Şimdi Ara

Android'ten WP'ye geçmenin ızdırabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Valla iki iki buçuk senelik wp tecrubemden sonra dun itibariyle androide geçtim. Şiddetle tavsiye ederim inanılmaz uygulamalar var ayrıca hicte dendiği gibi kasmiyor. Ve wp olay yapıp getriyoruz dediği özelliklerin hepsi ve fazlası androidde var

Seneye hala o akıcılıkta kalmayacak şimdiden söyleyeyim şu an note 2 kullanıyorum eski falan demeyin ama artık telefona format atmaktan yeniden başlamaktan bıktım açıkçası ilk alındığında müthiş hızlı çalışıyor android, sorunlar sonradan başlıyor hatta ileride uygulama uyumsuzlukları su üstüne çıkıyor misal Chrome o kadar ağır çalışıyor ki hayret edersiniz bu senenin cihazlarında ise oldukça akıcı yani demem o ki bir müddet sonra her android telefonun papucu damı boyluyor bu sebeple de şu an wp telefon arayışı içerisindeyim iPadim de olduğu için wp uygulama mağazası benim için hiç önemli değil o sebeple uygun fiyatlı orta sınıf bir lumia alacağım sanırım, android uygulamalarının gereksiz aldığı izinler de beni çileden çıkarttı umarım wp de durum böyle değildir kamera uygulaması bile rehbere erişim istiyor bu nedir ya

Play store disindan uygulama kurduysaniz normaldir yavaslamasi.ya da klasik Samsung sorunu

Izin konusuna gelirsek WP ile androidin izin konusunda bir farki yok.benim kullandiklarimin arasinda sanirsam wp facebook uygulamasi daha fazla izin istiyordu androidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Jeopol

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Valla iki iki buçuk senelik wp tecrubemden sonra dun itibariyle androide geçtim. Şiddetle tavsiye ederim inanılmaz uygulamalar var ayrıca hicte dendiği gibi kasmiyor. Ve wp olay yapıp getriyoruz dediği özelliklerin hepsi ve fazlası androidde var

İlk gün makineyi ne kasabilir ki mantığa bak...

Orijinalden alıntı: şakirdayı

quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

quote:

quote:

quote:

1520 alın w10 tüm özelliklerini kullanırsınız , 1520 internet satışı var.

Ben bulamadım hocam. Bright.... Diye bir site var sadece

evet çok ilginç bir şekilde internette sağlam sitelerin hiçbirinde yok. acele etmeyin isterseniz stoğa girince 1520 alın w10 tüm dediğim gibi tüm özelliklerini kullanırsınız ve şarjı çok iyi gidiyor.

Öyle yapacağım sanırım. Diğer konuda Kamera yüzünden soğuttular 1320'den.

http://imgur.com/8gsWZ2R,ZGJpnT9,locT5TE,lTkBOQy,bq7Dj82,T1tTQKg,MSaYxvu,IHyT4Yd#0

Sıradan başlayarak fotoğrafları kontrol edebilirsiniz.Beğenmezseniz stok bekler 1520 alırsınız

Çok da kötü gözükmüyor aslında... Peki yakın çekimde insan yüzünü çamurlu gösteriyor mu hocam? Mesela benim G610 net çekmiyor. Ama eski Samsung telefonumda yine 5 MP vardı Huawei gibi. Ama o, huawei ile kıyaslanmayacak kadar netti.

Şuan telefonumda yakın çekim yok ama zamanında çektim ve güzeldi gayet çamurlanma olmamıştı.Ön kamerayı da Lumia Selfie ile kullanırsanız sorun yaratmıyor.

http://www.dubaibilisim.com/pinfo.asp?pid=56&ref=akakce&source=mobil&v=1.46.4
    Site güvenli mi bilmiyorum ama burada varmış.Bir araştırın derim.Olmadı 1320 alırsınız dediğim gibi bir sorun yaratmıyor bende 1 Nisan'da 8.ayını dolduruyorum

Şu 1520'deki karizma ülkedeki hiç bir mobilde yok be hocam

1520'e karar vermişsiniz gibi dubaibilişim sıkıntılı bir satıcı değil , müşteri tel ile görüşün n11 üzerinden satış yapıyorlardı.

n11'de yok hocam. Dubaibilişim de pek duyulduk bir site değil.

