Şimdi Ara

Android Uygulamalardan anlayanlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen sene de öyle bi heve s etmiştim yazılım işi ile ilgili ama işten güçten olmadı; bugün aklıma bişey geldi , eve gelir gelmez oturdum; appinventörü buldum sıfırdan bayada biyol katettim güzel şeyler yapabiliyorum ama bi noktada tıkandım.
    şimdi yapacağım şey öyle karmaşık bişey değil. Kim 500 milyon ister gibi düşünün ekrana bi kelime/cümle felan gelicek ekranda 4-5 şık olacak birini seçecek , doğrusa doğru yanlışsa yanlış ( dogruyu da göstermeli) hemen kendiliğinden diğer soruya geçecek. Bu böyle sınırsız devam edecek.
    Bunun için şöyle bişey düşündüm ( çok manuel bişey oldu bunuu da bi excelden felan sistemleştirmme laızm da neyse bu soruun çözsem de yeter şimdilik)
    Bir liste sorulan kelimeler
    2. liste cevaplar cevap havuzu.

sorular ile cevaplarını aynı sırada yazacagım böylece 1. sorunun cevabı 1. cevap listesindeki oalcak cevap cekmekte zorlanmayacagız.
    sonra bu 4. şık rasgele yerleştirilmeli ama hepsi birbriinden farklı olmalı ve bir tanesi doğru şık olmalı.

bu noktada tıkanıyorum; 4 şık içinde ayrı ayrı buton iteminin kullandım acaba bu mu beni tıkıyor, başka da kullanabileceğim birşey yok, listpicker lar felanda olmuyor.

Şimdi bunlara rasgele cevap text gelmelerini sağlıyorum ama şıkların rasgele olmasını sağlayamaıyorum, hani doğru cevabı sağlayalı mı geçtim şıkları rasgele vermem laızm ken . 1. butono rasgele keliem geliy, 2. butona rasgele kelime gelşiyor... felan bu güzel ama dogru cevabın hep fakrlı olabilmesi için bu butonları rasgele dagıtmama laızm yada bişekilde içerikleri rasgele olması lazım.
    Dediğim gibi en son sadece botonlara rasgele kelime gelmesini sağalyuabiliyorum. amaç rasgele birine doğru cevap gelicek, diğerlerien rasgele bieşy gelicek ama aynı olmayacak ve doğru cevabın şıkkı hep aynı olmayacak bunu nasıl ayarlayabilirm, teşekkürler

Edit; normalde kusursuza yakın noktalamaya dikkat ederim ama zihnim çok oyruldu çok kötü yazdım kusura bakamyın :)
     Android Uygulamalardan anlayanlar yardım edebilir mi?

• İnverterle bu işler zor, java ile istersen pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swodniw -- 7 Mayıs 2016; 1:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swodniw

İnverterle bu işler zor, java ile istersen pm atabilirsin.

ama java felan biey bilmiyorumn ki ben, okadar da zor bişey değil ki. S
    sadece koşullar karmaşıklaşıyor o sıkıntı. Yani javadaki kodları biliyorssan paylaş aynısını inventördfeki kodlarla yapmaya calıssam olmazmı sence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.