Bildirim
Androidde pokemon oynamak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Keşke öyle bir şey olsa. Ama maalesef Pokemon'a fazla ilgi yok ve bunun yanında Nintendo da o sektöre fazla el atmıyor. Bende uzun zamandır bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek
Keşke öyle bir şey olsa. Ama maalesef Pokemon'a fazla ilgi yok ve bunun yanında Nintendo da o sektöre fazla el atmıyor. Bende uzun zamandır bulamadım.
Gameboy programı ile .gba dosyalarını açıp oynuyorum bu aralar. Daha gelişmiş bir şey olsa keşke, böyle efsane bir çizgi diziyi oyuna düzgünce aktarsalar... -
nds4droid 60 fps nds oyunlarını çalıştırıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jaquaries
nds4droid 60 fps nds oyunlarını çalıştırıyor.
Peki önerebileceğin güzel pokemon oyunları var mıdır hocam bu emulator ile oynanan? -
bende bir emülatör var valla sorunsuz fire red oynuyorum gayette güzel save fln oluyor -
GameBoid diye bir program yüklemiştim, bütün VBA oyunlarını çalıştırıyor. Firered Emerald v.s oynayabilirsin rahatlıkla. -
quote:
Orijinalden alıntı: Another Brain
quote:
Orijinalden alıntı: Jaquaries
nds4droid 60 fps nds oyunlarını çalıştırıyor.
Peki önerebileceğin güzel pokemon oyunları var mıdır hocam bu emulator ile oynanan?
Black & White 2 güzeldir baya uzun soluklu. Platinum var bide ondada shiny yakalamak diğer oyunlara göre kolay o yüzden sarıyor. -
Android de çok rahat bi şekilde gba pokemon oyunlarını oynayabilirsin.
1.Öncelikle android storedan My Boy! gba emulator u indiriyosun.
2.CoolRom a girip Pokemon FireRed - Crystal - Emerald bu oyunlardan birini indirip telefona atıyosun.
not: Eğer arkadaşların varsa oyunun bu android uygulamasının ücretli versiyonunu edinerek (malum yerlerden) bluetooth üzerinden pokemon takası ve pokemon savaşı yapabiliyorsun. Bu emulator olmasa okulda sıkıntıdan ölmüştük biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 8 Haziran 2014; 7:23:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X