Bildirim
Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (95. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Birisi ekran görüntüsü alıp paylaştığı zaman görselde yazılar okunmuyor . Ancak telefonun galerisine kaydedersek net gözüküyor .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şikayetlerin görüntelenmesi sırasındaki sorunu tespit ettik, kısa sürede düzelecek arkadaşlar. Geri bildirim için teşekkürler. -
Selamlar tekrar kontrol edebilir misiniz? Şu an bir sorun gözükmemekte "Gönder" butonun da. Sorun devam ediyorsa ona göre kontrolleri yapalım -
Selamlar, sizden rica etsem sorunun devam edip etmediğini kontrol edebilir misiniz? -
Merhaba, örnek bir mesaj linki verme imkanınız varsa sorunu detaylıca inceleyelim -
Mesela bu konuda
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145677436
Forumdan alinmis ekran görüntülerinde galeriye kaydetmeden hiçbir şekilde okunmuyor ancak discorddan alınanlar net. Görsel boyutu ile alakalı ancak görseli büyüyünce de blur bir görüntü devam etmekte .
Teşekkürler
Tamamdır hocam çok teşekkürler. -
Şu an sorun yok hocam. Yalnız şöyle bir durum var. Form açılıyor, içeriği yazıyoruz. Gönder dediğimizde "bu daha önce şikayet edildi" diyor. E o kadar yazdık boşa gitti ama. Şu uyarıyı şikayet düğmesine basar basmaz alsak daha iyi olmaz mı sizce?
-
-
Evet doğrudur
Uygulama fontu çok çirkin. Sistem fontu kullan seçeneği eklenebilir mi?
-
Selamlar, konu listelerinin hiçbirinde karşınıza çıkmayacak şekilde ayarladık bloklu kişilerin konularını ama görünen o ki bir kısımda eksik kalmış. Hangi sayfadan, listeden ulaştınız acaba konuya? -
Selam, "İnternet Servis Sağlayacılar" forumunda karşıma düşmeye devam ediyor. "NetSpeed" bölümünde engelli olanların konusu listede karşıma geliyor, gerçi bölümün kendisini de gizlemiştim ancak o da çalışmıyor Ek olarak belirttiğim gibi "code" olarak eklenen tracert sonuçları gözükmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 24 Eylül 2020; 12:56:49 > -
Bir konuda mesajıma yanıt geliyor bildirimlerden tıklıyorum gelen yanıtı görmek için ancak popüler yanıtlar geliyor karsima . Bu her konuda olmuyor ancak bazı konularda oluyor . Örnek olarak ekran kaydı bırakıyorum . Ekran kaydında en son gelen bildirimde(tdsi nick'li kullanıcının bildirimi) bu sorunu yaşıyor olduğum gözükmekte .
https://streamable.com/12nmjq
Son guncellemeden sonra sadece wifi ile bagli iken bildirimler geliyor. Hucresel ile bagli iken konu bildirimleri gelmiyor
Güncellemeden sonra bana da wifi ile kullanımda bildirim gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 25 Eylül 2020; 22:43:19 >
Bana hiç bir şekilde bildirim gelmiyor. Son güncellemeden sonra.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X