Şimdi Ara

Android telefonun görüntüsünü bilgisayara yansıtmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar android bir telefonun yada tabletin görüntüsünü bilgisayara nasıl yansıtırız.Kablolu oluyor.kablosuz bu işi yapmanın yolunu arıyorum.cihaz Samsung değil.Sadece video değil bütün işlemlerin bilgisayar ekranına yansıtılması lazım.

• GTA San Andreas'ı 107 ekrandan oynamakta kötü olmaz aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirDroid bu işi yapıyor diye hatırlıyorum bir bakın isterseniz.
  • Teamviewer ve AirDroid
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Teamviewer ve AirDroid

Söylediğiniz programlar yukarıda belirttiğim işi yapmıyor.

Değiniz programlar androidi bilgisayar üzerinden kullanmaya yarıyor.

BEN İSE ANDROİDİ KENDİ TABLETİMDE KULLANIRKEN BİLGİSAYARADA AYNI GÖRÜNTÜNÜN GİTMESİNİ İSTİYORUM.BU SUNUM YAPMAK WORD DOSYALARINI PDF DOSYALARINI BÜYÜK BİLGİSAYAR EKRANINDA İZLEYİCİLERE VERMEK İÇİN GEREKLİ.KABLOLU BU MÜMKÜN AMA KABLOSUZ BİR ÇÖZÜM ARAYIŞI İÇİNDEYİM
  • Valla senin dedigın gibi pc tv arasını hdmı ile bağlıyon ama bunu bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony arc s de HDMI vardi arkadaş akilli tahtada pes oynuyordu ama senin ki nasil olacak bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pritech in miracast cihazları var hdmı ile bağlanıyo ama işine yararmı bilmiyorum
  • Airdroid ile yapabilirsiniz fakat telefonun rootlu olması gerekiyor ayni zamanda hem pcnin hemde telefonun yada tabletin aynı wifi ağında olması gerekiyor.

• Kablolu nasil yapiliyor anlatirmisin gmd kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Kablolu nasil yapiliyor anlatirmisin gmd kullaniyorum

http://m.youtube.com/watch?v=j8foXW5gqbs

Burada mevcut kablolu anlatım

• quote:

Orijinalden alıntı: bakican126

Airdroid ile yapabilirsiniz fakat telefonun rootlu olması gerekiyor ayni zamanda hem pcnin hemde telefonun yada tabletin aynı wifi ağında olması gerekiyor.

Önerdiğiniz bir uygulama varmı .Gerçi en son mirrorop adlı uygulamayı buldum rootsuz bakalım bi denicem

• teamviewer ve quicksupport eklentisi ile dediğiniz oluyor. ben nexus 4'te yapıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

teamviewer ve quicksupport eklentisi ile dediğiniz oluyor. ben nexus 4'te yapıyorum yani.

Dediğimiz başka birşey.kontrol etmek AMAÇ DEĞİL BURDA birini biri üzerinden.telefonu elle kullanırken aynı görüntünün bilgisayara yansıması olayı.projeksiyon gibi düşün.DERS SUNMAK İÇİN ANDROİD TABLETİ BEN KULLANIRKEN AYNI GÖRÜNTÜNÜN BİLGİSAYARA YANSIYIP ÖĞRENCININ İZLEMESİ OLAYI.

MİRRORİNG diyorlar bu olaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 16 Nisan 2014; 18:04:20 >
  • Olsa güzel olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.