Şimdi Ara

Animasyon, video kurgu, 3D için laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. After Effects, Premiere Pro, Cinema 4D programlarında animasyon, motion graphics, video işleri yapabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Nadiren güncel oyunları da oynarım ama düşük ayarlarda oynamak da benim için yeterlidir. Burada en önemli nokta, video ve tasarım işleri yapacağım için, ekranın renkleri doğru vermesi. Özellikleri minimun 16 GB ram, 128 GB ssd, iş görür bir harici grafik kartı, 14-15.6" ekran, 6000-8000 lira civarı olmalı.

    Asus S510un ve Asus Ux430un modelleri ekranlarının kalitesi ve diğer bilgisayarlara göre daha taşınabilir olması açısından bayağı hoşuma gitti. Fiyatları da 7000-9000 arası değişiyor.

    Burada merak ettiğim şeyler; işlemci hızlarının 1.8 GHz olması yapacağım video, animasyon ve 3D işlerde bir sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca grafik kartının 2 GB veya 4 GB olması, yapacağım işlerde bir farklılık sağlar mı yoksa sadece oyunlarda mı etkilidir bu?

    Bu modeller dışında, belirttiğim özelliklerde, sizin önerebileceğiniz başka marka, model dizüstü bilgisayarlar var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.