< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1063. sayfa)

-
-
8 gb bellek 2 gb ram var üstad
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhabalar,
Eve bir tane android box almak istiyorum.
Amacım sadece TV'ye bağlayıp, yüksek kalite'de Netflix içeriği seyretmek.
Xiaomi Mi Box S'i gördüm, bu fiyatlarda 1080P film izlemem olanak sağlayacak ne vardır? Veya Mi Box S iyi midir?
Yardımcı olursanız sevinirim
Kolay gelsin
_____________________________ -
Dediğiniz gibi Netflix önemli ise evet mi serisi olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
Evet üstad, 1 yıllık ulusal kanalları ve yabancı kanalları kapsayan ip tv hediyesi epg li olarak geldi.
Cihazla yerleşik gelen mesela kodi yi sildim ama ana ekrandan kaldıramıyorum simgesini yada cihazdan silinmiyor. Kodi yi pek sevemedim ...EPG kullanımda kolaylık sağlıyor ve kanallarda ne var diye bakmaya gerek bırakmıyor.
KODI yi kaldırmak için sistem uygulamalarına girin.
quote:
Orijinalden alıntı: LaNDaR8 gb bellek 2 gb ram var üstad
Bu akış cihazlarında 3.parti uygulamaların içeriklerinin depolanmaması için depolama kapasitesi düşük tutuluyor. Fakat MiBox ın USB portu ve donanımı 2TB HDD yi destekliyor.
MiBox S, te güçlendirilmiş s905X-H çipset var ve 4 çekirdeği de 2.0 çekirdek frekansına ulaşabiliyor.
GPU su da 5 çekirdekli.
Kısaca 2/8 özellikli MiBox S ın , limitlerini zorlayacak şekilde performansı maximize edilebiliyor,
özelleştirilmiş box lar gibi kullanılabiliyor.
Eksik olan çevre birimleri ethernet hub, usb çoklayıcı ve toslink ile tamamlanabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RaktulMerhabalar,
Eve bir tane android box almak istiyorum.
Amacım sadece TV'ye bağlayıp, yüksek kalite'de Netflix içeriği seyretmek.
Xiaomi Mi Box S'i gördüm, bu fiyatlarda 1080P film izlemem olanak sağlayacak ne vardır? Veya Mi Box S iyi midir?
Yardımcı olursanız sevinirim
Kolay gelsin
F/P ürünü olarak Mi Tv Stick ya da MiBox S var. Başka da bir alternatif yok.
1 usb portu ve 3.5 mm ses çıkışı olduğu için MiBox S daha kullanışlı.
MiBox S şuan için en çok satan cihaz ve yazılım desteği çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanBu akış cihazlarında 3.parti uygulamaların içeriklerinin depolanmaması için depolama kapasitesi düşük tutuluyor. Fakat MiBox ın USB portu ve donanımı 2TB HDD yi destekliyor.
MiBox S, te güçlendirilmiş s905X-H çipset var ve 4 çekirdeği de 2.0 çekirdek frekansına ulaşabiliyor.
GPU su da 5 çekirdekli.
Kısaca 2/8 özellikli MiBox S ın , limitlerini zorlayacak şekilde performansı maximize edilebiliyor,
özelleştirilmiş box lar gibi kullanılabiliyor.
Eksik olan çevre birimleri ethernet hub, usb çoklayıcı ve toslink ile tamamlanabiliyor.
Alıntıları GösterÜstad çok güzel açıklama yapmışsın emeğine sağlık
Ama ben çok anlamadığım için terimler yabancı geliyor. 2 gb ran,dan 4 gb ram perfonmansı alabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bu cihazlarda ram kapasitesinden çok işlemcinin gücü önemli.
1 Gb ram li Mi Stick, 2 Gb li MiBox S e yakın bir performans sergiliyor.
Nvdia pro modeli, NVIDIA® Tegra® X1+ processor çipset ile 256-core GPU ve
3 Gb lik ram i ile zirvede.
Tabii ki 2 Gb lik bir donanımdan 4 Gb ram performansı alınamaz.
Fakat yaklaşık bir performans alınabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 14 Kasım 2020; 15:10:16 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanBu cihazlarda ram kapasitesinden çok işlemcinin gücü önemli.
