Şimdi Ara

Android TV Box'a ne kadar verirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android smart tv yazılımı üzerinde çalışıyorum bunu bir platforma yükleyip satışını yapmak istiyorum. 1080p hmdi çıkışlı wifi özellikli 2 gb ram'li ve 4 çekirdekli olacak.

Tahmini ne kadar olsa sizin için cazip bir fiyat olur?

Teşekkürler şimdiden.

• 4k Curve olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi cihazlar çinden baya uyguna geliyor. Aliexpress'i aç oradan bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 59.99

• Gereksiz benim icin almaZdim

• Bilgisayarın varsa niye boşuna para veriyorsun.
  • 20-30 dolara var zaten baya iş görenleri daha altına imal edebilceksen , iyi bir pazarlama taktiği veya aracı bir firmayla işi halledebilirsin . şahsen bende almayı düşünüyorum bu aparatlardan ama erteliyorum yurtdışından sipariş edeceğim için belki tr de birileri yapsa hemen alabilirdim satanı falan görmedim daha çok gezmiyorum teknoloji mağazalarını ama hiç rastlamadım belki merdivenaltı pasajlarda vardır, bununla uğraşcağına aslında al satta yapabilirsin bak şimdi aklıma daha mantıklı geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

20-30 dolara var zaten baya iş görenleri daha altına imal edebilceksen , iyi bir pazarlama taktiği veya aracı bir firmayla işi halledebilirsin . şahsen bende almayı düşünüyorum bu aparatlardan ama erteliyorum yurtdışından sipariş edeceğim için belki tr de birileri yapsa hemen alabilirdim satanı falan görmedim daha çok gezmiyorum teknoloji mağazalarını ama hiç rastlamadım belki merdivenaltı pasajlarda vardır, bununla uğraşcağına aslında al satta yapabilirsin bak şimdi aklıma daha mantıklı geldi

Teşekkürler bi fikir verdin en azından

• Vermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.