Şimdi Ara

Android telefonum modemi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, süperonline fiber internet kullanıcısıyım. Modeme bilgisayar ile bağlanabiliyorum ama android telefonum modemi görmüyor. Hem Xperia SP hem de Galaxy S3 ile denedim. Sizce sorun ne olabilir?

• Yakın Mesafeden denedinmi ?

Süperonlinenin verdiği routerler genelde Antensiz oluyor.Not: Cep Telefonların Çekim gücü Bilgisayarların verdiği çekim gücü %30 kadar kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Yakın Mesafeden denedinmi ?

Süperonlinenin verdiği routerler genelde Antensiz oluyor.Not: Cep Telefonların Çekim gücü Bilgisayarların verdiği çekim gücü %30 kadar kullanıyor.

Modem de anten var onun haricinde tamam çekim gücü farklı oluyor ama modemin dibindeyken bile göremiyorum modemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C. Svidrigaylov

quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Yakın Mesafeden denedinmi ?

Modem de anten var onun haricinde tamam çekim gücü farklı oluyor ama modemin dibindeyken bile göremiyorum modemi.

Modemin arayüzüne girin ve kanal seçimini manuel yapın.
    6 yı seçin; olmaz ise diğer kanalları da deneyin.
  • Routerin ayarlarına girip bir bak. SSİD 'i Gizli mi veya Başka Güvenlik anahtarı seçip denedin mi (Güvenlik anahtarı derken WPA WEP gibi.)
  • Kanal seçimini 1 yapınca modemi görmeye başladım telefonla. İnternet var görünüyor ama gene de hiç bir şey çalışmıyor. SSID gizli değil, güvenlik anahtarını değiştirmedim. Ama güvenlik anahtarı ile ilgili bir sorun olabilir mi ondan da emin değilim. Zaten bilgisayardan kablosuz bağlanınca da internet çok yavaş oluyor. Sanırım modemde de bir sorun olabilir ama çok saçma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.