Şimdi Ara

Android tv box mı apple tv mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben internet üzerinden tv izlemek istiyorum.
    Android tv box mı yoksa apple tv mi? Çok para vermek istemiyorum. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öyle bir istekte bulunmuşsun ki ucu kapalı bu sorunun. : ) biraz açarsan yardımcı olabilirim. Android tv box amacı android e hitap eder apple tv apple kullanıcısına ikiside birbirine zıt. : )
  • ulas19879 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence fark eder.
    Androit olanlarda her türlü yazılım yüklenebiliyor . Ancak apple tv de öyle bir özellik yok hatta çok az yükleniyor diye biliyorum. Ayrıca apple tv de direk iphone yada tablette bağlantı kurup airdrop özelliği ile telefon görüntüsünü tv ye aktarıyor diye biliyorum. Android tv boxlarda yazılımdan kaynaklı ve donanım kaynaklı wifi sorunu gibi internette çok kötü kullanıp tv yi durarak izletmesi gibi sorunu var. Bunlar doğrumu başka artısı eksisi varmı? Yani telefon iphone diye apple tv samsung diye androit tv box alınmaz işleve göre alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi görüşümü söyleyim. hep apple telefonum var hem samsung telefonum var
    Yaklaşık 6 ay önce M8S Android Tv Box 2GB RAM 8GB ROM Aldım 300 tl ye pişman oldum. sürekli güncelleme istiyor. felaket ısınıyor falan filan.
    Apple tv aldım kafam rahat samsung eşleştirmesi yapamıyorum ama apple la alakalı bütün işlerimi rahat görüyor.
  • Hangi model aldınız apple tv yi?

Android tv boxlar tr yeye kaçak geliyor garantide yok . Ben aldım mini m8s yazılmdan kaynaklı digiturk izleyemedim telefondaki gibi 5.1 yazılımı vardı ama app yükledim ama hata veriyordu istediğim gibi izleyemedim rom silmek isterken cihaz uçtu elimde kaldı. Bu sebeple başka kullanan varsa görüşünü almak istedim

• hem hangisini alayım diyor, ertesi gün aldım memnun olmadım diyorsunuz(çok hızlı alışveriş süreci) ? ne amacınız belli nede ne istediğiniz. siz en iyisi kafanıza göre yapın bir şeyler. iyi bayramlar.
  • Bu forumda tv box almadan önce sormuştum ama pek istediğim yanıtı alamadım. Madem yaraya merhem olmayacaksınız gölge etmeyiniz.. Ne tür sorular sormak gerekiyor ise söyleyin ona göre soralım beyefendi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pluspower kullanıcısına yanıt
    alınmaya gerek yok. tutarsızlık vardı onu belirttim. apple tv pahalı ve kalitelidir. android tv box ise çok daha uygun fiyatlı ve iyi bir alternatiftir. ülke gelir durumuna göre android tv boxlara yönelmek daha mantıklıdır. çok paranız var ise apple tv daha iyi sonuç verir. bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.