Bir de şu site var:https://www.brightmobil.com/en-ucuz/nokia-lumia-1520-siyah?ref=akakce&v=1.48.1

Ancak son kararım wp10'u bekleyip hem 1520'nin stoklara girmesi hem de asus zenfone 2 ile kıyas yapıp karar vermem. wp 10 bekleneni verirse 1520 hem özellik hem de estetik olarak ilk tercihim olacak.

1600 e kadar para verebileceksen boşuna macera arama.Lg g3,note3,z3 gibi sağlam telefonlar varken 1520ye gerek yok.Giriş seviyesi telefonlar wp,orta ve üst seviye android cihaz derim

Ben katılmıyorum çünkü w10 a kadar ikinci yapıdan sonra her hafta yapı yapı güncelleme gelip kullanıcıların fikrini alıp ona göre sistemi önce diğer sistemlere yetiştirecekler sonra da geçecekler
    Benim duyduğum w10 ana konusundandır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1520 alın w10 tüm özelliklerini kullanırsınız , 1520 internet satışı var.

Ben bulamadım hocam. Bright.... Diye bir site var sadece

evet çok ilginç bir şekilde internette sağlam sitelerin hiçbirinde yok. acele etmeyin isterseniz stoğa girince 1520 alın w10 tüm dediğim gibi tüm özelliklerini kullanırsınız ve şarjı çok iyi gidiyor.

Öyle yapacağım sanırım. Diğer konuda Kamera yüzünden soğuttular 1320'den.

640 xl çıkacak 900 tl fiyata çek puanla daha fiyat inebilir. 5.7 inç ekranı var. Ama butçe sorun değilse 1520 çok daha iyi bir telefon.

1600 TL'ye kadar bütçe sıkıntım yok. Aslında hiç sıkıntı yok ama kredi kartında kalan limit o. İnternetten alacağım için de o limiti geçemem. Sorun şu ki, internette 1520 satan yer yok.

930 a bakın ekranı bence yeterli ve karizma telefondur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıldır wp kullanıyorum.
    Ve tavsiyem kesinlikle wp telefonu falan almayın sakın.
    Hiçbir modelini öneremem

Orijinalden alıntı: Tom Waits

2 yıldır wp kullanıyorum.
    Ve tavsiyem kesinlikle wp telefonu falan almayın sakın.
    Hiçbir modelini öneremem

Sebebi ne peki

Bir de arayüz ilk başlarda çok severdim, ama sanırım sıkıldım artık. Çok sade ve sıkıcı geliyor gözüme.
    Kısaca bu kadar diyelim
    Hmm o sebeple ise kendi adıma bir problem yok ben de android telefon ve ios tablet kullanıcısıyım android arayüzünden zamanla şişmesinden sıkıldığım için wp ye geçeceğim uygulama konusunda tablet olduğundan sıkıntım yok siz 2 sene kullanımdan sonra memnun değilim deyince zamanla yavaşladığını düşündüm bir an

Arayüz de ben alana kadar baştan aşağı değişecek sanırım (w10) şu anki hali insanın içini karartıyor en azından ben beğenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 7 Nisan 2015; 15:36:26 >

Kişisel zevk ve düşünceler. Çok severek aldım, severek kullandım. Ama verdiğim paraya acıyorum şuan.
    Telefonda düzgün eksiksiz çalışan adam gibi program yok neredeyse. Hepsini yazmama gerek yok şuan, zaten biliniyor.
    Yerleşik adam akıllı dosya sistemi bile yok hala şaka gibi. Bunun gibi pek çok şey soğuttu telefondan.
    Bir de arayüz ilk başlarda çok severdim, ama sanırım sıkıldım artık. Çok sade ve sıkıcı geliyor gözüme.
    Kısaca bu kadar diyelim

