Şimdi Ara

Android Yazılımı İçin Java Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi bir kaç uygulama yapma niyetim var fakat forumda ki yazıları okuyunca içim karardır resmen :D.Yapacağım uygulama oyun değil ve para kazanmak gibi bir niyetimde yok.Coğrafya,edebiyat tarih ve Türkçe için kapsamlı bilgi içeren yazılımlar geliştirme niyetim var.Bunlar içinde java bilgisi gereklimi ve daha kolay bir yoldan yapılma gibi bir şey mevcut mu ?

HTC One X | Focus II TDCI 2011
  • Deitel'ın kitaplarından Android How to Program with an Introduction to Java kitabının önsöz kısmında şöyle bir yazı var;

"Android How to Program, with this unique book-the first Android Computer Science textbook- you can learn Android even if you don't know Java and even if you're a programming novice. This book includes a complete introduction to the Java core concepts that you'll need when Programming Android apps."

"Our professionel book : Android for Programmers : An App-Driven Approach"

Türkçe özetlersem;

Android how to Program kitabı, alanında tek ve Bilgisayar Bilimleri için ilk Android Programlama kitabıdır. Java bilmeseniz ve Programlama'da hala çaylaksanız dahi Android'i öğrenebilirsiniz. Bu kitap, Android uygulamaları programlarken, Java zorunluluğu gerekebilecek kısımları içerdiğinden eksiğinizi tamamlayacaktır.

Daha ileri düzey kitabımız : Android for Programmers : An App-Driven Approach

Gibisinden bir şey yazmaya çalışmışlar. :D

Anlaşılan bu kitabı edinmende fayda var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MLoveR -- 30 Mart 2013; 15:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MLoveR

Deitel'ın kitaplarından Android How to Program with an Introduction to Java kitabının önsöz kısmında şöyle bir yazı var;

"Android How to Program, with this unique book-the first Android Computer Science textbook- you can learn Android even if you don't know Java and even if you're a programming novice. This book includes a complete introduction to the Java core concepts that you'll need when Programming Android apps."

"Our professionel book : Android for Programmers : An App-Driven Approach"

Türkçe özetlersem;

Android how to Program kitabı, alanında tek ve Bilgisayar Bilimleri için ilk Android Programlama kitabıdır. Java bilmeseniz ve Programlama'da hala çaylaksanız dahi Android'i öğrenebilirsiniz. Bu kitap, Android uygulamaları programlarken, Java zorunluluğu gerekebilecek kısımları içerdiğinden eksiğinizi tamamlayacaktır.

Daha ileri düzey kitabımız : Android for Programmers : An App-Driven Approach

Gibisinden bir şey yazmaya çalışmışlar. :D

Anlaşılan bu kitabı edinmende fayda var. :)

Hocam basit bişey yapmak istiyorum java şart mi ,-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

HTC One X | Focus II TDCI 2011

• Valla kitaba göre Programlama'da çok iyi olmasan ya da Java bilmiyor olsan bile bazı tip uygulamaların yapılabileceği yazıyor gördüğün gibi. :)

Ama bence Java bilmek lazım. :)

Ayrıca Java sana çok katkı sağlar. Ben yavaş yavaş başladım Java'ya. :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.