Şimdi Ara

ANDROİD TELEFONU wifi bağlayıp , o sinyali tekrar başka bir cihaza aktarabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler , bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
    Şöyle bir şey araştırdım ancak bir neticeye varamadım
    Bildiğimiz modemlerin , belirli bir uzaklığa menzilini genişletmek için kullandığımız menzil genişletici gibi
    bir android telefonu normal kullandığımız bir wifi ye bağlayıp , aynı zamanda o sinyali tekrar yaymasını sağlayabilir miyiz?
    Örn: bir laptopum var ancak modem evin salonuna yakın odama uzak , şuanda 100mbps internetim var ancak ben 1-2 mb/saniye download yapıyorum , odamdan çıktığımda bile 4-5 leri görebiliyorum , cep telefonum 802.11.ac , modemimden sinyali alıp tekrar yayması gibi bir durum varmı? telefonum %80-90 alabiliyor modemin verdiği hızı odamda , ancak pc'im biraz eski ce bgn bandına sahip resmen vasat hız çekim gücü var..umarım anlatabilmişimdir (: tekrarlıyorum ama anlaşılır olması için
    android cep telefonumu bir modeme bağlayıp o sinyali , piyasadaki menzil artırıcılar gibi tekrar yayıp bilgisayarımı telefona bağlayıp , interneti kullanabilirmiyim? (telefonu anten gibi kullanıyor gibi bir şey oluyorum)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• (: yazarken aklıma geldi , daha öncede kullanmıştım ama uzun zamandır gerekmediği için unutmuşum
    en azından buna benzer bir şey isteyenler yine de yararlanmış olur
    Telefonu pc'e kablo ile bağlayıp , ayarladan paylaşım hotspot ayarları kısmında usb bağlantısı ile int paylaş vardır , tüm android telefonlarda mevcut diye biliyorum , bu şekilde dandik olan bir laptop pc (kasa pc olup wifi olmasa bile) , telefonu kablo ile pc e bağlayıp , telefonun bağlı olduğu ev internetini pc den kullanabilirsiniz (amiral gemisi seviye veya orta/orta-süt segment telefonların wifi çekim gücü çok iyi oldukları için , kendim sordum kendim cevapladım (: umarım merak edenler varsa görüp yararlanır
    ama yinede bu iş kablosuz olarak yapılabilir mi onu merak etmiyor değilim tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ortada şöyle birşey var işine yarar mı bilmiyorum.

Ortada bir internete bağlı bir Android cep telefonu varsa:

Kablosuz ağ ayarlarından doğrudan bağlantı ve taşınabilir ortak erişim noktası menüsünü bulun.Tasinabilir kablosuz ortak erişim noktası yazılı bir yere ulaşmaya ve aktif etmeye çalışın. Alanında senden 8 rakamlı bir şifre isteyecek. Sonra aktif olacak. Bu sefer bağlantı kurmak istediğin wifisi olan cihazı çalıştırın ve aynı şifreyi girin. Bu alet cep telefonu bile olabilir. Şifreyi girdikten sonra ikinci alet sanki kablosuz ağdan bağlanıyor gibi internete bağlanacak. Ayar yaptığın cep telefonunda da mavi renkli wifi bağlantısı sembolü görünecek. Ayarlardan şifre bile girebilirsin.
    İlk telefonu bilgisayarın olduğu ancak kapıya yakın bir yere ya da ortak bir odaya koyup arkasından ikinci bir cep telefonu ile ilk cep telefonuna bağlanmaya bir dene istersen. Menzil genişlemiş olabilir.
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 9 Mart 2018; 6:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet geçenlerde keşfettim.

http://apkgalaxy.top/netshare-no-root-tetheringwifi-hotspot-pro-v6-5-apk/

Bunu indir pro sürümü ondan sonra dağıtabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.