Bildirim
Android TV Box'a ne kadar verirsiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4k Curve olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun gibi cihazlar çinden baya uyguna geliyor. Aliexpress'i aç oradan bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
59.99
Gereksiz benim icin almaZdim
Bilgisayarın varsa niye boşuna para veriyorsun. -
20-30 dolara var zaten baya iş görenleri daha altına imal edebilceksen , iyi bir pazarlama taktiği veya aracı bir firmayla işi halledebilirsin . şahsen bende almayı düşünüyorum bu aparatlardan ama erteliyorum yurtdışından sipariş edeceğim için belki tr de birileri yapsa hemen alabilirdim satanı falan görmedim daha çok gezmiyorum teknoloji mağazalarını ama hiç rastlamadım belki merdivenaltı pasajlarda vardır, bununla uğraşcağına aslında al satta yapabilirsin bak şimdi aklıma daha mantıklı geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus
20-30 dolara var zaten baya iş görenleri daha altına imal edebilceksen , iyi bir pazarlama taktiği veya aracı bir firmayla işi halledebilirsin . şahsen bende almayı düşünüyorum bu aparatlardan ama erteliyorum yurtdışından sipariş edeceğim için belki tr de birileri yapsa hemen alabilirdim satanı falan görmedim daha çok gezmiyorum teknoloji mağazalarını ama hiç rastlamadım belki merdivenaltı pasajlarda vardır, bununla uğraşcağına aslında al satta yapabilirsin bak şimdi aklıma daha mantıklı geldi
Teşekkürler bi fikir verdin en azından
-
Vermem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X