Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
44
Favori
112.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapanan sikayetlerin ici bos gorunuyor Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şikayette bulunamıyorum. Gönder düğmesi çalışmıyor. Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

• Birisi ekran görüntüsü alıp paylaştığı zaman görselde yazılar okunmuyor . Ancak telefonun galerisine kaydedersek net gözüküyor .

• Şikayetlerin görüntelenmesi sırasındaki sorunu tespit ettik, kısa sürede düzelecek arkadaşlar. Geri bildirim için teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Selamlar tekrar kontrol edebilir misiniz? Şu an bir sorun gözükmemekte "Gönder" butonun da. Sorun devam ediyorsa ona göre kontrolleri yapalım
  • Selamlar, sizden rica etsem sorunun devam edip etmediğini kontrol edebilir misiniz?
  • Merhaba, örnek bir mesaj linki verme imkanınız varsa sorunu detaylıca inceleyelim
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Mesela bu konuda

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145677436

Forumdan alinmis ekran görüntülerinde galeriye kaydetmeden hiçbir şekilde okunmuyor ancak discorddan alınanlar net. Görsel boyutu ile alakalı ancak görseli büyüyünce de blur bir görüntü devam etmekte .

Teşekkürler

Tamamdır hocam çok teşekkürler.
    Şu an sorun yok hocam. Yalnız şöyle bir durum var. Form açılıyor, içeriği yazıyoruz. Gönder dediğimizde "bu daha önce şikayet edildi" diyor. E o kadar yazdık boşa gitti ama. Şu uyarıyı şikayet düğmesine basar basmaz alsak daha iyi olmaz mı sizce?
  • Selamlar, resme tıklayıp yakınlaştırmanıza rağmen okuyamıyorsunuz değil mi yanlış anlamıyorum?

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

Evet doğrudur

• Uygulama fontu çok çirkin. Sistem fontu kullan seçeneği eklenebilir mi?

• Güncelleme detayında yazılan hiçbir şey düzelmemiş. DH klasiği. Engelli kişilerin konusunu görüyorum, şikayet açmıyor, çözüm elden gidiyeah

+
    Kodlar açılmıyeah
    Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 24 Eylül 2020; 0:21:16 >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Selamlar, konu listelerinin hiçbirinde karşınıza çıkmayacak şekilde ayarladık bloklu kişilerin konularını ama görünen o ki bir kısımda eksik kalmış. Hangi sayfadan, listeden ulaştınız acaba konuya?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Selam, "İnternet Servis Sağlayacılar" forumunda karşıma düşmeye devam ediyor. "NetSpeed" bölümünde engelli olanların konusu listede karşıma geliyor, gerçi bölümün kendisini de gizlemiştim ancak o da çalışmıyor Ek olarak belirttiğim gibi "code" olarak eklenen tracert sonuçları gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 24 Eylül 2020; 12:56:49 >
  • Bir konuda mesajıma yanıt geliyor bildirimlerden tıklıyorum gelen yanıtı görmek için ancak popüler yanıtlar geliyor karsima . Bu her konuda olmuyor ancak bazı konularda oluyor . Örnek olarak ekran kaydı bırakıyorum . Ekran kaydında en son gelen bildirimde(tdsi nick'li kullanıcının bildirimi) bu sorunu yaşıyor olduğum gözükmekte .

https://streamable.com/12nmjq

• Son guncellemeden sonra sadece wifi ile bagli iken bildirimler geliyor. Hucresel ile bagli iken konu bildirimleri gelmiyor

• Güncellemeden sonra bana da wifi ile kullanımda bildirim gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 25 Eylül 2020; 22:43:19 >
  • Bana hiç bir şekilde bildirim gelmiyor. Son güncellemeden sonra.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.