Bildirim
Android Tv Box için tavsiye. (139. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
2 gb rem veb 8 gb rom var iyi düşün derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ICEBLUEE
2 gb rem veb 8 gb rom var iyi düşün derim.
RAM hadi neyse de 8 gb ROM çok az. Zaten 3 GB sistem kullanıyor kalıyor 5 GB. Sonra uygulama silmek zorunda kalır mıyız diye düşünüyorum. -
Arkadaşlar ben de Tivibu ve Digitürkplay izleyebileceğim bir tvbox bakıyorum.Var mı önereceğiniz tvbox? -
Tanix TX92 mi H96 Max mı CSA 96 mı arkadaşlar bir yorumlarınızı alabilir miyim? Aslında amacım oyun oynamak felan değil, film dizi maç izlemek, ip tv kodi youtube vb. programları sorunsuz kullanabilmek.
Yukardaki ürünler aynı kategoride değil araştırmalarıma göre işlemcileri farklı, kullanma amacının çok ötesine de geçmesin istiyorum.
Aslında kafamda Tanix TX92 var daha önce feykbey kullandı olumlu yorumları vardı. Var mı başka kullanan şikayeti olan.
Veya onu alma şu daha iyidir o bütçeye diyen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyk_RA -- 31 Mart 2018; 0:17:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: temesa
Arkadaşlar ben de Tivibu ve Digitürkplay izleyebileceğim bir tvbox bakıyorum.Var mı önereceğiniz tvbox?
Dostum digiturk play şu an tv boxlarda yayın esnasında stabil olarak hata 900 kodu veriyor diye biliyorum.
Çözüme kavuştuysa bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum bende...
quote:
Orijinalden alıntı: okanakca
Arkadaşlar şuan en mantıklı alınabilecek cihaz Xiaomi Mi TV Box mıdır?
Mi nin kalitesi tartışılmaz. Burada kullanım amacı önemli. Kısıtlı kullanım için çok uygun .
Box için çok zaman ayıramayacaklar için ideal . -
KODI güçlü donanım isteyen bir program. Bilgisayararınıza kurup KODI yi bir deneyin. Youtube da intel işlemciler için kurulum videosu var .
Diğer programlar için MX10 gibi bir tv box ta yeterli olur .
1. CSA96
2. H96 Max
3. TX92
Piyasada bulunan bir çok Android TV Box, 1080P görüntüyü 4K’ya çevirip sunuyor ve sözde size 4K keyfi sunuyor. CSA96 doğrudan 4K 60Hz aktarıyor. 60Hz olması sayesinde görüntüler oldukça akıcı oluyor.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 31 Mart 2018; 1:24:50 > -
CSA 96 da netflix 1080p izlenebiliyor mu peki?
ama bende smart market te puhu tv ve ıp tv yok. vestel 42fa7200 -
-
quote:
Arkadaşlar ben de Tivibu ve Digitürkplay izleyebileceğim bir tvbox bakıyorum.Var mı önereceğiniz tvbox?
1.si google lisansı (sertifika) olan bir ürün olmalı.
2.si canlı yayınlar için android tablet ve ya telefon sürümü olursa daha iyi olacaktır. Digitürk play'e ek blu tv falan kullanıyorsanız onlardaki canlı yayınlarıda izleme imkanınız olur. Blutv vs tv sürümlerinde canlı yayınları açtırmıyor.
3.sü ise hocam android sürümü düşük olmasın. Programı kurup girseniz bile çok fazla hata verecektir.
Lisanssız cihazlarda canlı yayın ve yabancı filmler açılmayacaktır, sadece bir ihtimal türk filmleri ve bazı yabancı filmler açılacaktır bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 31 Mart 2018; 11:27:26 >
Sayenizde yeni şeyler öğrendim, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Vakit bulursam diğer özellikleri de kurcalayacam biraz. Bir de 4k tv ye takıp deneme yapacam, değişiklik olacak mı bakalım. (yalnız, salona geçince perde beton duvarlar nedeniyle kablosuz sinyalleri zayıflıyor, 16 mbit yetecek mi bakalım.)
Arkadaşlar size bir önerim h96 Max H1 rk 3328 4 GB ram 32 GB rom ,. Tavsiye ederim en dikkat çeken yanı wi-fi çok hızlı benim kablolu olarak aldığım hızı modem bir alt katta neredeyse kablosuz olarak aynı hızı alıyor , takılma donma kitlenme olmadı ve orijinal güç aparatı genelde yanıyor denildi ama benimkinin masaallahi var. Bu arada 16 MB hız 1080 p videolar için yeterli bende sorunsuz 4 k yi deneyemedim çünkü televizyon 1080 p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deyneksiz -- 31 Mart 2018; 11:44:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: Deyneksiz
Arkadaşlar size bir önerim h96 Max H1 rk 3328 4 GB ram 32 GB rom ,. Tavsiye ederim en dikkat çeken yanı wi-fi çok hızlı benim kablolu olarak aldığım hızı modem bir alt katta neredeyse kablosuz olarak aynı hızı alıyor , takılma donma kitlenme olmadı ve orijinal güç aparatı genelde yanıyor denildi ama benimkinin masaallahi var. Bu arada 16 MB hız 1080 p videolar için yeterli bende sorunsuz 4 k yi deneyemedim çünkü televizyon 1080 p
Arkadaşım netflix 1080p izlenebiliyor mu? Uygulamalardaki tecrübelerini paylaşırmısın rica etsem sipariş vermeyi düşünüyorum!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Formuler z prime modelini öneririm android box olarak en iyi cihaz f/p olarak, ayrıca iptv deneme için pm gönderebilirsiniz
Arkadaşlar merhaba. Air mouse satın aldım ama oyunlara girince kontrolleri yapamıyorum. Örneğin minion Rush oyununda hiçbir tuş ile hareket etmiyor. Ya da Asphalt oyununda hiçbir hareket yapamadım. Bunun için aracı bir uygulama mı kurmak gerekiyor acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mi nin sinyal güçlendiricisi kullanılabilir ya da araya bir modem konularak bu sorun çözülür.
urun.n11.com
Xiaomi Mi Wifi 2 Sinyal Yükseltici (2.nesil) Yakınlaştırıcı 300mp - n11.comhttps://urun.n11.com/akilli-saat/xiaomi-wifi-2-sinyal-yukseltici-2nesil-yakinlastirici-300-mbps-P220790144
urun.n11.com
Xiaomi Mi Wifi Pro Router Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici - n11.comhttps://urun.n11.com/akilli-saat/xiaomi-wifi-pro-router-2-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-P240339888
-
1080p panel ile youtube daki 4 K videolar seyredilebiliyor .
Box almak isteyenler H1 i de düşünebilirler . -
quote:
digitürk play tam bir baş belası, her hafta yeni bir sorun çıkıyor. Hata 900 son sürüm ile çözüldü ama hd yayında h96 pro+ da mozaiklenme sorunu var şimdi de. Bazen yayın 2-3 saniye geriye sarıyor.
Ufak tefek hepsinde sorun var,s912 cihazlar yerine rk3328 çipli cihazlar tavsiye ederim. A5X Max+ MX10 gibi
Yine de ne cihaz alırsan al,digitürk gibi bir uygulamaya hayatta garanti veremem
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X