Şimdi Ara

Android ve iOS Geliştirme için Macbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanki bilgisayarım i5 8.nesil işlemci + 16 gb ddr3 ram + 240 gb ssd. (mx150 var ayrıca)
    Fakat ios ile de geliştirme yapabilmek için macbook almayı planlıyorum. Fakat malum fiyatlar cep değil resmen insanı yakıyor. 8000 liraya i3 10.nesil işlemcili 8 gb ram ve 256 gb ssdli macbook air benim işimi görür mü? Mobil uygulama geliştiren arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Bunun yanında örneğin ben 1 sene sonra ekstra 8 gb ram ilave etmek istersem nasıl bir fiyat ile karşılaşacağım?



  • o fiyat'a 2. el pro'da alabilirsin ama 2.el Apple ürünlerini faturalı al
  • Macbook Pro kullanıyorum ve yoğun bir şekilde Android Studio kullanıyorum. Fanın devreye girmesi dışında hiçbir problem yaşamadım. Çok akıcı çalışıyor. Eğer emulator yerine cihaz bağlanırsanız daha da konforlu oluyor. Ancak son gelen Air ile ben de merak ettim acaba mobile app geliştirmek için uygun mudur diye. Bildiğiniz gibi bu tür iş için GPU gerekmiyor. İyi bir CPU, RAM ve yeterli hafıza olması yeterli. O nedenle iş göreceğini düşünüyorum. Konuyu örnekle zenginleştirirsek aşağıdaki 2017 model Air'de bile güzel çalıştığını görebilirsin.





  • Dört beş sene önce, mobil dünyaya merakımın giderek arttığı bir dönemde, daha Android Studio bile yokken, Eclipse ile geliştirme mücadelelerinin verildiği bir dönemde Android dünyasına giriş yapmıştım. Amacım hem yeni bir dünya ile tanışmak hem de para kazanmaktı. Macbook’um olmadığından dolayı ve Java ile yıllardır kod geliştirdiğimden dolayı giriş noktam Android olmuştu.Android ve iOS Geliştirme için Macbook




  • Hocam ne yaptınız aldınız mı Macbook Air?
    Bende hobi düzeyinde programlama ile uğraşıyorum.Macbook pro 2019 ile Macbook Air 2020 arasında kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parooksetin P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hala karar aşamasındayım. Hali hazırda android geliştirme yapıyorum. Kafamda daha çok şimdi air alıp senelerce kullanacağıma seneye falan pro almak daha mantıklı geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.