1 Gb ram li Mi Stick, 2 Gb li MiBox S e yakın bir performans sergiliyor.
Nvdia pro modeli, NVIDIA® Tegra® X1+ processor çipset ile 256-core GPU ve
3 Gb lik ram i ile zirvede.
Tabii ki 2 Gb lik bir donanımdan 4 Gb ram performansı alınamaz.
Fakat yaklaşık bir performans alınabiliyor.
Üstad bilmemek degil ögrenmemek ayıp demisler
Bende şunu ögrenmek istiyorum
mibox S ,i Techstorm X96 Max+ 32GB,dan netflix hd kalitesinde izlenmesinin sebebi hangi donanimidir?
Netflix hd yada 4k öbemli olmasa önerebileceginiz cihaz ne olurdu max 600+700 tl arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNDaR -- 14 Kasım 2020; 18:28:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Mi box ve serileri lisanslı olduğu için Netflix hd yüksek kapasiteli seyredebilirsiniz yan cihazın performansı ile ilgili değil.
Dediğiniz miktarlarda S905X3 cihazları tercih edebilirsiniz.
Çin malı yada yerli olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos66
Mi box ve serileri lisanslı olduğu için Netflix hd yüksek kapasiteli seyredebilirsiniz yan cihazın performansı ile ilgili değil.
Dediğiniz miktarlarda S905X3 cihazları tercih edebilirsiniz.
Çin malı yada yerli olabilirBunlar X96 oluyor dimi üstad
X96S dahamı iyi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet olabilir, biraz üstlerde de belirttiğim gibi yerli olsun,vergi endişesi olmasın,garanti v.s dersen 1 haftadır AS565 X3 kullanıyorum ve gayet memnunum...
selamlar. konunun son sayfalarına göz gezdirdim bilgi sahibi olmak için, henüz karar veremediğim için size danışmak istedim. 2k 32inç aoc monitörüm var, bunu android tv yapmak istiyorum. sanırım bazıları ayrıca oyun ve başka içerikler için de tercih ediyor android boxu fakat ben sadece uygulamaları kullanmak ve tv'ye çevirmek için alacağım. netflix, blutv, beinconnect gibi uygulamaları kullanacağım.
benim için en mantıklı cihaz mi box s midir? mesela konuda bir tane türk üretimi bir cihaz gördüm, alternatif veya daha iyi bir tercih öneriniz var mı?
Miboxs kullaniyorum
Minik muhtesem kutu
Youtub ve netflkks lisansli
4k uhd 4k hdr mukemmel diger cihazlarda
Netfliksi 540 p. Youtub 720p izlenir
Miboxs tavsiyedir
Aradigin miboxs minik muhtesem kutu
Tv en 4k 4k uhd istiyosan miboxs
1080p fulhd istiyosan miboxs
Selamlar arkadaşlar direk sormak biraz beleşçilik oluyor farkındayım ama ihtiyaç donanım ve yazılımlar o kadar çeşitli ki sürekli bu cihazları takip edenlerden faydalanmak daha doğru geldi bana. Anlayışınız için teşekkürler şimdiden.
Mi box kullanıyorum gayet memnunum aslında youtube da çakılma sorunu vardı o da yeni güncellemeyle geçti. Neyse mi box ın sorunu içinde dts dekoder olmasına rağmen dts 2.0 çalışması. Bi hayli saçma bence dts ihtiyacı olan adam 5 kanal ve üstü ister. 2.0 dts i kim ne yapsın.
Kısaca bana dts 5.1 veya üstü ses üretebilen optik dijital çıkışı olan bir kutu lazım. Zidoo z9s e baktım ama fiyatı biraz tuzlu farklı önerileriniz var mı acaba. Dts 6.1 destekli mkv oynatmak istiyorum. Tabiki ileriye dönük olarak 4k desteği ve güncel bir android sürümü desteklemesi benim için önemli. Hatta android tv sürümü destekli olursa bence güzel olur.
Değerli önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Keep iT Real!!!
-
Ses konusunda özelliği var diye düşündüğüm beelink gt king pro diyebilirim
Selamlar, İPTV performansı mükemmel, harici HDD ile kaliteli filmler izleyebileceğim bir TV BOX tavsiyesi alabilir miyim...Fiyat aralığı 2000 e kadar...
Beelink gt king diyebilirim kullandığım için. Bu fiyat aralığında 1-2 cihaz daha var, yalnız iptv performans olayı esasen aldığınız Server şirketine bağlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos66 -- 16 Kasım 2020; 0:5:8 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X