Şimdi Ara

ANILKAHYA'yı HatıRLayan VaRmı? (: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NBA01

ahmet yapmayın lan üzülüo çocuk

arkadaşım yanlış anlama! evet üzülüyorum fakat SADECE SİZİN GİBİ ZAVALLILARA ÜZÜLÜYORUM sanırım çok fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

quote:

arkadaşım yanlış anlama! evet üzülüyorum fakat SADECE SİZİN GİBİ ZAVALLILARA ÜZÜLÜYORUM sanırım çok fark var

buraya gelmişiz kaç yıl olmuş ERKEK gibi niye ALLAH'ın selamını almıyorsunuz??

• quote:

quote:

Tamam abi

• quote:

quote:

quote:

buraya gelmişiz kaç yıl olmuş ERKEK gibi niye ALLAH'ın selamını almıyorsunuz??

quote:

:D

quote:

quote:

quote:

keyifler nasıl?

Kes.

• Bak dostum burada herkezin belli bir saygınlığı var sen bu tür davranışlarda bulunursan sana karşı düzgün cümleler ile gelmemizi bekleme öncelikle gelip kendini rezil etmek yerine 3-4 yıl önce yaşımın küçüklüğünden kaynaklanan saçma sapan hareketlerden dolayı özür dilerim demeliydin. Sonrada yeni digimon hayatınız hayırlı olsun deyip dh digimon playerlar grubuna adam gibi girmeliydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

Bak dostum burada herkezin belli bir saygınlığı var sen bu tür davranışlarda bulunursan sana karşı düzgün cümleler ile gelmemizi bekleme öncelikle gelip kendini rezil etmek yerine 3-4 yıl önce yaşımın küçüklüğünden kaynaklanan saçma sapan hareketlerden dolayı özür dilerim demeliydin. Sonrada yeni digimon hayatınız hayırlı olsun deyip dh digimon playerlar grubuna adam gibi girmeliydin

ilk defa katılıyorum
  • benim bişi dememe gerek kalmadı
  • quote:

Bak dostum burada herkezin belli bir saygınlığı var sen bu tür davranışlarda bulunursan sana karşı düzgün cümleler ile gelmemizi bekleme öncelikle gelip kendini rezil etmek yerine 3-4 yıl önce yaşımın küçüklüğünden kaynaklanan saçma sapan hareketlerden dolayı özür dilerim demeliydin. Sonrada yeni digimon hayatınız hayırlı olsun deyip dh digimon playerlar grubuna adam gibi girmeliydin

Sizin karşılamanız çok hoştu dimi?
  • quote:

quote:

Sizin karşılamanız çok hoştu dimi?

quote:

Kasayı Yan Yatır Hikayemiz Vardı YILMAZ KardeşimLe WebCam'ı Yan Döndürmüştüm SS'mi almıştı Paylaşayım mı Demişti Forum DH'de Bende Paylaş Demiştim Vay be 3-4 Sene Geçti BizLeR BüyüdüK

Böyle girişe böyle karşılama oluyor ancak

• quote:

benim bişi dememe gerek kalmadı

Diyebilecek olsan şimdiye kadar derdin zaten trene bakar gibi bakmazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

• quote:

quote:

Niye bağırıyorsun yaaa.

• beyler bakın buraya kendimi şaklaban durumuna düşürmek için gelmedim.. Sizde de biraz düşünme payı varsa beni iyi anlarsınız DH yi çok ozledim 4 sene sonra geldim sizlere o kadar iyi davranıyorum siz hala dalgaya bağlıyosunuz yapmayın kardeşçe kalalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Bazılarının bi tarafına bişiler girdi galiba lan erden vallaha kaşınıon billaha kaşınıon, bulaşma bana işte adam ol biraz Sana soran oldumu, sazan gibi atlıyorsun herşeye, sora nba01 kötü oluo, adam ol laf yeme ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 15 Mart 2010; 20:38:52 >

• quote:

beyler bakın buraya kendimi şaklaban durumuna düşürmek için gelmedim.. Sizde de biraz düşünme payı varsa beni iyi anlarsınız DH yi çok ozledim 4 sene sonra geldim sizlere o kadar iyi davranıyorum siz hala dalgaya bağlıyosunuz yapmayın kardeşçe kalalım

Sana karşı bir kin, nefret vs. beslemiyorum. Şaklabanlık yapmadığın, adam gibi davrandığın sürece (şahsım adıma konuşuyorum) sana karşı kötü davranmak için bir sebep yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 15 Mart 2010; 20:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

beyler bakın buraya kendimi şaklaban durumuna düşürmek için gelmedim.. Sizde de biraz düşünme payı varsa beni iyi anlarsınız DH yi çok ozledim 4 sene sonra geldim sizlere o kadar iyi davranıyorum siz hala dalgaya bağlıyosunuz yapmayın kardeşçe kalalım

Sana karşı bir kin, nefret vs. beslemiyorum. Şaklabanlık yapmadığın, adam gibi davrandığın sürece (şahsım adıma konuşuyorum) sana karşı kötü davranmak için bir sebep yok

Al bendende o kadar.

• eyvallah ;)
  • Bu sefer monitörü yan yatıracakmış

Şaka sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Bu sefer monitörü yan yatıracakmış

Şaka sadece

Ama niye böyle yapıyorsunuuuzzzz.Çocuk web cam i yan çevirmişşş.

• Çocuk demeyin 14 yaşında delikanlıyım yeter be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1D77A97F -- 15 Mart 2010; 21:19:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.