanırım kimsenin karşısına bu tarz şeyler çıkmıyor, uzun zamandır yerli ve milli animemes görmedim
bir geçen attığım video var işte, yabancı olarak da yukarda paylaşılan reddit linki var.
-
Hazır yaklaşıyorken bunu da atmadan olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 2 Nisan 2021; 11:57:0 >
-
Arayan bulur.
Benim için bulmak hiç de zor olmadı. Hadi gelmişken bi tane daha atayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- manga oku
- death note izleme sırası
- ghost in the shell izleme sırası
- anime replikleri japonca
- anime arşivi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X