Şimdi Ara

Andruav Program tanıtımı ve incelemesi (Sınırsız telemetri & FPV)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba bu hafta yine yeni bir video serisine başladım. Aslında planımda olmayan bir seri kanalda bir sürü yarım kalan devam bekleyen serim oldu. Ancak bu programı keşfetmek beni epey heyecanlandırdı. O yüzden bir süre diğer serilere ara vererek bu program ile ilişkili paylaşımlar yapmaya çalışacağım. Umarım beğenirsiniz.



    Programa gelecek olursak temel mantığı interneti kullanarak multikopter üzerinden telemetri verilerini ve kamera görüntülerini alarak yer istasyonuna aktarmak. Tabi bu durumda gecikme süreleri gibi konular devreye giriyor. Bununla ilgili programın gelişmekte olan bir program olduğunu bence gelecek vaad ettiğini söyleyebilirim.
    Şu anda mevcut haline benimde dikkatimi çeken eksikleri olmasına rağmen özellikle programcısı ile yaptığım bir kaç kısa görüşme sonrası bunlara çözümler geleceğinden neredeyse emin oldum diyebilirim.

    Program bize mesafe sınırı olmadan telemetri (videolarda göstereceğim), mesafe sınırı olmadan fpv (videolarda göstereceğim) mesafe sınırı olmadan rc kontrol (bu kısma girmeyeceğim, burası bana hava araçları için tehlikeli geliyor, ancak internet sitesinde kara aracı ile yapılan rekor denemesini bulabilirsiniz) sunuyor. Tüm bunları da
    sadece multikopter üzerine monte edeceğimiz bir cep telefonu ile sağlıyor.


    Videoyu izlemek için tıklayınız (YOUTUBE LİNKİ)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.