Katiliyorum

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Şunu belirtiyim. Bende 820 kardeşimde 520 vardı.
    820 hafızası zaten düşük, iki tane oyun yüklediğin zaman(yüksek boyutlu) telefon hafif sapıtıyor Kasmalar oluşuyor, uygulama yüklemede sıkıntı çıkarıyor falan. 520 ve alt segment telefonlarda bana göre hiç bulaşma ki gördüğüm kadarıyla üst segmentlerden almayı düşünüyorsun.
    Yine de, bana kalırsa wp şuan için üst 1500 ve üstü fiyatlara alınacak bir telefon değil kesinlikle. En basit isntagram, twitter, swarm vb uygulamada onlarda eksik var ve bana şimdiye kadar zamanında bildirim geldiğini hatrlamıyorum. Whatsapp hala zaman zaman sıkıntılı ve eksikleri var. Uygulama konusunda çok ama çok gerisinde diğer sistemlerin. Bana göre tabiki
    Ayrıca arayüzde çok büyük değişiklik beklemyin bence. Çok çok arka siyah ekrana resim koyabilirsiniz ki, o da telefonun ekranını çorba yapar gibi
    Apple her ne kadar sevmesem de ve fiyatını yüksek bulsam da en sıkıntısız telefon gibi. Kullandıklarım ve etrafımda kullananlardan gördüğüm kadarıyla.
    Ama denemek istiyorum derseniz, tecrübe olmuş olur size de.

• YazıYorum kullanıcısına yanıt
    evet çok pişman olursun kutu kutu pense boş market tek artısı fifa 15, real racing 3 ve bir çok oyun olması... güncelleme desteği olma ihtimali...
    INTEL Pişmanlıktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

android ara yüz zamanla şişmez uydurma... SAMSUNG kullanıp android kullanıyorum sanma SAMSUNG androide ekleme yapıp bozuyor... sorun touchwiz...

Note 2 den önce Sony xperia arc s ve Turkcell T10 kullandım yani huaweinin bir modeli hepsi de şişme yaptı sonrasına hepsine ne formatlar ne cm sürümleri ne lite sürümler kurdum ancak zamanla yine şişti yani kullandım ki biliyorum boş beleş sallamadım öyle uydurma falan nedir yani bu kadar kötü tecrübeden sonra da tekrar android almayı hiç istemiyorum kimseye de önermem iPad olmasa büyük ihtimal iphone 6 almayi düşünürdüm onda da pil sorunu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 7 Nisan 2015; 16:38:03 >

• quote:

Şunu belirtiyim. Bende 820 kardeşimde 520 vardı.
    820 hafızası zaten düşük, iki tane oyun yüklediğin zaman(yüksek boyutlu) telefon hafif sapıtıyor Kasmalar oluşuyor, uygulama yüklemede sıkıntı çıkarıyor falan. 520 ve alt segment telefonlarda bana göre hiç bulaşma ki gördüğüm kadarıyla üst segmentlerden almayı düşünüyorsun.
    Yine de, bana kalırsa wp şuan için üst 1500 ve üstü fiyatlara alınacak bir telefon değil kesinlikle. En basit isntagram, twitter, swarm vb uygulamada onlarda eksik var ve bana şimdiye kadar zamanında bildirim geldiğini hatrlamıyorum. Whatsapp hala zaman zaman sıkıntılı ve eksikleri var. Uygulama konusunda çok ama çok gerisinde diğer sistemlerin. Bana göre tabiki
    Ayrıca arayüzde çok büyük değişiklik beklemyin bence. Çok çok arka siyah ekrana resim koyabilirsiniz ki, o da telefonun ekranını çorba yapar gibi
    Apple her ne kadar sevmesem de ve fiyatını yüksek bulsam da en sıkıntısız telefon gibi. Kullandıklarım ve etrafımda kullananlardan gördüğüm kadarıyla.
    Ama denemek istiyorum derseniz, tecrübe olmuş olur size de.

Yok öyle çok üst bir telefon almayı düşünmüyorum lumia 735 yanında da samsung pro class 10 80 mb/s hafıza kartı almayi düşünüyorum aslında tabi w10 ile birlikte güzel bir orta sınıf tanıtılmaz ise beklentim sd6xx serisi bir işlemci

Bildirim konusu benim için önemli tabi Swarm facebook twitter kullanmıyorum sadece whatsapp instagram ve tango kullanıyorum ama gördüğüm kadarıyla tango yok onun yerine skype wechat veya line kullanabilirim sorun değil ama bildirim konusu dediğiniz gibiyse ben en iyisi w10 u bekleyeyim o sorun düzelirse gecerim böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum

Bir yerde w10 ile arkaplan ve yazı renklerin değiştirilebileceğini falan okudum yani beyaz arkaplan ve farklı yazı renkleri seçilebilir olacak birkaç hazır paket üzerinden seçilecekmiş bana da mantıklı geldi açıkçası çünkü pc de böyle bir seçim mevcut umarım olur hem sizler hem yeni almayi düşünenler mutlu olur

• yüzlerce uygulama yükle arka planda çalışır durumda bırak sonra aynı anda işlemciyi zorlayan uygulama aç ısınmadan işlemci yamulunca suçlu android olur... tabi oldu...
    Dediğim gibi, eksikleri çok olan bir sistem. Kullanan biri olarak söylüyorum bunu sana. İyice araştırmadan alma. İnsan bi hevesle alıyor, istediği gibi olamyınca sıkıntı yaşıyor. O yüzden bekle biraz daha acelen yoksa.
    Wp'nin alacağı çok yol var daha

Kişisel zevk ve düşünceler. Çok severek aldım, severek kullandım. Ama verdiğim paraya acıyorum şuan.
    Telefonda düzgün eksiksiz çalışan adam gibi program yok neredeyse. Hepsini yazmama gerek yok şuan, zaten biliniyor.
    Yerleşik adam akıllı dosya sistemi bile yok hala şaka gibi. Bunun gibi pek çok şey soğuttu telefondan.
    Kısaca bu kadar diyelim

Arkadaş kapalı kaynak sistemde ne dosya yöneticisi?Geliştiriciler bile uygulama kurulduğunda kok klasorleri goremiyorlar,ben anlamıyorum sizleri....Nedense bir bende programlar eksiksiz çalışıyor

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    İyi de en başta kişisel zevkim demişim. Demek ki bana göre sorun bu konu değil mi?
    Kapalı kaynak falan geç onları şimdi.

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

yüzlerce uygulama yükle arka planda çalışır durumda bırak sonra aynı anda işlemciyi zorlayan uygulama aç ısınmadan işlemci yamulunca suçlu android olur... tabi oldu...

Yav he o kadar root rom olaylarına girip arkaplanda çalışan uygulamalarını kapatmayı bilmiyorum niye hem para verip hem google a kendimi izleteyim ki adam öyle bir veri topluyor ki whatsapp diyaloglarına göre bile girdiğinde sitelerde reklam çıkartıyor sen buna eyvallah diyorsan kullan ne diyim daha hani ios i savunsan tamam diyeceğim mini retina kullanıyorum bir kere olsun teklemedi gerçekten güzel çalışıyor ona hiçbir laf edemiyorum hiçbir sıkıntısı yok şu inceltme uğruna pili ufaltmaktan vazgeçemediği hiç düşünmeden iphone alacağım ama yapmıyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 7 Nisan 2015; 18:15:42 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.